luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
luvion babyproducts mother baby
luvion easy monitor
Luvion Easy camera
Luvion Easy monitor
luvion easy

LUVION EASY

Easy header
Luvion Easy camera
Luvion Easy monitor

LUVION EASY

De Luvion Easy is een no-nonsense babyfoon die bovendien zeer gebruiksvriendelijk is. De Luvion Easy is gewoon van alle essentiële functionaliteiten voorzien en levert de prestaties die je van een Luvion mag verwachten. Je hebt dus altijd een haarscherp beeld en zuiver geluid en ook de belangrijkste functies zijn dus gewoon aanwezig. De Easy is dus ook gewoon voorzien van een terugspreekfunctie, temperatuur weergave en een VOX functie. Doordat de babyfoon volledig klaar voor gebruik wordt geleverd kun je de babyfoon binnen een minuut gebuiken. De intuïtieve bediening zorgt er vervolgens voor optimaal gebruiksgemak. Een score van 4.2 uit 5 uit meer dan 1000 online reviews van tevreden ouders en het predicaat 'best reviewed' op Kieskeurig.nl vormen hiervan de bevestiging. Ben je dus op zoek naar een simpelweg goede babyfoon zonder dat je veel extra's wenst dan is de Easy perfect voor jou.

EASY

De zeer scherp geprijsde Luvion Easy Set is ideaal wanneer je op zoek bent naar een compacte babyfoon voor thuis. Door zijn scherpe prijs wordt deze ook vaak als tweede babyfoon gekocht, bijvoorbeeld om mee te nemen op reis of voor bij de oppas of opa en oma thuis. Door het haarscherpe beeld zoals je van Luvion gewent bent mis je ook op de compacte Luvion Easy niets van wat er in de babykamer gebeurd! Zowel overdag als 's nachts.

De Luvion Easy is verder voorzien terugspreekfunctie om altijd via de monitor naar de baby terug te kunnen spreken. Ook kun je op de monitor de temperatuur in de babykamer uitlezen. Tevens beschikt de monitor over een VOX-functie waarmee je het beeldscherm (bijvoorbeeld 's nachts) op zwart kunt zetten, deze wordt dan altijd automatisch weer geactiveerd zodra er geluid in de babykamer wordt waargenomen.

Specificaties Luvion Easy

  • 2” (inch) kleurenscherm
  • Nachtzicht: Ook 's nachts altijd perfect beeld
  • Terugspreek functie: praat via de monitor naar de baby
  • Kamertemperatuur weergave: Bekijk de temperatuur in de babykamer
  • VOX activatie modus (de monitor “springt” aan als de baby huilt)