luvion premium babyproducts babyfoon

> Babyfoon met 2 camera's of meer

ESSENTIAL CONNECT CRIB

GRAND ELITE 3 CONNECT PLUS

SUPREME CONNECT 2

ESSENTIAL CONNECT

PRESTIGE TOUCH 3

ICON DELUXE WHITE

ESSENTIAL

ESSENTIAL PLUS

EASY PLUS

Ben je op zoek naar een babyfoon om 2 of meer camera’s voor broertjes of zusjes op aan te kunnen sluiten? Dit is met de meeste van onze babyfoons geen enkel probleem. Op de meeste van onze babyfoons kunnen meerdere camera’s worden aangesloten. Bij onze huidige modellen kun je op de Luvion Easy Plus tot 2 camera’s koppelen en op de Luvion Essential, Essential Plus, Essential Connect, Essential Connect Crib, Icon Deluxe, Supreme Connect 2, Grand Elite 3 Connect Plus en de Prestige Touch 3 zelfs tot 4 camera’s!

Hoe werkt het dan wanneer je een babyfoon met 2 camera’s of meer wilt gebruiken? Hoe wordt het opgelost wanneer je meerdere camera’s tegelijk in de gaten wilt houden? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, van het automatisch schakelen tussen de camera’s of het gelijktijdig bekijken van de beelden tot het automatisch activeren op geluid. Per model kan dit verschillen, lees onderaan deze pagina via de informatie button verder wat de mogelijkheden zijn.

BABYFOON MET MEERDERE CAMERA'S

Essential Connect Crib

De unieke Crib montage geeft je zicht op je baby vanaf de beste plek, recht boven zijn bedje!

Essential Connect Crib Black

De unieke Crib montage geeft je zicht op je baby vanaf de beste plek, recht boven zijn bedje!

Grand Elite 3 Connect Plus

Op de Plus versie van de Grand Elite 3 Connect kunnen nu ook meerdere camera's worden gekoppeld

Supreme Connect 2

Premium Luvion HD babyfoon met camera én app

Essential Connect

De best verkochte babyfoon van Nederland nu nog uitgebreider!

Essential Connect Black

De best verkochte babyfoon van Nederland nu nog uitgebreider en in mooie strakke zwarte uitvoering!

Prestige Touch 3

HR beeldbabyfoon met 7" scherm

Icon Deluxe White Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Icon Deluxe Black Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Essential

De meest verkochte én best beoordeelde babyfoon met camera van Nederland

Essential Limited Edition

Wooden print Limited Edition van de Essential

Essential Black

All-black limited edition van de Luvion Essential

Essential Plus

De Plus versie van de Essential beschikt oa. over een op afstand draaibare camera

Easy Plus

Bij de Plus versie van de Easy heb je de mogelijkheid om meerdere camera's aan te sluiten

De bestverkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een connected variant. Deze speciale crib mount versie kan veilig aan de rand van de ledikant kan worden bevestigd. Zo plaats je de camera makkelijk en veilig recht boven je baby! Verhuist je kleine peuter naar een groter bedje? Dan plaats je de camera in de standaard bracket en kun je hem staand of hangend plaatsen en blijven gebruiken! Je bekijkt de beelden zowel via de app als via de monitor, beide zijn 100% geoptimaliseerd dankzij onze Luvion LLHR technologie. Via de makkelijk te installeren app kun je de beelden via de beveiligde app overal en altijd bekijken op je telefoon of tablet. Je kunt dus gaan en staan waar je maar wilt zonder iets te hoeven missen.

De bestverkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een zwarte connected variant. Deze speciale zwarte crib mount versie kan veilig aan de rand van de ledikant kan worden bevestigd. Perfect voor je zwarte ledikant, zo plaats je de camera makkelijk en veilig en mooi recht boven je baby! Verhuist je kleine peuter naar een groter bedje? Dan plaats je de camera in de standaard bracket en kun je hem staand of hangend plaatsen en blijven gebruiken! Je bekijkt de beelden zowel via de app als via de monitor, beide zijn 100% geoptimaliseerd dankzij onze Luvion LLHR technologie. Via de makkelijk te installeren app kun je de beelden via de beveiligde app overal en altijd bekijken op je telefoon of tablet. Je kunt dus gaan en staan waar je maar wilt zonder iets te hoeven missen.

Op de Grand Elite 3 Connect Plus kun je tot 4 camera’s tegelijkertijd aansluiten, deze camera’s kun je behalve op de monitor ook bekijken op je smartphone of tablet met de Luvion Connect App. Waar ook ter wereld. Handig voor als je meerdere kinderen hebt en vaak op reis of een avondje weg bent.
Deze babyfoon is uitgerust met een groot (5 inch) en haarscherp LCD touchscreen. Door de LLHR technologie heb je, zoals je van Luvion gewend bent, echt overal in huis prima bereik. Dankzij de 10 leuke slaapliedjes valt je kleintje zo in slaap.

