luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Easy Set

99.00

Op Voorraad
Gratis Verzending
4.7666666666667 out of 5 gebaseerd op 30 klantenbeoordelingen
(30 klantenbeoordelingen)

Luvion Easy Set

De Luvion Easy set, een rechttoe-rechtaan babyfoon die beschikt over al het noodzakelijke. Alles wat je nodig heb is dus gewoon aanwezig, het belangrijkste is natuurlijk een goede beeldkwaliteit en dit is dan ook dik in orde zoals je van een Luvion mag verwachten. Ook met deze babyfoon zie je gewoon perfect wat de kleine allemaal uitspookt in zijn bedje. De Luvion Easy is dan ook niet voor niks ‘Best Reviewed’ op Kieskeurig.nl! Dit is de ultieme babyfoon voor ieder die op zoek is naar een intuïtieve babyfoon zonder poespas. Installatie binnen een minuut, intuïtieve eenvoudige bediening.

Verrassend uitgebreid

De Luvion Easy is verrassend compleet, een mooi glashelder LCD schermpje met prima speaker zorgt voor een uitstekende beeld en geluidskwaliteit. Verder beschikt de Easy over een aantal leuke en handige extra mogelijkheden. Zo is de camera ook voorzien van een speakertje zodat je vanaf de monitor via een microfoontje naar de baby kunt praten, ideaal om de kleine gerust te stellen. Bovendien beschikt de Easy ook gewoon over een VOX geluidsactivatie stand om het beeld automatisch aan te laten ‘springen’ bij geluid van de baby. Zeer prettig bijvoorbeeld wanneer je graag ’s nachts in een volledig donkere kamer slaapt.

Compact formaat

De Luvion Easy set is zeer compact, hierdoor is dit een ideale babyfoon om mee te nemen op reis of op bezoek bij vrienden of familie. Ook wordt deze babyfoon vaak gebruikt als tweede babyfoon voor bij de oppas of bij opa en oma, onder andere ook doordat je hem dus makkelijk wanneer die niet wordt gebruikt kunt opbergen.

Specificaties Luvion Easy Set

  • 2” (inch) hoge resolutie monitor
  • Nachtzicht: Perfect nicht in het donker
  • Terugspreekfunctie: via de microfoon in de monitor praat je naar de camera
  • Kamertemperatuur weergave: een temperatuursensor in de camera geeft altijd de actuele temperatuur door naar de monitor
  • VOX geluidactivativerings modus: laat de babyfoon vanzelf inschakelen als de baby huilt

 

Customer reviews

Beoordeeld met 4.7666666666667 uit 5 sterren
30 beoordelingen
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

7 reviews with rating of 4 sterren (7 of 30)

(Show unfiltered results)

30 reviews for Luvion Easy Set

Beoordeling toevoegen