luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Babysense 7 sensormatje baby

139.00

Op Voorraad
Gratis Verzending

Het nieuwste Luvion Babysense sensormatje helpt wiegendood voorkomen.

Helaas is de ongerustheid die veel ouders hebben nog niet helemaal onterecht. Nog steeds kan de ademhaling van jonge baby’s stoppen of schokken zonder aantoonbare aanwijzing. Met de Luvion Babysense kies je voor de beste kwaliteit bewegingsmonitor die je zal alarmeren indien dit gebeurd. Door vooruitstrevende technologie en slimme algoritmes detecteren de zeer gevoelige sensormatjes iedere beweging van je kleintje. Hierdoor kan je je kleintje in de gaten houden en zelf tijdens het eerste vermoeiende jaar na de bevalling ook een onbezorgde nachtrust tegemoet zien.

Hoe werkt de nieuwe Luvion Babysense 7?

De volledige set bestaat uit twee ronde sensormatjes van die onder het matras geplaatst kunnen worden en een control unit. De sensormatjes kunnen zowel in de wieg als in het bedje gebruikt worden. De extreem gevoelige sensormatjes reageren op de ademhalingsbeweging door het matras heen. Zodra er geen beweging meer wordt waargenomen voor meer dan 20 seconden of zodra het aantal ademhalingsbewegingen daalt onder de 10 per minuut zal het alarm afgaan en een rood licht gaan flikkeren. De Babysense werkt ook prima met een Aerosleep matras. Dankzij de Babysense wordt je dus direct gewaarschuwd zodra de ademhalingsbeweging onacceptabel veranderd. De bediening is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk. Door het gebruik van 1,5 Volt batterijen lopen er geen stroomkabels door het bedje.

De Babysense, het succes in meer dan 30 landen

De gepatenteerde en medisch geregistreerde Babysense wordt succesvol verkocht in zeer veel landen, waaronder de Verenigde Staten. Naast het gebruik thuis zijn ook vele ziekenhuizen en kraamklinieken tevreden gebruikers. Indien je tevens kiest voor de combinatie van een Luvion Babyfoon en de Luvion Babysense kies je voor de beste combinatie. Je kan overal je baby horen, zien en in het geval van ademhalingsproblemen gelijk actie ondernemen om wiegedood te voorkomen.

Complete set

In deze set zitten 2 sensormatjes en een controle unit- geheel compleet. Bekijk onderstaande video voor meer informatie.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Luvion Babysense 7 sensormatje baby”