Waar je ook bent op de hoogte blijven van alles wat er in de babykamer(s) gebeurd? Met de Luvion Supreme Connect 2 kan het. Of je nu gewoon thuis bent, in de tuin zit, op je werk bent óf een verre reis aan het maken bent. Overal is je slapende baby te bewonderen en beluisteren, via 4g of wifi met de veilige gratis app, of binnenshuis op het extra grote, haarscherpe 5" LCD touchscreen. Op de Supreme Connect 2 kun je 4 camera's tegelijkertijd aansluiten, deze zijn op afstand te bedienen via de monitor én de app. Deze premium HD babyfoon zorgt constant voor algeheel comfort en geruststelling, thuis én on-the-go.

De bestverkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een connected variant. Je bekijkt de beelden zowel via de app als via de monitor, beide zijn 100% geoptimaliseerd dankzij onze Luvion LLHR technologie. Via de makkelijk te installeren app kun je de beelden via de beveiligde app overal en altijd bekijken op je telefoon of tablet. Je kunt dus gaan en staan waar je maar wilt zonder iets te hoeven missen.

De bestverkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een zwarte connected variant. Je bekijkt de beelden zowel via de app als via de monitor, beide zijn 100% geoptimaliseerd dankzij onze Luvion LLHR technologie. Via de makkelijk te installeren app kun je de beelden via de beveiligde app overal en altijd bekijken op je telefoon of tablet. Je kunt dus gaan en staan waar je maar wilt zonder iets te hoeven missen.

De Luvion Prestige Touch 3 is de ideale babyfoon om te gebruiken met meerdere camera's. Het grote 7" HR scherm laat je met gemak 2, 3 of 4 camera's tegelijk in beeld brengen zonder dat de beelden te klein of onduidelijk worden. Bekijk dus met gemak gewoon naar alle beelden tegelijk of maak gebruik van de schakel of geluidsactiveringsopties voor optimaal gebruik bij meerdere camera's. De Luvion Prestige Touch 3 is de verbeterde versie van de door de Consumentenbond en het Britse Mother & Baby als beste geteste Prestige Touch 2!

Met de Luvion Icon Deluxe White Edition kun je je baby altijd perfect horen en zien via een absoluut veilige privéverbinding. Uiteraard beschikt ook deze babyfoon over alle denkbare, handige functies. Zoals leuke slaapliedjes, VOX functie, terugspreekfunctie en infrarood nachtzicht. De Icon Deluxe heeft een groot 5” kleurenscherm waarop je je kleintje duidelijk kunt zien, ook de temperatuur van de babykamer wordt in het scherm weergegeven. De Icon Deluxe White Edition is uitbreidbaar tot maar liefst 4 camera’s.

Deze stijlvolle all-black editie van de Luvion Icon Deluxe beschikt behalve over alle functies van de white edition ook nog over toetsen met LED-achtergrond verlichting, waardoor deze babyfoon zelfs in het donker makkelijk te gebruiken is, handig voor 's nachts in de slaapkamer. Natuurlijk heeft ook deze Luvion kristalhelder beeld en geluid en werkelijk alle functies die je maar kunt wensen. Op het grote haarscherpe 5” scherm kun je zowel overdag als 's nachts je kleine wonder goed zien dankzij het infrarood nachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld zodra het donker wordt. De Icon Deluxe Black Edition is uitbreidbaar tot 4 camera’s voor broertjes en zusjes.

De Luvion Essential is de bestverkochte babyfoon met camera in Nederland. Door de ruime functionaliteit en scherpe prijs is deze babyfoon onder andere door verkozen tot beste babyfoon door Kek mama magazine, op Kieskeurig.nl best beoordeeld en genomineerd voor de Ouders van Nu consumenten award. De Essential is zeer compleet, zo sluit je tot vier camera's aan en beschikt de babyfoon o.a. over een terugspreekfunctie, slaapliedjes en temperatuurweergave.

Deze stijlvolle all-black limited editie van de bestverkochte babyfoon van Nederland past in iedere (baby)kamer. Natuurlijk heeft ook deze Luvion babyfoon weer glashelder beeld en geluid en werkelijk alle functies die je maar kunt bedenken. De Essential Black Edition is uitbreidbaar tot 4 camera's, de camera's van de Essential Limited Edition, de 'gewone' Essential en de Essential Limited Black Edition zijn onderling uitwisselbaar!

Met de Essential Limited is de bestverkochte babyfoon van Nederland in een uniek nieuw jasje gestoken. Deze houtprint editie misstaat in geen enkele moderne babykamer. Uiteraard biedt de Essential limited nog altijd dezelfde ruime mogelijkheden en goede beeldkwaliteit als de originele Essential. Dus hier sluit je ook weer gewoon makkelijk tot vier camera's op aan die je uiteraard via de schakelfunctie en de VOX functie makkelijk gelijktijdig kunt volgen.

