luvion premium babyproducts babyfoon

Natuurlijk ben je op zoek naar de beste babyfoon, bij Luvion al bijna 15 jaar de marktleider op het gebied van video babyfoons vind je altijd de beste babyfoons met camera. In iedere prijsklasse hebben wij een mooi model, altijd met camera omdat wij vinden dat een babyfoon tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder kan.

Onze babyfoons worden consequent zowel door de consument als door experts als best beoordeeld. De expertise die wij de afgelopen 20 jaar hebben ontwikkeld komt hierin duidelijk terug. Zo wordt bijvoorbeeld ons 7” topmodel de Prestige Touch door de Consumentenbond continue als beste babyfoon met camera getest en is deze bovendien ook in onder andere Australië en het Verenigd Koninkrijk als beste getest.

Ondertussen adviseren de grote online retailers Bol.com en Coolblue.nl na het testen van hun hele assortiment ook de Luvion babyfoons. Zo adviseert Bol.com je wanneer je een basic video babyfoon zoekt te kiezen voor de scherp geprijsde Luvion Easy en wanneer je een luxe video babyfoon zoekt wordt een andere Luvion geadviseerd, de Luvion Essential. Ook door Coolblue wordt de Luvion Essential aangemerkt als de beste keuze wanneer wordt gekeken naar hun hele assortiment van beeldbabyfoons.

LUVION

DE BESTE BABYFOONS

Essential Connect Crib

De unieke Crib montage geeft je zicht op je baby vanaf de beste plek, recht boven zijn bedje!

Essential Connect Crib Black

De unieke Crib montage geeft je zicht op je baby vanaf de beste plek, recht boven zijn bedje!

Grand Elite 3 Connect Plus

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Grand Elite 3 Connect

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Essential Connect

De best verkochte babyfoon van Nederland nu nog uitgebreider

Essential Connect Black

De best verkochte babyfoon van Nederland nu nog uitgebreider en in mooie strakke zwarte uitvoering!

Prestige Touch 3

HD beeldbabyfoon met 7" scherm

Supreme Connect 2

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Icon Deluxe Black Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Icon Deluxe White Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Essential Plus

De Plus versie van de Essential beschikt oa. over een op afstand draaibare camera

Essential Limited Black Edition

All-black Limited Edition van de Essential

Essential Limited Edition

Wooden print Limited Edition versie van de Essential

Essential

De meest verkochte én best beoordeelde babyfoon met camera van Nederland

Platinum 4

No-nonsense babyfoon mét camera, VOX functie, slaapliedjes en 2,7" scherm

PLATINUM X

All-black no-nonsense babyfoon met camera, VOX functie, slaapliedjes en 3,2" scherm

Platinum 3 Black

All-black Limited Edition van de Platinum 3

Platinum 3

No-nonsense babyfoon mét camera, VOX functie en 3,2" scherm

Easy Plus

Bij de Plus versie van de Easy heb je de mogelijkheid om meerdere camera's aan te sluiten

Easy

De gebruiksvriendelijke, no-nonsense babyfoon mét camera

Babyfoon test

Bij nagenoeg iedere babyfoon test in binnen en buitenland worden onze babyfoons als beste getest in de categorie beste babyfoon met camera. Hieronder een selectie van de awards die onze babyfoons hebben gewonnen in zowel Nederland als in het buitenland.

Awards Nederland - Beste babyfoon

De Prestige Touch wordt door de Consumentenbond bij iedere test die is uitgevoerd sinds dit model is uitgekomen consequent beoordeeld als beste babyfoon met camera. Onder meer de uitstekende beeld- en geluids kwaliteit als het gebruiksgemak van deze babyfoon worden door de consumentbond geroemd. Daarnaast bevat de Prestige Touch alle functies die je voor een video babyfoon kunt verzinnen. Deze babyfoon is ook door Ouders van Nu als beste getest.

Ook de Luvion Essential (Plus) is meermaals onderscheidden en samen met de Prestige Touch ook als beste getest door de Consumentenbond, dit model heeft daarnaast onder andere de Ouders van Nu consumenten award, het predicaat best getest door Kek Mama Magazine, een kooptip van Besteproduct.nl en de best reviewed award van kieskeurig.nl ontvangen. De Essential is ook de nummer 1 aanbevolen babyfoon door Bestekeuzebabyfoon.nl, zoals in bijna alle beoordelingen komt ook hier het gebruiksgemak, uitgebreide functionaliteit en de uitstekende prijs kwaliteitsverhouding naar voren als de reden deze babyfoon aan te bevelen.

Naast de Essential heeft ook de Luvion Easy een best reviewed award ontvangen van kieskeurig.nl en een beste koop tip van besteproduct.nl. De Easy is daarnaast bij bestekeuzebabyfoon.nl in de categorie goedkope babyfoons de nummer 1 aanbeveling. Ondanks de scherpe prijs biedt deze babyfoon namelijk net als alle Luvion modellen uitstekend geluid en beeld. Vandaar ook dat deze babyfoon zeer populair is bij ouders die op zoek zijn naar een simpele maar toch zeer goede babyfoon met camera. Een goede beeldbabyfoon voor de prijs van een audio babyfoon met de Luvion Easy kan het!

Awards in het buitenland

Ook buiten de landsgrenzen worden de Luvion babyfoons uitstekend gewaardeerd, ook internationaal komen ze regelmatig als beste uit de tests. Vooral op de Gold Awards van de internationaal gerenommeerde bladen Mother & Baby in de UK en Australië (Prestige Touch) en Supermama (Supreme Connect & Luvion Essential) in Polen zijn wij zeer trots.

babyfoon awards

Babyfoon reviews

Wij worden minstens net zo blij, óf eigenlijk nog blijer, van de waardering voor onze babyfoons vanuit de gebruiker! Uit online ervaringen en reviews voor onze babyfoons blijkt gelukkig keer op keer dat ook de ouders blij zijn met onze verschillende modellen.

Bol.com en Coolblue gebruikersreviews

Hieronder een overzicht van de Bol.com review scores voor onze modellen. Zoals je hieronder kunt zien worden al onze modellen met minstens vier sterren (maximaal vijf) gewaardeerd! Voor de Luvion Easy hebben bovendien inmiddels meer dan 2000 gebruikers de moeite genomen een review te schrijven, voor de Luvion Essential zijn dit er zelfs al bijna 2000! Ook door de klanten van Coolblue worden onze babyfoons zeer goed gewaardeerd. Ook hier scoren alle babyfoons minimaal vier sterren (uit vijf maximaal). De zeer populaire Essential is hier bijna 400 keer gereviewd!

Heb je vragen bel ons gerust!

De beste babyfoons met camera vind je bij Luvion, wil je meer weten over de babyfoons kijk dan verder op onze website of bel ons via 015-2190305, mail naar klantenservice@luvion.nl

Want naast uitstekende babyfoons hebben wij ook een uitstekende klantenservice die je altijd graag verder helpt!

*Review scores op 1 december 2018