luvion babyverzorging

> Babyverzorging

BABYWEEGSCHAAL

VERZORGINGSSET

MANICURE SET

SONISCHE BABY TANDENBORSTEL

Bij Luvion hebben we ook een mooie lijn babyverzorging producten waaronder twee mooie setjes om de haren, handjes en teentjes optimaal te verzorgen. Met de 3 delige manicure set met vijltje, schaartje en knippertje houdt je de nageltjes bij. Zo voorkom je dat de kleine spruit zichzelf of anderen open kan halen. De Deluxe babyverzorging set bevat hiernaast ook een borstel van natuurlijk haar, een kam om de haartjes mooi te houden en een neuspeertje om bij verkoudheid het neusje snotvrij te houden. Voor de beste verzorging van de eerste tandjes vind je verder een elektrische baby tandenborstel. Daarnaast vind je hier ook een mooie en nauwkeurige weegschaal om het gewicht zeer nauwkeurig bij te kunnen houden.

BABY VERZORGING

Babyweegschaal Exact-75

Met de Luvion Exact 75 Babyweegschaal houd je nauwkeurig het gewicht en de groei van je baby bij.

Deluxe Babyverzorging Set

Met deze luxe 7-delige verzorgingset heb je direct vrijwel alles in huis wat je voor de verzorging van je baby nodig hebt.

3-delige Manicure set

Met deze 3-delige kwalitatieve Luvion baby manicure kunnen de kleine nageltjes goed worden verzorgd.

Sonische baby tandenborstel

Met deze sonische baby tandenborstel poets je de eerste tandjes optimaal.

Met de Luvion Exact 75 Babyweegschaal houd je nauwkeurig het gewicht en de groei van je baby bij. Precisie, design én kwaliteit, het ergonomische design zorgt ervoor dat uw kindje met plezier comfortabel op de digitale Luvion weegschaal gaat liggen.
De digitale weegschaal is erg handig bij premature kindjes, bij het wegen voor en na het borstvoeden. Maar uiteraard is het vooral hartstikke leuk om het groeiproces van je baby vast te leggen!

Met deze luxe 7-delige verzorgingset heb je direct vrijwel alles in huis wat je voor de verzorging van je baby nodig hebt. De zachte borstel is gemaakt van kwalitatief 100% natuurlijk haar en is al direct geschikt voor de allerjongsten. De kam met veilige afgeronde kopjes beschermd de hoofdhuid. Het handige neuspeertje / neuspompje bevrijd het neusje snel van het aanwezige slijm. Het baby nagelschaartje heeft veilige afgeronde bolle uiteinden. Met het kniptangetje en de vijltjes kan je de nageltjes verder goed verzorgen.

Met de 3 delige baby manicure set haal je in één keer alles in huis voor het verzorgen van de nageltjes van de baby. De set bevat een vijl, een speciaal schaartje met en afgeronde tip en een klein knippertje.

Een elektrische tandenborstel geschikt voor baby's, dankzij de pulserende beweging van de borstelkop zorgt de Luvion Sonic Baby Toothbrush ervoor dat de tandjes optimaal worden verzorgt. Het formaat van de borstelkop is bovendien aangepast aan de leeftijd van de kleine. Één borstelkop voor kleine baby's (1-18 maanden) en een tweede voor oudere kindjes (vanaf 18 maanden).

Babynagels knippen en vijlen

De eerste 3 maanden wordt aangeraden de nageltjes nog niet te knippen omdat deze dan nog erg zacht zijn. De nageltjes kunnen dan dubbelklappen wanneer je een schaartje of knippertje gebruikt, wat pijnlijk kan zijn voor de baby. De eerste drie maanden is het dus aan te raden de nageltjes te vijlen.

Om te vijlen druk je de huid onder de nageltjes weg zodat je niet op de huid vijlt. Zorg er daarnaast voor dat je één kant op vijlt.

Na de eerste drie maanden kunnen de nageltjes gewoon geknipt worden, dit kan natuurlijk best spannend zijn voor jezelf en de baby. Daarom is het handig dit te doen als de baby rustig is, bijvoorbeeld tijdens het slapen of tijdens of na de voeding. Als dit niet goed lukt omdat de baby bijvoorbeeld wakker wordt en moet het dan gebeuren. Dan is het handig dit samen te doen zodat iemand de baby vast kan houden en een beetje kan afleiden en de ander kan knippen.

Zorg er ook bij het knippen voor je de huid goed weg drukt tijdens het knippen om goed bij de nagel te kunnen. Gebruik voor de veiligheid altijd een speciaal afgerond babyschaartje of baby knippertje. Beid vind je in onze 3 delige manicure set en in de luxe 7 delige babyverzorging set.

Baby haartjes verzorgen

Ook bij de haren is het belangrijk de juiste spullen voor de babyverzorging te gebruiken. Een normaal kammetje kan bijvoorbeeld vrij scherp zijn, daarom zijn er speciale babykammetjes zoals in onze luxe babyverzorging set waarbij de puntjes van de kam zijn afgerond. Zo voorkom je dat je de huid van de baby beschadigd.

Ook kun je niet zomaar iedere borstel gebruiken, ook een normale borstel kan de huid namelijk beschadigen of irriteren. Kies daarom voor een borstel met zachte en 100% natuurlijke haartjes. Uiteraard is dit ook bij de borstel in de luxe babyverzorging set het geval.

Baby tandjes verzorgen

Voor de eerste tandjes gebruik je de Luvion sonische baby tandenborstel, dankzij de continue pulserende beweging worden de eerste baby tandjes optimaal schoon gemaakt.

Verkouden baby verzorgen

In onze babyverzorgingsset vind je naast de babynagel en baby haarverzorging producten ook nog een neuspeertje. Deze is ideaal wanneer de baby weer eens verkouden is om dan de luchtwegen makkelijk en snel weer vrij te maken van het slijmoverschot.

Nauwkeurig wegen van de baby

Ook belangrijk in de verzorging van de baby, vooral wanneer borstvoeding wordt gegeven is de mogelijkheid zeer nauwkeurig het gewicht te kunnen bepalen. Deze nauwkeurigheid is in het begin heel belangrijk om de ontwikkeling van de baby goed in de gaten te kunnen houden. Daarnaast is het bij borstvoeding handig om te weten hoeveel melk de kleine binnen krijgt. Door de precisie van bijvoorbeeld de Luvion babyweegschaal kun je dit vrij nauwkeurig bepalen.