luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Doppler Deluxe 80

59.00

Op Voorraad
Gratis Verzending

Luvion Doppler Deluxe 80

Thuis baby hartslag luisteren

Tussen de routine onderzoeken door bij de verloskundige kun je nu eindelijk zelf thuis of op reis luisteren naar je ongeboren baby. Dit geeft een geruststellend gevoel en is hartstikke leuk! Je kunt samen met je partner, vrienden en familie luisteren naar je wonder. Op de Luvion Deluxe 80 kun je maar liefst 2 koptelefoons aansluiten en samen met anderen genieten van het geluid van de baby.

Baby hartslag e-mailen

Bij de Doppler Deluxe-80 wordt een opname kabeltje meegeleverd die je aan kunt sluiten op de computer. Hiermee kan je de hartslag van je ongeboren baby voor altijd vastleggen en door mailen naar vrienden en bekenden.

Al vanaf de 12de week in de zwangerschap

De Luvion Doppler is een kwalitatieve doppler, niet te vergelijken met andere apparaten die via een microfoon werken (geluidsversterkers). Met deze microfoon apparaten kunnen geluiden van de baby pas later in zwangerschap beluisterd worden. Bovendien is met de Luvion Doppler Deluxe het geluid kraakhelder. De Luvion doppler is geproduceerd volgens de allerhoogste standaarden en gefabriceerd met de allerhoogste kwaliteit onderdelen die beschikbaar zijn. Met de Luvion Doppler Deluxe-80 kun je de geluiden al van 11-12 weken in zwangerschap horen.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Luvion Doppler Deluxe 80”