luvion premium babyproducts babyfoon

> Babyfoon Vergelijken

De ene babyfoon vergelijken met de andere is soms lastig, daarom hebben wij voor al onze babyfoons de belangrijkste functies en mogelijkheden hieronder overzichtelijk voor je weergegeven. Want hoewel al onze babyfoons van hoge kwaliteit zijn en standaard voorzien worden van veel functies zijn er uiteraard ook verschillen tussen de modellen. Het grootste en meest opvallende verschil tussen de babyfoons zit in de afmeting. Een babyfoon vergelijken op de grootte van het scherm alleen is vrij eenvoudig, maar er zijn vaak ook andere (kleinere) verschillen in functionaliteit en opties die belangrijk kunnen zijn voor je beslissing. Hieronder vind je (bijna) alle functies per model.

Babyfoons vergelijken

Zoals je ziet hebben alle modellen standaard heel veel mogelijkheden. Bij Luvion babyfoons heb je de onderstaande functies altijd standaard:

✓ Digitale (HD) beeldkwaliteit voor haarscherp beeld
 Digitale geluidskwaliteit voor zuiver geluid
 Nachtzicht zodat je de baby in een donkere kamer altijd net zo goed kunt zien
 100% Storingsvrij signaal
✓ 
ECO / VOX Stand waarbij de babyfoon alleen inschakelt als de baby geluid maakt.
✓ Kamertemperatuurweergave om de kamertemperatuur op afstand in de gaten te houden
 Terugspreekfunctie zodat je je baby altijd gerust kunt stellen via de camera
 Lege accu indicatie om te voorkomen dat je kleintje ligt te huilen terwijl de monitor uit is gevallen
 Buiten bereik waarschuwing zodat je altijd wordt gewaarschuwd als het signaal wegvalt

Uiteraard zijn er ook verschillen, grofweg zijn de babyfoons in drie categorieën in te delen, de instap basis modellen die hoofdzakelijk beperkt zijn tot de standaardfuncties hierboven, de Essential modellen die hieraan enkele hele handige extra functies toevoegen en de Premium modellen die allerlei speciale en vaak unieke extra mogelijkheden bieden. Hieronder vind je per model uitgelegd wat de pluspunten zijn om de babyfoons zo eerlijk mogelijk te vergelijken en je te helpen de meest geschikte babyfoon voor jouw situatie te kiezen.

DE 'BASIS' MODELLEN

De Luvion Easy, Easy Plus, Platinum 3 en Platinum 4 zijn de basis modellen in onze lijn, al doet deze benaming de modellen eigenlijk geen recht. Want iedere Luvion beschikt standaard al over een uitstekende bouw kwaliteit, beeld kwaliteit, geluidskwaliteit en alle noodzakelijke basisfuncties. Wil je gewoon een goede babyfoon zonder toeters en bellen, dan zijn dit mooie keuzes.

Easy

De gebruiksvriendelijke, no-nonsense babyfoon mét camera

Easy Plus

Bij de Plus versie van de Easy heb je de mogelijkheid om meerdere camera's aan te sluiten

Platinum 3

No-nonsense babyfoon mét camera, VOX functie en 3,2" scherm

Platinum 3 Black Edition

All-black Limited Edition van de Platinum 3

Platinum X

No-nonsense babyfoon mét camera, VOX functie, slaapliedjes en 3,2" scherm

Platinum 4

No-nonsense babyfoon mét camera, VOX functie, slaapliedjes en 2,7" scherm

De perfecte basis, dus zowel overdag als ‘s nachts perfect storingsvrij beeld en geluid op een compacte 2” kleurenmonitor. Kamertemperatuurweergave zodat je altijd kunt zien of het niet te warm of juist te koud is in de babykamer. Terugspreekfunctie om de kleine gerust te stellen als dat nodig is en een ECO / VOX stand zodat je babyfoon ook ‘uit’ kunt zetten waarbij de babyfoon automatisch inschakelt bij geluid, bijvoorbeeld als de kleine ligt te huilen of lekker in zichzelf ligt kletsen. Wanneer de monitor bijna leeg is of wanneer het bereik van de babyfoon wegvalt dan zul je door de monitor ook gewoon worden gewaarschuwd. Kortom de Easy biedt heel veel functies voor een hele scherpe prijs. Ben je dus op zoek naar een goedkope en/of compacte babyfoon met camera dan adviseren we Luvion Easy babyfoon te kopen.