Ook op de Luvion Essential Plus, de meest uitgebreide babyfoon uit de 'Essential'  lijn sluit je makkelijk tot 4 camera's aan. De Essential Plus geeft je de optie handmatig of automatisch te laten schakelen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid de babyfoon automatisch te laten activeren bij geluid. Ten opzichte van de gewone Essential en de Essential Limited heb je bij de Plus versie een aantal extra mogelijkheden, zoals het op afstand draaien van de camera zodat je de baby in zijn hele bedje kunt volgen en een sterkere accu zodat je nog minder vaak hoeft op te laden.

De Luvion Easy Plus is een perfecte basis babyfoon. De Plus versie van de Easy beschikt in tegenstelling tot het origineel over de mogelijkheid een extra camera aan te sluiten. Daarbij zorgt de  Smart Vox functie ervoor dat je de beide camera's ook optimaal samen kunt gebruiken. Verder beschikt de Plus ook over een groter 2.4" scherm en een sterkere accu. Alle basis functies zoals terug spreken naar de camera en het weergeven van de temperatuur zijn gewoon aanwezig.

Hoe werkt het dan wanneer je een babyfoon met 2 camera’s of meer wilt gebruiken? Hoe wordt het opgelost wanneer je meerdere camera’s tegelijk in de gaten wilt houden? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, van het automatisch schakelen tussen de camera’s of het gelijktijdig bekijken van de beelden tot het automatisch activeren op geluid. Per model kan dit verschillen, lees onderaan deze pagina via de informatie button verder wat de mogelijkheden zijn.

Babyfoon met 2 camera’s gebruiken

Wanneer je de babyfoon met 2 camera’s (of meer) gebruikt wil je natuurlijk wel gewaarschuwd worden als één van de twee kindjes wakker wordt. Hiervoor zijn de babyfoons die beschikken over de mogelijkheid meerdere camera’s aan te sluiten dan ook voorzien van verschillende handige functies. Hieronder een korte uitleg van deze mogelijkheden.

Automatische beeldschakeling

Alle modellen waarop meerdere camera’s kunnen worden aangesloten zijn standaard voorzien van de mogelijkheid automatisch te schakelen. Je krijgt dan de aangesloten camera’s steeds afwisselend om de paar seconden in beeld, het geluid schakelt uiteraard ook mee dus ook zonder dat je continue op het schermpje kijkt zal je door het geluid nog steeds gewoon worden gewaarschuwd. Handmatig schakelen is natuurlijk ook altijd mogelijk dus wil je wel (tijdelijk) één camera zien dan kan dat ook.

Automatische beeldschermactivering

Naast de mogelijkheid de camera’s continue in beeld te laten schakelen kan er ook bij alle modellen voor worden gekozen de monitor in de VOX stand te zetten. VOX staat voor voice operated activation, dit betekend dat het beeld wordt geactiveerd op geluid. Je schakelt dan dus het scherm ‘uit’ en deze zal dan automatisch weer inschakelen wanneer er geluid in één van de kamers wordt waargenomen. Wanneer meerdere camera’s worden aangesloten is Smart Vox nodig om de monitor op iedere aangesloten camera te laten reageren. Dan wordt je altijd gewaarschuwd wanneer dit nodig is!

Split-, Triple- en Quadbeeldscherm splitsing

Naast deze ‘standaard’ opties zijn twee topmodellen, de Supreme Connect 2 en de Prestige Touch 3 voorzien van de mogelijkheid het beeld op de monitor te splitsen om zo meerdere kamers tegelijk in beeld te kunnen zien. Bij de Supreme Connect 2 heb je de mogelijkheid de beelden in vieren te splitsen zodat je als je de babyfoon met 4 camera’s gebruikt alle beelden gelijktijdig kunt zien. Gebruik je twee of drie camera’s dan blijven de ongebruikte schermen hier gewoon zwart.
Bij de Prestige Touch 3 is de beeldsplitsing nog wat verder uitgewerkt en kan de babyfoon met 2 camera’s, 3 camera’s en 4 camera’s tegelijk op de monitor worden bekeken, dus zonder dat je voor niet actieve camera’s lege vlakken krijgt. Hierdoor wordt je beeld bij meerdere camera’s dus altijd optimaal benut!

Oudere modellen waarop meerdere camera’s kunnen worden aangesloten

Ook op verschillende van onze eerdere modellen zoals de Prestige Touch 3, Supreme Connect, Grand Elite, Grand Elite 2 en Platinum 2 is het mogelijk extra camera’s aan te sluiten. Ben je nog op zoek naar een camera voor één van deze modellen kijk dan in de sectie oude modellen naar de beschikbaarheid.

Twijfel je nog wat voor jou de beste babyfoon is?

Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze, kijk bijvoorbeeld eens naar onze babyfoon vergelijkingspagina voor een goed beeld van de verschillende mogelijkheden van onze babyfoons. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Ook dat kan, wij helpen je graag verder! Bel dan naar 015-219 03 05 (ma-vr 8:45-17:00) of mail naar klantenservice@luvion.nl en wij helpen je de juiste keus te maken.