luvion premium babyproducts babyfoon
Essential connect Crib App
Essential connect nachtlampje
Essential connect kleuren nachtlampje
Essential Connect banner

LUVION ESSENTIAL CONNECT

Essential connect Crib App
Essential connect nachtlampje
Essential connect kleuren nachtlampje

LUVION ESSENTIAL CONNECT

De beste babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een connected variant! Zo kun je je baby haarscherp zien én horen, waar je ook bent! Kijk, bijvoorbeeld vanaf je werk of wanneer je gezellig een avondje uit bent en je kleintje bij oma of de oppas is, snel even mee. Zo heb je je kostbaarste bezit altijd dichtbij je.

ESSENTIAL CONNECT

Dankzij de 128-bit AES encryptie volgens de laatste ISO27001 veiligheidsnormen ben je altijd zeker van een veilige verbinding. Hiermee log jij waar ook ter wereld veilig in op de beelden zonder dat derden hier ongewenst op in kunnen breken. Thuis kun je gewoon gebruik maken van de bijbehorende monitor die nog sneller en makkelijker werkt dan een app op je telefoon en weet je dus altijd direct wat er met je kleintje aan de hand is.

De Essential Connect beschikt net als zijn oudere broertje ook weer gewoon over vele handige extra functies. Zo voeg je bij broertjes en zusjes weer makkelijk een tweede, derde en vierde camera toe aan hetzelfde schermpje EN nu ook net zo makkelijk aan de app! Alle camera's kunnen niet alleen worden gebruikt om mee te kijken maar net zo makkelijk om je kleintje gerust te stellen via slaapliedjes, een nachtlampje of door zelf tegen hem of haar te praten via de terugspreekfunctie. Dankzij de HD Camera met rondom nachtzicht heb je bovendien onder alle omstandigheden altijd perfect beeld! En je weet dankzij de temperatuursensor altijd of de temperatuur in het kamertje op orde is en je kan hiervoor op de monitor een alarm op instellen. Evenals je hier de mogelijkheid hebt een timer in te stellen zodat je de voeding niet vergeet.

Specificaties Luvion Essential Connect

  • Monitor: Ideaal voor gebruik thuis
  • 100% veilige app: Voor gebruik via smartphone en tablet zowel thuis als onderweg
  • Perfect nachtzicht: dankzij IR leds rondom de camera lens
  • Sluit to 4 camera's aan: je hebt dus maar 1 monitor nodig voor je hele gezin
  • Slaapliedjes: Je kleintje droomt fijn weg dankzij de slaapliedjes
  • Terugspreekfunctie: Praat vanaf de monitor naar de camera
  • Nachtlampje: Kies 1 van de 7 kleuren of laat ze afwisselen voor een mooi en geruststellend lichteffect in de babykamer
  • Digitale zoomfunctie: Breng je baby optimaal in beeld
  • Temperatuurweergave: Zie de temperatuur in de babykamer op je schermpje en in de app
  • Voedingstimer: Stel een alarm in voor het volgende voedingsmoment