luvion premium babyproducts babyfoon

> Babyfoon met 2 camera's of meer

GRAND ELITE 3 CONNECT PLUS

PRESTIGE TOUCH 2

SUPREME CONNECT

ESSENTIAL PLUS

ESSENTIAL LIMITED EDITION

ESSENTIAL

EASY PLUS

Ben je op zoek naar een babyfoon om 2 of meer camera’s voor broertjes of zusjes op aan te kunnen sluiten? Dit is met de meeste van onze babyfoons geen enkel probleem. Op de meeste van onze babyfoons kunnen meerdere camera’s worden aangesloten. Bij onze huidige modellen kun je op de Luvion Easy Plus tot 2 camera’s koppelen en op de Luvion Essential, Essential Plus, Supreme Connect en de Prestige Touch 2 zelfs tot 4 camera’s!

Hoe werkt het dan wanneer je een babyfoon met 2 camera’s of meer wilt gebruiken? Hoe wordt het opgelost wanneer je meerdere camera’s tegelijk in de gaten wilt houden? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, van het automatisch schakelen tussen de camera’s of het gelijktijdig bekijken van de beelden tot het automatisch activeren op geluid. Per model kan dit verschillen, lees onderaan deze pagina via de informatie button verder wat de mogelijkheden zijn.

BABYFOON MET MEERDERE CAMERA'S

Grand Elite 3 Connect Plus

Op de Plus versie van de Grand Elite 3 Connect kunnen nu ook meerdere camera's worden gekoppeld

Prestige Touch 2

HR beeldbabyfoon met 7" scherm, als beste getest door de consumentenbond

Supreme Connect

Premium babyfoon met camera én app

Essential Plus

De Plus versie van de Essential beschikt oa. over een op afstand draaibare camera

Essential Limited Edition

Wooden print Limited Edition versie van de Essential

Essential

De meest verkochte én best beoordeelde babyfoon met camera van Nederland

Easy Plus

Bij de Plus versie van de Easy heb je de mogelijkheid om meerdere camera's aan te sluiten

Op de Grand Elite 3 Connect Plus kun je tot 4 camera’s tegelijkertijd aansluiten, deze camera’s kun je behalve op de monitor ook bekijken op je smartphone of tablet met de Luvion Connect App. Waar ook ter wereld. Handig voor als je meerdere kinderen hebt en vaak op reis of een avondje weg bent.
Deze babyfoon is uitgerust met een groot (5 inch) en haarscherp LCD touchscreen. Door de LLHR technologie heb je, zoals je van Luvion gewend bent, echt overal in huis prima bereik. Dankzij de 10 leuke slaapliedjes valt je kleintje zo in slaap.

De Luvion Prestige Touch 2 is de ideale babyfoon om te gebruiken met meerdere camera's. Het grote 7" HR scherm laat je met gemak 2, 3 of 4 camera's tegelijk in beeld brengen zonder dat de beelden te klein of onduidelijk worden. Bekijk dus met gemak gewoon naar alle beelden tegelijk of maak gebruik van de schakel of geluidsactiveringsopties voor optimaal gebruik bij meerdere camera's. De Luvion Prestige Touch 2 is niet voor niets onder andere als beste getest door de Consumentenbond en het Britse Mother & Baby!

De Luvion Supreme Connect beschikt over alle mogelijke functies, geen babyfoon is uitgebreider dan de Supreme Connect. Hierop kan dus zeker ook op alle denkbare manieren optimaal gebruik worden gemaakt van meerdere camera's. Bekijk de beelden gelijktijdig, laat de monitor automatisch schakelen of kies voor automatische activatie op basis van geluid bij één van de camera's. Bovendien beschikt de Supreme Connect over Dual Mode technologie waarmee je optioneel met behulp van een extra Wifi Bridge overal ter wereld via de smartphone de beelden kan ontvangen.

Ook op de Luvion Essential Plus, de meest uitgebreide babyfoon uit de 'Essential'  lijn sluit je makkelijk tot 4 camera's aan. De Essential Plus geeft je de optie handmatig of automatisch te laten schakelen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid de babyfoon automatisch te laten activeren bij geluid. Ten opzichte van de gewone Essential en de Essential Limited heb je bij de Plus versie een aantal extra mogelijkheden, zoals het op afstand draaien van de camera zodat je de baby in zijn hele bedje kunt volgen en een sterkere accu zodat je nog minder vaak hoeft op te laden.

Met de Essential Limited is de bestverkochte babyfoon van Nederland in een uniek nieuw jasje gestoken. Deze houtprint editie misstaat in geen enkele moderne babykamer. Uiteraard biedt de Essential limited nog altijd dezelfde ruime mogelijkheden en goede beeldkwaliteit als de originele Essential. Dus hier sluit je ook weer gewoon makkelijk tot vier camera's op aan die je uiteraard via de schakelfunctie en de VOX functie makkelijk gelijktijdig kunt volgen.

