luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Sonische baby tandenborstel 350S

29.95

Op Voorraad
5 out of 5 gebaseerd op 1 klantenbeoordeling
(1 klantenbeoordeling)

Sonische baby tandenborstel 350S

Veel ouders herkennen het, tandenpoetsen kan een hele uitdaging zijn. De baby tandenborstels van Luvion helpen jou een leukere poetservaring voor je kind te creëren. Deze 350S biedt uiteraard ook, evenals onze andere modellen, een perfect poets resultaat door de sonische pulserende beweging van de borstelkop. Door het lampje in de borstelkop dat kan worden ingesteld op de favoriete kleur van jou baby of peuter is deze 350S nog leuker. Dus met deze 350S sonische baby tandenborstel poetst de kleine net als papa en mama elektrisch maar dan nog leuker!

Ook bij de allerjongsten komt al tandbederf voor, hoewel het gebit nog moet worden gewisseld kan ook dit toch nadelige gevolgen hebben. Een goede mondgezondheid is namelijk een goede basis voor een goede algehele gezondheid. Deze sonische baby tandenborstel zorgt er door middel van pulserende bewegingen voor dat het vuil beter wordt verwijdert dan bij een gewone tandenborstel. Dus naast leuk is deze tandenborstel ook zeer nuttig.

De 350S bevat een ingebouwde timer die aangeeft wanneer de optimale poetstijd (2 minuten) verstreken is.

Met de sonische elektrische baby en peuter tandenborstel 350S hou je de tandjes vanaf het begin in top conditie.

Bij de tandenborstel worden standaard 2 borstelkopjes meegeleverd, één extra klein en zacht model voor de eerste 18 maanden en een tweede iets hardere en grotere borstel voor 18 maanden en ouder.

Extra losse borstels kunnen hier worden besteld:

opzetborstels 3-18 maanden

opzetborstels 18-48 maanden

 

 

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
1 beoordeling
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review for Sonische baby tandenborstel 350S

Beoordeling toevoegen