De Luvion Easy Plus kan alles wat de gewone Easy kan en biedt een aantal mooie voordelen. Voor een tientje meer krijg je een groter scherm zonder dat dit de voordelen die een mooi compact model je bied teniet doet. Bovendien is de Easy Plus veel toekomst bestendiger doordat je ook een tweede kindje gewoon op dezelfde monitor kunt zien. Je hebt dus geen nieuwe babyfoon nodig als er ooit een tweede kindje op komst is. Een optie die je normaal alleen bij veel duurdere modellen vindt! Dit is veel makkelijker dan twee babyfoons naast elkaar gebruiken en bovendien blijft het bereik dan veel beter. Ben je dus op zoek naar een goedkope compacte video babyfoon met uitbreidingsmogelijkheid dan adviseren wij je de Luvion Easy babyfoon te kopen.

De Luvion Platinum 3 is de grote broer van de Easy en de Easy Plus en combineert alle basisfuncties met een groter 3.2” scherm. Door het grotere scherm kun je alles bovendien nog beter zien. Doordat het scherm optimaal gebruik maakt van het de hele babyfoon blijft het compacte formaat bovendien gewoon intact. Let er bij de Platinum 3 wel op dat deze net als de Easy niet uit te breidden is. Wil je een scherp geprijsde compacte babyfoon met een groter scherm dan adviseren wij de Platinum 3 babyfoon te kopen. Wanneer naast het grote scherm uitbreidbaarheid belangrijk voor je is dan adviseren wij je de stap naar de Essential modellen te maken. Hierbij krijg je dan ook automatisch direct een aantal leuke extra functies.

De all-black edition van de Platinum 3. Deze stijlvolle, helemaal zwarte babyfoon combineert een haarscherp 3,2" scherm met een compact formaat en alle functies die je als ouder echt nodig hebt. Zo is deze stoere babyfoon voorzien van o.a. een VOX functie, terugspreek functie en kamertemperatuurweergave, nachtzicht, een lege accu waarschuwing en een buiten bereik waarschuwing.

 

 

Deze all-black babyfoon is staat prachtig in iedere (moderne) babykamer. De Platinum X is uitgerust met werkelijk alle opties die je als ouder echt nodig hebt. Zo is deze stijlvolle babyfoon voorzien van een haarscherp 3.2 inch scherm, VOX geluidsactivatie functie, terugspreekmogelijkheid, kamertemperatuurweergave, nachtzicht, een handig dimbaar nachtlampje en maar liefst 8 slaapliedjes.

De Luvion PLATINUM 4 is de grote broer van de Platinum 3. Deze stijlvolle beeldbabyfoon heeft niet alleen de looks maar is uitgerust met alle functies die je als ouder écht nodig hebt - haarscherp beeld op het 2,7" beeldscherm, een handige VOX functie, terugspreek functie, alleen geluid modus en maar liefst 5 slaapliedjes die op de camera en op afstand op de monitor te bedienen zijn.

 

 

DE 'ESSENTIAL' MODELLEN

De Essential modellen zijn met een schermformaat van 3,5” weer een maatje groter dan de ‘basis’ modellen en bieden naast alle functies waar de basis modellen over beschikken standaard een aantal handige en nuttige extra’s.

Essential

De meest verkochte én best beoordeelde babyfoon met camera van Nederland

Essential Limited Edition

Wooden print Limited Edition versie van de Essential

Essential Black Edition

All-black Limited Edition van de Essential

Essential Plus

De Plus versie van de Essential beschikt oa. over een op afstand draaibare camera

De Luvion Essential is een zeer complete babyfoon. Met zijn 3.5” monitor is dit echt een volwaardige babyfoon met camera. Daarbij kunnen er standaard (tot) vier camera’s worden aangesloten is er een visuele geluidsindicatie aanwezig in de vorm van 3 led lampjes die reageren op geluid, kun je via de monitor slaapliedjes afspelen in de babykamer en kun je inzoomen op de beelden om de baby extra goed te kunnen zien. Dit model heeft door zijn ruime mogelijkheden en scherpe prijs al vele prijzen gewonnen en wordt zeker net zo belangrijk ook door de gebruikers zeer goed beoordeeld. Zoals op bol.com (4.4/5 sterren 1000+ reviews), coolblue (4.5/5 sterren 300+ reviews) & kieskeurig.nl (8,2/10 punten ~100 reviews).