De Luvion Essential is de bestverkochte babyfoon met camera in Nederland. Door de ruime functionaliteit en scherpe prijs is deze babyfoon onder andere door verkozen tot beste babyfoon door Kek mama magazine, op Kieskeurig.nl best beoordeeld en genomineerd voor de Ouders van Nu consumenten award. De Essential is zeer compleet, zo sluit je tot vier camera's aan en beschikt de babyfoon o.a. over een terugspreekfunctie, slaapliedjes en temperatuurweergave.

De Luvion Easy Plus is een perfecte basis babyfoon. De Plus versie van de Easy beschikt in tegenstelling tot het origineel over de mogelijkheid een extra camera aan te sluiten. Daarbij zorgt de  Smart Vox functie ervoor dat je de beide camera's ook optimaal samen kunt gebruiken. Verder beschikt de Plus ook over een groter 2.4" scherm en een sterkere accu. Alle basis functies zoals terug spreken naar de camera en het weergeven van de temperatuur zijn gewoon aanwezig.

Hoe werkt het dan wanneer je een babyfoon met 2 camera’s of meer wilt gebruiken? Hoe wordt het opgelost wanneer je meerdere camera’s tegelijk in de gaten wilt houden? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, van het automatisch schakelen tussen de camera’s of het gelijktijdig bekijken van de beelden tot het automatisch activeren op geluid. Per model kan dit verschillen, lees onderaan deze pagina via de informatie button verder wat de mogelijkheden zijn.

Babyfoon met 2 camera’s gebruiken

Wanneer je de babyfoon met 2 camera’s (of meer) gebruikt wil je natuurlijk wel gewaarschuwd worden als één van de twee kindjes wakker wordt. Hiervoor zijn de babyfoons die beschikken over de mogelijkheid meerdere camera’s aan te sluiten dan ook voorzien van verschillende handige functies. Hieronder een korte uitleg van deze mogelijkheden.

Automatische beeldschakeling

Alle modellen waarop meerdere camera’s kunnen worden aangesloten zijn standaard voorzien van de mogelijkheid automatisch te schakelen. Je krijgt dan de aangesloten camera’s steeds afwisselend om de paar seconden in beeld, het geluid schakelt uiteraard ook mee dus ook zonder dat je continue op het schermpje kijkt zal je door het geluid nog steeds gewoon worden gewaarschuwd. Handmatig schakelen is natuurlijk ook altijd mogelijk dus wil je wel (tijdelijk) één camera zien dan kan dat ook.

Automatische beeldschermactivering

Naast de mogelijkheid de camera’s continue in beeld te laten schakelen kan er ook bij alle modellen voor worden gekozen de monitor in de VOX stand te zetten. VOX staat voor voice operated activation, dit betekend dat het beeld wordt geactiveerd op geluid. Je schakelt dan dus het scherm ‘uit’ en deze zal dan automatisch weer inschakelen wanneer er geluid in één van de kamers wordt waargenomen. Wanneer meerdere camera’s worden aangesloten is Smart Vox nodig om de monitor op iedere aangesloten camera te laten reageren. Dan wordt je altijd gewaarschuwd wanneer dit nodig is!

Split-, Triple- en Quadbeeldscherm splitsing

Naast deze ‘standaard’ opties zijn twee topmodellen, de Supreme Connect en de Prestige Touch 2 voorzien van de mogelijkheid het beeld op de monitor te splitsen om zo meerdere kamers tegelijk in beeld te kunnen zien. Bij de Supreme Connect heb je de mogelijkheid de beelden in vieren te splitsen zodat je als je de babyfoon met 4 camera’s gebruikt alle beelden gelijktijdig kunt zien. Gebruik je twee of drie camera’s dan blijven de ongebruikte schermen hier gewoon zwart.
Bij de Prestige Touch 2 is de beeldsplitsing nog wat verder uitgewerkt en kan de babyfoon met 2 camera’s, 3 camera’s en 4 camera’s tegelijk op de monitor worden bekeken, dus zonder dat je voor niet actieve camera’s lege vlakken krijgt. Hierdoor wordt je beeld bij meerdere camera’s dus altijd optimaal benut!

Oudere modellen waarop meerdere camera’s kunnen worden aangesloten

Ook op verschillende van onze eerdere modellen zoals de Prestige Touch, Grand Elite en Platinum 2 is het mogelijk extra camera’s aan te sluiten. Ben je nog op zoek naar een camera voor één van deze modellen kijk dan in de sectie oude modellen naar de beschikbaarheid.

Twijfel je nog wat voor jou de beste babyfoon is?

Wij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze, kijk bijvoorbeeld eens naar onze babyfoon vergelijkingspagina voor een goed beeld van de verschillende mogelijkheden van onze babyfoons. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Ook dat kan, wij helpen je graag verder! Bel dan naar 015-219 03 05 (ma-vr 8:45-17:00) of mail naar klantenservice@luvion.nl en wij helpen je de juiste keus te maken.