LUVION DOPPLER baby hartje luisteren

> Baby hartje luisteren

DELUXE-80

ANGELSOUNDS

De Luvion Dopplers zijn veilige en eenvoudig te gebruiken apparaatjes die speciaal zijn ontworpen om tijdens de zwangerschap thuis naar het baby hartje te luisteren. Dit kan met de doppler deluxe-80 vanaf ongeveer 12 weken in de zwangerschap, met de Luvion Angelsounds kan dit vanaf ongeveer week 14. Je hoeft alleen wat gel of bodylotion op je buik te smeren, de Luvion Doppler aan te zetten en je hoort gelijk je ongeboren wonder! Zo eenvoudig is het!

DOPPLERS

Doppler Deluxe-80

De Luvion Doppler Deluxe-80 is speciaal ontworpen om ook thuis het hartje van je ongeboren baby te horen. De Doppler is veilig en eenvoudig te gebruiken vanaf ongeveer 12 weken in de zwangerschap.

Angelsounds

Met de Luvion Angelsounds doppler kun je thuis de hartslag en bewegingen van je ongeboren baby vanaf de 14e week van de zwangerschap horen.

De Luvion Doppler Deluxe-80 is speciaal ontworpen om ook thuis het hartje van je ongeboren baby te horen. De Doppler is veilig en eenvoudig te gebruiken vanaf ongeveer 12 weken in de zwangerschap. Naast luisteren naar het hartje van de ongeboren baby kun je ook het aantal hartslagen van je baby aflezen in het LCD display.
De Luvion Doppler is erg eenvoudig in gebruik, je hoeft alleen de Luvion Doppler Deluxe-80 aan te zetten, wat gel of bodylotion op je buik te smeren, en je hoort direct je ongeboren wonder!

Met de nieuwe Luvion Angelsounds doppler kun je thuis de hartslag en bewegingen van je ongeboren baby vanaf de 14e week van de zwangerschap horen.
Geniet van het Luisteren naar zijn of haar hartslag, schopjes en hikjes en neem deze via de computer op om later terug te luisteren of om het te delen met familie en vrienden.
De Luvion Angelsounds is veilig en makkelijk in gebruik.

Speciale doppler gel om te gebruiken met de Luvion Doppler Deluxe 80 en de Luvion Angelsound. De gel is verkrijgbaar in twee formaten, een tube van 50ml en een fles van 250ml.

Luvion Doppler Deluxe 80 en Luvion Angelsounds

Wij hebben twee verschillende dopplers; de Angelsound en de Doppler Deluxe 80 beide hebben uiteraard hetzelfde doel, naar het baby hartje luisteren. Het verschil tussen beide zit hem hoofdzakelijk in de gevoeligheid van de apparaatjes, de Doppler Deluxe 80 is iets gevoeliger dan de Angelsound. Hierdoor kun je met de Deluxe 80 de baby ook al vanaf de 12e week in de buik horen. Bij de Angelsound is het hartje vanaf week 14 normaal gesproken te beluisteren. Daarbij kan je met de Deluxe-80 ook de hartslag van je kleine ongeboren wonder afluisteren.

Let er bij de aanschaf ook op dat de Deluxe 80 standaard wordt geleverd met 50ml doppler gel zodat die gelijk (beperkt) gebruiksklaar is. De Angelsound wordt zonder gel geleverd; eventueel kun je natuurlijk wel gelijk een tube of fles gel mee bestellen.