luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Sonische kindertandenborstel 450S

39.95

Op Voorraad
Gratis Verzending

450S Elektrische tandenborstel voor je kind

De 450s sonische kindertandenborstel is de perfecte opvolger voor de Luvion Sonische Baby Tandenborstels 250s of 350s! Bij de groei van jouw kleine van peuter naar kleuter horen veel verandering, zo staat natuurlijk onder andere de eerste schooldag voor de deur:) Ook het gebit van je kleintje verandert voortdurend mee. Daarbij hoort ook een nieuwe tandenborstel die speciaal is aangepast op de behoefte van het gebit! De 450S kindertandenborstel verdubbelt het aantal poetsbewegingen en heeft verschillende speciale poetsstanden voor optimale verzorging van het gebit voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

Dankzij de speciale zachte gepatendeerde DuPont borstelharen is de borstel erg prettig voor jouw kleine zonder dat dit ten koste gaat van de gebitsreiniging. De tandenborstel beschikt over 3 standen, een zachte modus voor optimale reiniging bij kinderen van 4 tot 6 jaar. Daarnaast ook twee standen voor kindjes vanaf 6 jaar. Een intensieve poetsstand die zorgt voor de optimale reiniging van de tanden en een tweede massage modus om ook het tandvlees goed te verzorgen.

De 450s beschikt verder uiteraard over een door tandartsen geadviseerde 2 minuten poetstimer waarbij de tandenborstel automatisch uitschakelt. Tevens is ook een 30 seconden timer aanwezig om te helpen herinneren door te schakelen naar de volgende poetszone zodat dat alle 4 de poetszones evenveel tijd krijgen. Hiermee leer je je kind een goede poetsgewoonte aan waarvan hij zijn hele leven zal profiteren!

De stevige accu zorgt ervoor dat de tandenborstel tot 2 maanden meegaat op één lading (bij 2 keer 2 minuten poetsen per dag), vervolgens laad je deze met de meegeleverde USB-kabel binnen 3 a 4 uur snel weer op.

Onze sonische elektrische tandenborstels helpen je de tanden van je kind vanaf het eerste moment in optimale conditie te houden.

Extra losse borstels kunnen hier worden besteld:

Opzetborstels voor de Luvion 450S

 

 

 

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Toon beoordelingen in alle talen (6)

Wees de eerste met een beoordeling van “Sonische kindertandenborstel 450S”