luvion premium babyproducts

> DECT Babyfoon

ICON CLEAR 70

ICON CLEAR 75

De Luvion DECT babyfoons met Hi-definition sound zorgen voor een optimale verbinding tussen jou en je kleine. Bij al onze DECT modellen is de geluidskwaliteit de eerste prioriteit en kun je er dus zeker vanuit gaan dat dit dik in orde is. Daarbij maakt het niet uit of je kiest voor een basis model of een zeer uitgebreid model.

Voor een optimale verbinding met de babykamer kies je dus net zo goed de eenvoudige Icon Clear 70 als de zeer uitgebreide Icon Clear 75 Pro. De Icon Clear 75 Pro kies je wanneer je de extra mogelijkheden als slaapliedjes, geïntegreerde sterrenhemel projector, terugspreekfunctie, voedingstimer en/of temperatuursensor wilt gebruiken. Deze opties helpen je de baby van afstand gerust te stellen, dit vanaf de makkelijk te bedienen monitor.

DECT BABYFOONS

ICON CLEAR 70

No Nonsense Audio babyfoon, perfecte Hi-definition audio kwaliteit.

ICON CLEAR 75

Zeer uitgebreide audio babyfoon met perfect geluid en alle extra functies die je kunt bedenken.

De Icon Clear 70 DECT babyfoon beschikt over de belangrijkste functies, voornaamste hierbij is uitstekend geluid vanuit de babykamer. Verder zijn alle noodzakelijke functies aanwezig om ervoor te zorgen dat de verbinding nooit ongemerkt verloren kan gaan. Hiervoor is een out of range en lage batterij waarschuwing aanwezig, dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent wanneer de babyfoon de verbinding (dreigt) te verliezen. Visuele geluidsindicatie LEDs zorgen ervoor dat je ook wanneer het geluid wordt uitgeschakeld of in een drukke kamer kunt zien dat er geluid is bij de baby.

De Icon Clear 75 Pro is onze meest uitgebreide DECT-babyfoon, naast uiteraard een volledig storingsvrije veilige privéverbinding en kristalhelder geluid, is deze babyfoon ook zeer uitgebreid in zijn mogelijkheden. Schakel via de monitor een prachtige sterrenhemel projectie in of activeer één van de 18 mooie slaapliedjes en ook zelf praten tegen de baby is mogelijk. Het display op de monitor met blauwe achtergrondverlichting (voor 's nachts) kan daarnaast ook worden gebruikt om de kamertemperatuur te monitoren en een voedingstimer in te stellen.

Basis functies van onze DECT babyfoons

Met al onze DECT babyfoons ben je verzekerd van kristalhelder geluid en een storingsvrije verbinding. Daarnaast zijn er drie basisfuncties aanwezig, een out of range waarschuwing wanneer je je buiten het bereik van de babyfoon begeeft en een lage batterij waarschuwing zodat je weet wanneer je de babyfoon even aan de lader moet gebruiken. Tot slot zijn ze allen voorzien van visuele geluidsindicatie via LEDs die het geluidsniveau in de camera aanduiden, hoe meer indicatie ledjes branden hoe harder het geluid vanuit de babykamer.

Groot bereik en lange accuduur

Door de DECT technologie en de beperktere gevoeligheid hiervan ten opzichte van bijvoorbeeld camera babyfoons geeft een DECT babyfoon een groter bereik. Ook de accuduur is vaak langer doordat de geluidsdoorgifte minder belastend is voor de accu van de monitor.

Kies voor maximaal bereik voor een PMR audio babyfoon

Ben je echter op zoek naar een audio babyfoon met een maximaal bereik bekijk dan onze PMR babyfoon. Deze heeft met 3000 meter het ruimst mogelijk stand alone bereik. Hiermee kan je nog een stuk verder het huis uit zonder contact te verliezen en is bijvoorbeeld het uitlaten van de hond in de wijk ook mogelijk.

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice, dit kan via de mail, klantenservice@luvion.nl of telefonisch 015-219 03 05 (ma-vr 08:45-17:00), en wij helpen je graag verder.