babysense 5 doppler hartslag monitorbabyweegschaalLuvion thermometersetLuvion Non-contact Thermometer
babysense 7 ademhalingsmonitor

BABYSENSE 7

Wij weten hoe zwaar de eerste maanden na de bevalling voor de ouders zijn. U bent moe van de korte nachten en behalve dat neemt ook de bezorgdheid om uw dierbaarste bezit toe. U hoort steeds maar weer rare verhalen over wiegendood en uw kindje slaapt bijvoorbeeld op zijn of haar buikje. De Babysense is een bewakings/preventiemiddel en houdt ten alle tijden de bewegingen van uw kindje in de gaten. De Babysense zal u alarmeren indien de beweging van uw kindje abnormaal snel of abnormaal langzaam is, en ook als de ademhalingsbeweging compleet stopt. De Babysense geeft u een veilig en prettig gevoel en is zeer gemakkelijk in gebruik.

 

 

       

Doppler

DOPPLER

De Luvion Doppler Deluxe-80 is speciaal ontworpen om ook thuis het hartje van je ongeboren baby te horen. De Doppler is veilig en eenvoudig te gebruiken vanaf ongeveer 12 weken in de zwangerschap. Naast luisteren naar het hartje van de ongeboren baby kun je ook het aantal hartslagen van je baby aflezen in het LCD display.
De Luvion Doppler is erg eenvoudig in gebruik, je hoeft alleen de Luvion Doppler Deluxe-80 aan te zetten, wat gel of bodylotion op je buik te smeren, en je hoort direct je ongeboren wonder!

 

 

   

Babyweegschaal

BABYWEEGSCHAAL

Met de Luvion Exact 65 Babyweegschaal houd je nauwkeurig het gewicht en de groei van je baby bij. Precisie, design én kwaliteit, het ergonomische design zorgt ervoor dat uw kindje met plezier comfortabel op de digitale Luvion weegschaal gaat liggen.
De digitale weegschaal is erg handig bij premature kindjes, bij het wegen voor en na het borstvoeden. Maar uiteraard is het vooral hartstikke leuk om het groeiproces van je baby vast te leggen!

 

 

 

   

thermometerset

THERMOMETER SET

Met de digitale Luvion thermometer set kun je eenvoudig de temperatuur van je baby, de babykamer of de temperatuur van het badwater meten. Deze digitale baby thermometer set bestaand uit bad-/kamer thermometer, koortsthermometer en speen thermometer. De drie verschillende kwalitatieve thermometers geven een scala aan opties, je kiest zelf voor de geschiktste manier voor het meten van de temperatuur van je baby.

 

 

   

exact non-contact

NON-CONTACT THERMOMETER

Met de Luvion Exact non-contact thermometer kunt u door middel van de snelle infrarood meting op het voorhoofd snel en precies de temperatuur van uw kindje meten, zelfs als uw kindje slaapt! Op het grote lcd display wordt de temperatuur overzichtelijk weergegeven. Bovendien licht het lcd display rood op indien de gemeten temperatuur bóven de 37.5 graden ligt, en groen indien bij een juiste temperatuur. Hierdoor kunt u de meting snel interpreteren. De Luvion Exact non-contact thermometer kan worden gebruikt voor het meten van de lichaamstemperatuur en tevens melk temperatuur. De thermometer is door de 2-knops bediening erg gemakkelijk in gebruik en is geschikt voor mensen van alle leeftijden.

 

 

   

Top