luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion USB aansluitkabel voor powerbank

14.95

Op Voorraad

Uitverkocht

Luvion USB Aansluitkabel Voor Powerbank

De ideale oplossing als je de camera (of monitor) tijdelijk wilt gebruiken op plaatsen waar geen stopcontact in de buurt is. Met dit verloopkabeltje naar USB sluit je dan gemakkelijk een powerbank aan om de camera (of monitor) om deze tijdelijk zonder stopcontact te kunnen gebruiken.

Hoe lang je de babyfoon op een powerbank kunt gebruiken is afhankelijk van het type babyfoon en de capaciteit van de powerbank. Gemiddeld kun je uitgaan van ongeveer 1 uur gebruik per 600mAh, de exacte duur is afhankelijk van het type camera, hoe u de camera gebruikt en omgevingsfactoren. Op een kleine powerbank van rond de 5000mAh kun je de camera bij volledige lading dus ongeveer 8 uur gebruiken bij een gemiddelde 10000mAh powerbank is dit ongeveer twee keer (+-16 uur) zo lang en een volledig geladen grote 20000mAh powerbank zelfs vier keer zo lang (+- 32 uur).

Deze oplaadkabel is geschikt voor:

Nieuw modellen:

De Luvion Essential Camera & Monitor

De Luvion Essential Limited Camera & Monitor

De Luvion Essential Plus Camera & Monitor

De Luvion Supreme Connect Camera & Monitor

De Luvion Prestige Touch 2 Camera

De Luvion Grand Elite 3 Camera & Monitor

Oude modellen:

De Luvion Grand Elite(1) Camera & Monitor

De Luvion Grand Elite 2 Camera

De Luvion Platinum 2 Camera & Monitor

De Prestige Touch(1) Camera

Let op! Voor normaal thuis gebruik adviseren wij om de camera gewoon op de netstroom aan te sluiten. Aansluiten op een powerbank is alleen handig voor incidenteel gebruik op plaatsen waar geen stopcontacten voorhanden zijn.

Wanneer de Luvion Powerbank voor Essential, Essential Limited, Essential Plus, Supreme Connect, Prestige Touch 2 of Grand Elite 3 wordt besteld dan is een aansluitkabeltje standaard inbegrepen!

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Luvion USB aansluitkabel voor powerbank”