luvion premium babyproducts babyfoon
Essential Connect Crib View Black
Essential Connect Crib Black Nachtlampje
Essential connect Crib App
essential connect crib black banner

LUVION ESSENTIAL CONNECT CRIB BLACK

LUVION ESSENTIAL CONNECT CRIB

De beste babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een speciale connected variant die met een unieke crib mount veilig recht boven je kindje geplaatst kan worden! Zo kun je je baby altijd haarscherp zien én horen, vanaf de beste mogelijke plek recht boven hem/haar ledikantje. Je bevestigt de crib mount aan het ledikant en klikt de camera hier eenvoudig op vast. Geen gedoe met kabels en 100% veilig! Je verbind de nieuwe Essential Connect modellen bovendien eenvoudig via een app aan je telefoon of tablet, voor een continue connectie met je kleintje waar je ook bent! Kijk, bijvoorbeeld vanaf je werk of wanneer je gezellig een avondje uit bent en je kleintje bij oma of de oppas is, snel even mee. Zo heb je je kostbaarste bezit altijd dichtbij je.

ESSENTIAL CONNECT

Dankzij de 128-bit AES encryptie volgens de laatste ISO27001 veiligheidsnormen ben je altijd zeker van een veilige verbinding. Hiermee log jij waar ook ter wereld veilig in op de beelden zonder dat derden hier ongewenst op in kunnen breken. Thuis kun je gewoon gebruik maken van de bijbehorende monitor die nog sneller en makkelijker werkt dan een app op je telefoon en weet je dus altijd direct wat er met je kleintje aan de hand is.

De Essential Connect Crib beschikt naast de speciale crib mount ook weer over vele handige extra functies. Zo voeg je bij broertjes en zusjes weer makkelijk een tweede, derde en vierde camera toe aan hetzelfde schermpje EN nu ook net zo makkelijk aan de app! Alle camera's kunnen niet alleen worden gebruikt om mee te kijken, maar net zo makkelijk om je kleintje gerust te stellen via slaapliedjes of met behulp van de terugspreekfunctie. Of gebruik een nachtlampje om de kamer even een beetje te verlichten. Dankzij de HD Camera met infrarood nachtzicht heb je bovendien onder alle omstandigheden altijd perfect beeld! Dankzij een temperatuursensor in de camera weet je bovendien altijd of de temperatuur in het kamertje op orde is, je kan hiervoor op de monitor een alarm instellen zodat je wordt gewaarschuwd bij een te hoge of lage temperatuur. Ook een timer zodat je de voeding niet vergeet is via de monitor instelbaar.

Specificaties Luvion Essential Connect Crib Black

 • Speciale crib mount bracket: Plaats de camera op de beste plek, recht boven je kleintje!
 • Monitor: Ideaal voor gebruik thuis
 • 100% veilige app: Voor gebruik via smartphone en tablet zowel thuis als onderweg
 • Perfect nachtzicht: dankzij IR leds rondom de camera lens
 • Sluit tot 4 camera's aan: je hebt dus maar 1 monitor nodig voor je hele gezin
 • Slaapliedjes: Je kleintje droomt fijn weg dankzij de slaapliedjes
 • Terugspreekfunctie: Praat vanaf de monitor naar de camera
 • Nachtlampje: Kies 1 van de 7 kleuren of laat ze afwisselen voor een mooi en geruststellend lichteffect in de babykamer
 • Digitale zoomfunctie: Breng je baby optimaal in beeld
 • Temperatuurweergave: Zie de temperatuur in de babykamer op je schermpje en in de app
 • Voedingstimer: Stel een alarm in voor het volgende voedingsmoment