De Luvion Essential, de bestverkochte babyfoon van Nederland, is nu ook beschikbaar in een speciale Limited Edition. Deze speciale uitvoering is voorzien van een mooie houten finish die perfect past in iedere moderne babykamer. Dezelfde uitgebreide functionaliteit als het origineel nu in een nog mooier jasje. Wanneer het prachtige design je aanspreekt dan adviseren wij jou voor de Essential Limited Babyfoon te kiezen.

De geheel zwarte limited editie van de bestverkochte babyfoon van Nederland. Deze stijlvolle, zwarte babyfoon past in iedere (modern) interieur. Uiteraard heeft ook deze Luvion babyfoon kristalhelder beeld en geluid en alle functies die je maar kunt wensen. Deze babyfoon uit de 'Essential' lijn is uit te breiden tot maar liefst 4 camera's. De camera's van de Essential Limited Edition, de 'gewone' Essential, en de Essential Limited Black Edition zijn onderling uitwisselbaar, mix & match!

De Luvion Essential Plus kan alles wat de Essential en de Essential Limited kunnen maar is daarnaast voerzien van een aantal extra’s. Ten eerste een op afstand bestuurbare Pan/Tilt camera waardoor je vanaf de monitor de camera altijd zo kunt bijstellen dat je de kleine het best in beeld hebt. Hierdoor komt de zoomfunctie ook beter tot zijn recht en heb je de baby altijd perfect in beeld. Daarnaast is bij de Plus ook het bereik en de batterijcapaciteit verder geoptimaliseerd waardoor het gebruiksgemak nog verder wordt vergroot. Wil een zeer uitgebreide babyfoon zonder speciale extra’s zoals smartphone compatibiliteit of een extra groot scherm dan adviseren wij je de Essential Plus babyfoon te kopen.

DE 'ICON' MODELLEN

De Icon Deluxe modellen zitten met een schermformaat van 5” en de uitgebreide functies tussen de ‘Essential’ en de 'Premium' modellen. De Icon Deluxe babyfoons zijn uitbreidbaar tot 4 camera's.

Icon Deluxe Black Edition

HR babyfoon met 5" beeldscherm

Icon Deluxe White Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Met de Luvion Icon Deluxe White Edition kun je je baby overal in en rondom je huis haarscherp zien en horen. Als vanzelfsprekend beschikt deze Luvion babyfoon over alle handige, handige functies die je maar kunt bedenken. 4 leuke slaapliedjes, een VOX functie, infrarood nachtzicht, een terugspreekfunctie, het zit er allemaal op. De Icon Deluxe heeft een groot 5” kleurenscherm waarop je je kleintje duidelijk kunt zien, ook wordt de temperatuur van de babykamer in het beeldscherm weergegeven. De Icon Deluxe White Edition is uit te breiden tot maar liefst 4 camera’s voor broertjes en zusjes.

De stijlvolle helemaal zwarte versie van de Luvion Icon Deluxe beschikt behalve over alle functies van de white edition ook nog over backlit bedieningsknoppen, hierdoor is deze babyfoon zelfs in het donker makkelijk te gebruiken! Natuurlijk heeft ook deze Luvion beeldbabyfoon  glashelder beeld en geluid en werkelijk alle denkbare handige functies. Op het grote 5” kleurenscherm kun je dag en nacht je kleine wonder haarscherp zien dankzij de automatische infrarood nachtzicht functie. De Icon Deluxe Black Edition is uit te breiden tot maar liefst 4 camera’s, de camera's van de Icon Deluxe White Edition en de Icon Deluxe Black Edition zijn onderling uitwisselbaar.

DE 'PREMIUM' MODELLEN

Hieronder vind je onze absolute topmodellen, deze zijn niet alleen allemaal zeer uitgebreid maar beschikken daarnaast bovendien elk over unieke speciale eigenschappen.

