luvion babyverzorging

> Babyverzorging

BABYWEEGSCHAAL

VERZORGINGSSET

MANICURE SET

BABY TANDENBORSTEL 250S

BABY TANDENBORSTEL 350S

KINDERTANDENBORSTEL 450S

GASSI

Bij Luvion hebben we ook een mooie lijn babyverzorging producten waaronder twee mooie setjes om de haren, handjes en teentjes optimaal te verzorgen. Met de 3 delige manicure set met vijltje, schaartje en knippertje houdt je de nageltjes bij. Zo voorkom je dat de kleine spruit zichzelf of anderen open kan halen. De Deluxe babyverzorging set bevat hiernaast ook een borstel van natuurlijk haar, een kam om de haartjes mooi te houden en een neuspeertje om bij verkoudheid het neusje snotvrij te houden. Ook hebben we de Gassi die speciaal door ons is ontwikkelt om darm en buikkrampjes tegen te gaan door de darmpjes te ontluchten. Voor de beste verzorging van de eerste tandjes vind je verder twee elektrische baby tandenborstels en vervolgens zodra je kindje naar school gaat een speciale kindertandenborstel. Daarnaast vind je hier ook een mooie en nauwkeurige weegschaal om het gewicht zeer nauwkeurig bij te kunnen houden.

BABY VERZORGING

Babyweegschaal Exact-75

Met de Luvion Exact 75 Babyweegschaal houd je nauwkeurig het gewicht en de groei van je baby bij.

Deluxe Babyverzorging Set

Met deze luxe 9-delige verzorgingset heb je direct vrijwel alles in huis wat je voor de verzorging van je baby nodig hebt.

3-delige Manicure set

Met deze 3-delige kwalitatieve Luvion baby manicure kunnen de kleine nageltjes goed worden verzorgd.

Sonische baby tandenborstel 250S

Met deze sonische baby tandenborstel poets je de eerste tandjes optimaal.

Sonische baby tandenborstel 350S

Poets optimaal de eerste tandjes. Geeft licht in verschillende kleuren voor een nog leukere ervaring.

Sonische kindertandenborstel 450S

De 450s sonische kindertandenborstel is de perfecte opvolger voor de Luvion Sonische Baby Tandenborstels 250s en 350s!

Gassi

De GASSI geeft directe verlichting bij buik- en darmkrampjes door de darmgasjes snel te laten ontsnappen.

Met de Luvion Exact 75 Babyweegschaal houd je nauwkeurig het gewicht en de groei van je baby bij. Precisie, design én kwaliteit, het ergonomische design zorgt ervoor dat uw kindje met plezier comfortabel op de digitale Luvion weegschaal gaat liggen.
De digitale weegschaal is erg handig bij premature kindjes, bij het wegen voor en na het borstvoeden. Maar uiteraard is het vooral hartstikke leuk om het groeiproces van je baby vast te leggen!

Met deze luxe 9-delige verzorgingset heb je direct vrijwel alles in huis wat je voor de verzorging van je baby nodig hebt. De zachte borstel is gemaakt van kwalitatief 100% natuurlijk haar en is al direct geschikt voor de allerjongsten. De kam met veilige afgeronde kopjes beschermd de hoofdhuid. Het handige neuspeertje / neuspompje bevrijd het neusje snel van het aanwezige slijm. Het baby nagelschaartje heeft veilige afgeronde bolle uiteinden. Met het kniptangetje en de vijltjes kan je de nageltjes verder goed verzorgen. Met de handige vingertandenborstel poets je gemakkelijk de eerste tandjes.

Met de 3 delige baby manicure set haal je in één keer alles in huis voor het verzorgen van de nageltjes van de baby. De set bevat een vijl, een speciaal schaartje met en afgeronde tip en een klein knippertje.

Een elektrische tandenborstel geschikt voor baby's, dankzij de pulserende beweging van de borstelkop zorgt de Luvion Sonic Baby Toothbrush ervoor dat de tandjes optimaal worden verzorgt. Het formaat van de borstelkop is bovendien aangepast aan de leeftijd van de kleine. Één borstelkop voor kleine baby's (1-18 maanden) en een tweede voor oudere kindjes (vanaf 18 maanden).

Deze leuke 350S Sonische baby tandenborstel is verder geoptimaliseerd voor een perfect poets resultaat. Daarbij geeft deze tandenborstel niet alleen wit licht in de borstelkop, zoals de 250S, maar kan het licht in de favoriete kleur van je kleintje worden vastgezet.

