luvion premium babyproducts

> Baby Thermometers

THERMOMETER SET

OLIFANT BADTHERMOMETER

ROZE BADTHERMOMER

BLAUWE BADTHERMOMER

GLOWSTAR KAMERTHERMOMER

NON-CONTACT THERMOMETER

Met de digitale Luvion baby thermometers kies je zelf de geschiktste manier voor het meten van de temperatuur van je baby. Bovendien meet je eenvoudig de kamer en/of bad temperatuur. De verschillende kwalitatieve thermometers geven een scala aan opties voor in ieder gezin.

BABY THERMOMETERS

Baby Thermometer Set

Dé complete set met alle nodige baby thermometers

Olifant Badthermometer

Digitale kamer/ badthermometer in de vorm van een olifantje

Roze Badthermometer

Een digitale thermometer in de vorm van een bloem voor in bad of in de kamer

Blauwe Kamerthermometer

Een digitale thermometer in de vorm van een bloem voor in bad of in de kamer

Glowstar Kamerthermometer

Deze nieuwe slimme Luvion Glowstar is een smart thermometer en nachtlampje in één

Non-Contact Thermometer

Snelle infrarood meting op het voorhoofd om snel en precies de temperatuur te meten

Deze mooie set bevat alle thermometers die je voor je baby nodig hebt. Het belangrijkst is natuurlijk de digitale koortsthermomer zodat je altijd accuraat kunt meten of je kleine wondertje koortsig is
Ook een bad thermomer mag uiteraard niet ontbreken, met het waterdichte blauwe bloemetje uit deze set meet je snel en precies de temperatuur van het water en wordt je gewaarschuwd zodra het water te warm of te koud is.
Tot slot is ook een speen thermometer inbegrepen om makkelijk via de mond een snelle meting uit te voeren als je denkt dat de kleine misschien koorts heeft.

Deze super leuke baby thermometer in de vorm van een olifantje kan worden gebruikt om de temperatuur van het badje of de kamer op te meten. De thermometer meet zeer precies zodat je altijd zeker weet of de kamer of het badje niet te warm of koud is.

Bovendien is deze thermometer ook heel leuk in bad door de kleine als speeltje te gebruiken.

De roze badthermometer in de vorm van een bloem is niet alleen heel handig om de temperatuur van het badwater of de kamer op te meten. De thermometer kan daarnaast ook dienen als speeltje voor in bad

De thermometer in bloemetjesvorm hebben wij zoals je ziet zowel in een roze als blauwe uitvoering. Op de kleur na zijn deze verder exact hetzelfde, kies dus gewoon de kleur die jij het leukste vind.

De Glowstar is een prachtige kamerthermometer in de vorm van een ster. De Glowstar is daarnaast tevens een nachtlampje. Door gebruik te maken van verschillende kleuren LED licht laat de Glowstar direct zien wanneer het te koud (blauw), iets te warm (oranje) of veel te warm (rood) in de kamer is. Als alles goed is en de temperatuur gewoon goed is dan zal het lampje groen branden.

Met de Luvion Exact 80 non-contact thermometer kun je door middel van een snelle infrarood meting op het voorhoofd snel en precies de temperatuur meten. Op het grote lcd display wordt de temperatuur overzichtelijk weergegeven. Bovendien licht het lcd display rood op indien de gemeten temperatuur bóven de 37.5 graden ligt, en groen indien bij een juiste temperatuur. Hierdoor kun je de meting snel interpreteren.

Ruime keuze in baby thermometers

Bij Luvion vind je alle nodige en nuttige baby thermometers. Mooie oplossingen voor het meten van de lichaams-, badwater en kamertemperatuur. Altijd zo gemaakt dat ook de kleintjes maximaal plezier en gemak hebben van de thermometers.

Digitale koortsthermometer voor baby's

In de baby thermometer set zitten twee koortsthermometers; één speentje om de temperatuur via de mond op te meten en één om de temperatuur rectaal te kunnen meten. Uiteraard is een rectale meting preciezer maar minder prettig voor de kleine. Door de beide thermometers te combineren kun je zoveel mogelijk stress bij de baby voorkomen. Denk je dat de baby misschien koorts heeft, gebruik dan eerst de fop speen thermometer. Hiermee heb je een goede indicatie van de temperatuur. Indien blijkt dat je kleintje inderdaad koorts heeft, dan kun je eventueel voor een precieze meting de rectale flex-tip thermometer nog gebruiken.

Non-Contact Thermometer

Of kies voor de exact-80 infrarood thermometer, hiermee richt je op het hoofdje van je baby om snel een accurate meting van de temperatuur van je kleine baby te krijgen. Zo weet je altijd snel en op een voor je kindje fijne manier of de temperatuur goed is.

Badthermometer

Naast de koortsthermometers bevat de set ook een leuke blauwe bloem die je kunt gebruiken om de bad temperatuur op te meten. Deze blauwe badthermometer is eventueel ook los te bestellen en is dan ook in het roze of in de vorm van een leuk olifantje beschikbaar. Allemaal zijn ze naast nuttig voor jezelf ook leuk als babyspeeltje in het badje. Zet deze thermometers aan door een tikje op de achterkant te geven. Deze bathermometers geven met een lampje aan als het water te warm is.

Babykamer thermometer

Buiten dat de badthermometers de temperatuur van het badje kunnen meten zijn ze ook geschikt om de kamertemperatuur op te meten. Hiervoor hebben we echter ook een leuk nachtlampje waarbij je aan de kleur direct kunt zien of de temperatuur goed is. Met de Luvion Glowstar weet je hierdoor altijd meteen of het niet te warm of te koud is in het kamertje.