Grand Elite 3 Connect Plus Black

Premium zwarte HD Luvion babyfoon met camera én app

Grand Elite 3 Connect Plus

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Grand Elite 3 Connect

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Prestige Touch 3

HD beeldbabyfoon met 7" scherm

Supreme Connect 2

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Waar je ook bent op de hoogte blijven van alles wat er in de babykamer(s) gebeurd? Met de Luvion Supreme Connect 2 kan het. Of je nu gewoon thuis bent, op je werk bent óf aan de andere kant van de wereld bent. Overal is je kindje te bekijken en beluisteren via 4g of wifi met de veilige gratis app of gewoon thuis op de monitor via de speciale LLHR technologie. Op de Supreme Connect 2 kun je tot 4 camera's tegelijkertijd aansluiten, deze zijn allemaal op afstand te bedienen via de monitor én de app. Zo kun je op afstand de camera's draaien, zoomen, het nachtlampje aan of uit zetten en slaapliedjes afspelen. Op het grote haarscherpe 5" LCD touchscreen kun je zelfs meerdere camera's tegelijkertijd bekijken. Deze premium HD babyfoon zorgt constant voor algeheel comfort en geruststelling, thuis én on-the-go.

 

De Luvion Prestige Touch 3 biedt bijna dezelfde functionaliteit als de Supreme Connect alleen heeft deze niet over de mogelijkheid de beelden via een app te bekijken. Wel heeft deze monitor een ander uniek punt, de Prestige Touch 3 is namelijk voorzien van een extra groot en haarscherp 7” scherm. Daarnaast heeft deze babyfoon een verder uitgewerkte quad functie waardoor je het scherm niet alleen in vieren kunt delen maar ook in twee of drie delen. Wanneer je geen 4 maar 2 of 3 camera’s aansluit krijg je dus geen onnodige zwarte vlakken. Deze babyfoon is de verbeterde versie van de door de consumentenbond tot de beste babyfoon uitgeroepen Prestige Touch 2. Wanneer je de beste en meest uitgebreide babyfoon wilt, met extra groot scherm zonder dat je dit ook in een app wilt kunnen bekijken dan adviseren wij je de Prestige Touch 3 babyfoon te kopen.

De Luvion Grand Elite 3 Connect heeft net als de Supreme Connect de
mogelijkheid de beelden via een gratis app op de smartphone te bekijken. Hierbij is het smartphone compatibiliteit echter niet in een aparte bridge verwerkt maar gewoon direct in de camera verwerkt waardoor je altijd via de met UID en paswoord 100% beveiligde verbinding ook gewoon via de app de beelden van de camera kunt bekijken. De Grand Elite 3 Connect is een absolute top babyfoon waarvan de monitor bovendien is voorzien van touch screen bediening. Dus ben je op zoek naar een babyfoon met geïntegreerde wifi mogelijkheden dan adviseren wij je de Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon te kopen.

De Plus versie van de Grand Elite 3 Connect is van alle denkbare gemakken voorzien. Naast alle functionaliteiten van de Grand Elite 3 Connect beschikt deze babyfoon over een groot (5 inch) en haarscherp LCD touchscreen en kun je ook tot 4 camera’s aansluiten voor broertjes en zusjes (op de monitor én op de app). De Grand Elite 3 Connect Plus beschikt over maar liefst 10 high-quality slaapliedjes. Net zoals bij de ‘normale’ Grand Elite 3 Connect kun je de beelden van de camera zien op de bijgeleverde monitor en waar ook ter wereld op je smartphone of tablet met de Luvion Connect App. Dankzij de speciale LLHR technologie heb je met de bijgeleverde monitor overal in en rondom huis prima bereik. Zoals je van Luvion gewend bent.

De Plus versie van de Grand Elite 3 Connect is van alle denkbare gemakken voorzien. Naast alle functionaliteiten van de Grand Elite 3 Connect beschikt deze babyfoon over een groot (5 inch) en haarscherp LCD touchscreen en kun je ook tot 4 camera’s aansluiten voor broertjes en zusjes (op de monitor én op de app). Hier vind je deze in een unieke zwarte versie die wij naast de standaard witte variant beschikbaar hebben. De Grand Elite 3 Connect Plus beschikt over maar liefst 10 high-quality slaapliedjes. Net zoals bij de ‘normale’ Grand Elite 3 Connect kun je de beelden van de camera zien op de bijgeleverde monitor en waar ook ter wereld op je smartphone of tablet met de Luvion Connect App. Dankzij de speciale LLHR technologie heb je met de bijgeleverde monitor overal in en rondom huis prima bereik. Zoals je van Luvion gewend bent.

Nog vragen?

Kom je er nog niet uit? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op via 015-219 03 05 of mail klantenservice@luvion.nl

Want naast uitstekende babyfoons hebben wij ook een uitstekende klantenservice die je graag verder helpt de babyfoons te vergelijken om de juiste keuze te maken!