De 450s sonische kindertandenborstel is de perfecte opvolger voor de Luvion Sonische Baby Tandenborstels 250s of 350s! Bij de groei van jouw kleine van peuter naar kleuter horen veel verandering, zo staat natuurlijk onder andere de eerste schooldag voor de deur:) Ook het gebit van je kleintje verandert voortdurend mee. Daarbij hoort ook een nieuwe tandenborstel die speciaal is aangepast op de behoefte van het gebit! De 450S kindertandenborstel verdubbelt het aantal poetsbewegingen en heeft verschillende speciale poetsstanden voor optimale verzorging van het gebit voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

De revolutionaire LUVION® GASSI geeft directe verlichting bij buik- en darmkrampjes door de darmgasjes snel te laten ontsnappen. Het is de nieuwste én snelle oplossing voor directe verlichting en ontspanning bij je kleintje. Doordat het darmstelsel van je baby pas na ongeveer 6 maanden is volgroeid, kan de lucht in zijn darmen vast gaan zitten en zo buik- en darmkrampjes veroorzaken. Het niet kwijt kunnen raken van de vastzittende lucht kan voor een baby erg pijnlijk zijn. Baby’s met darmkrampjes zijn hierdoor ontroostbaar en kunnen je als ouder een gevoel van stress en machteloosheid geven. De GASSI is bewezen effectief en kan vanaf de geboorte en voor onbepaalde tijd gebruikt worden om buik- en darmkrampjes te verhelpen.

Babynagels knippen en vijlen

De eerste 3 maanden wordt aangeraden de nageltjes nog niet te knippen omdat deze dan nog erg zacht zijn. De nageltjes kunnen dan dubbelklappen wanneer je een schaartje of knippertje gebruikt, wat pijnlijk kan zijn voor de baby. De eerste drie maanden is het dus aan te raden de nageltjes te vijlen.

Om te vijlen druk je de huid onder de nageltjes weg zodat je niet op de huid vijlt. Zorg er daarnaast voor dat je één kant op vijlt.

Na de eerste drie maanden kunnen de nageltjes gewoon geknipt worden, dit kan natuurlijk best spannend zijn voor jezelf en de baby. Daarom is het handig dit te doen als de baby rustig is, bijvoorbeeld tijdens het slapen of tijdens of na de voeding. Als dit niet goed lukt omdat de baby bijvoorbeeld wakker wordt en moet het dan gebeuren. Dan is het handig dit samen te doen zodat iemand de baby vast kan houden en een beetje kan afleiden en de ander kan knippen.

Zorg er ook bij het knippen voor je de huid goed weg drukt tijdens het knippen om goed bij de nagel te kunnen. Gebruik voor de veiligheid altijd een speciaal afgerond babyschaartje of baby knippertje. Beid vind je in onze 3 delige manicure set en in de luxe 9 delige babyverzorging set.

Baby haartjes verzorgen

Ook bij de haren is het belangrijk de juiste spullen voor de babyverzorging te gebruiken. Een normaal kammetje kan bijvoorbeeld vrij scherp zijn, daarom zijn er speciale babykammetjes zoals in onze luxe babyverzorging set waarbij de puntjes van de kam zijn afgerond. Zo voorkom je dat je de huid van de baby beschadigd.

Ook kun je niet zomaar iedere borstel gebruiken, ook een normale borstel kan de huid namelijk beschadigen of irriteren. Kies daarom voor een borstel met zachte en 100% natuurlijke haartjes. Uiteraard is dit ook bij de borstel in de luxe babyverzorging set het geval.

Baby tandjes verzorgen

Voor de eerste tandjes gebruik je de Luvion sonische baby tandenborstel, dankzij de continue pulserende beweging worden de eerste baby tandjes optimaal schoon gemaakt. Vanaf 4 jaar stap je vervolgens over naar onze kindertandenborstel.

Verkouden baby verzorgen

In onze babyverzorgingsset vind je naast de babynagel en baby haarverzorging producten ook nog een neuspeertje. Deze is ideaal wanneer de baby weer eens verkouden is om dan de luchtwegen makkelijk en snel weer vrij te maken van het slijmoverschot.

Darmkrampjes tegengaan

De GASSI biedt een natuurlijke oplossing voor vastzittende lucht en buik- en darmkrampjes, en werkt onmiddellijk zonder de noodzaak van druppels of medicijnen. Het is een katheter voor eenmalig gebruik die speciaal is ontworpen om baby's te helpen overtollig gas te verwijderen. De GASSI is zorgvuldig ontwikkeld om veilig en effectief te zijn, zonder schadelijke gevolgen voor je baby wanneer het volgens de instructies wordt gebruikt.

Nauwkeurig wegen van de baby

Ook belangrijk in de verzorging van de baby, vooral wanneer borstvoeding wordt gegeven is de mogelijkheid zeer nauwkeurig het gewicht te kunnen bepalen. Deze nauwkeurigheid is in het begin heel belangrijk om de ontwikkeling van de baby goed in de gaten te kunnen houden. Daarnaast is het bij borstvoeding handig om te weten hoeveel melk de kleine binnen krijgt. Door de precisie van bijvoorbeeld de Luvion babyweegschaal kun je dit vrij nauwkeurig bepalen.