luvion premium babyproducts babyfoon
luvion essential plus camera sfeerfoto
Beste geteste babyfoon door de consumentenbond

LUVION ESSENTIAL HD PRO

luvion essential hd pro banner

LUVION ESSENTIAL HD PRO

LUVION TEST PANEL - €100 korting

Nieuw - De Luvion Essential HD Pro babyfoon is een verbeterde versie van de Essential, Luvion’s absolute bestseller. De originele Essential (Plus) is in December 2020 nog door de consumentenbond als beste getest. De originele Essential is dus met recht de #1 beeldbabyfoon van de Benelux. De liefst 2500+ reviews met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 onderstrepen dit! Met deze nieuwe Essential HD Pro krijgt de Essential een ultieme upgrade waarmee deze op verschillende vlakken nog beter wordt. Naast alles uitstekende eigenschappen van de 'normale' Essential, beschikt deze HD Pro editie over onder een sterk verbeterde beeldkwaliteit, een draaibare camera die vanaf de monitor bestuurd kan worden, een veel grotere accu capaciteit, de toevoeging van een "audio only" modus en split screen mogelijkheden bij gebruik van meerdere camera's.

Deze is nu met €100 korting te bestellen. Hiermee wordt je officieus lid van test panel en zullen we na aanschaf enige vrijblijvende vragen aan je stellen omtrent deze babyfoon. Dit is niet verplicht maar stellen we wel enorm op prijs.

Gebruik deze code om deze babyfoon met €100 korting te kopen. Let op, deze code werkt alleen voor deze babyfoon en het aantal beschikbare babyfoons is beperkt.

Code: HDPROTESTPANEL

ESSENTIAL PLUS

De Essential HD PRO geeft je de mogelijk de camera in de babykamer vanaf de bank op je beeldscherm zo bij te stellen dat je altijd optimaal beeld heb. Hiervoor gebruik je de Remote Pan/Tilt functie en de 3 traps zoomfunctie. Deze HD Pro versie heeft daarnaast een zeer grote accu capaciteit van 5200mAh waardoor de monitor gedurende lange tijd gebruikt kan worden zonder dat deze aan de lader hoeft, makkelijk dus wanneer je hem overdag/'s avonds gebruikt en pas 's nachts weer aan de lader hangt. Ook krijg je wanneer je de monitor met meerdere camera's gebruikt dankzij de Luvion Smart Vox functie, die ervoor zorgt dat alle vier de kamers optimaal gelijktijdig gemonitord kunnen worden, altijd de juiste camera in beeld. Ook meerdere beelden tegelijk bekijken is mogelijk dankzij de split screen mogelijkheden van deze set.

Verder heeft deze set ook weer alles wat de Essential zo goed maakte, uitstekende (en verder verbeterde) beeldkwaliteit zowel overdag als 's nachts, Slaapliedjes en terugspreekfunctie om de baby gerust te stellen, een zeer ruim bereik zodat je overal in huis de baby in de gaten kunt houden en verschillende alarmen om je te waarschuwen wanneer de babyfoon bijna leeg is, geen bereik heeft of wanneer het in de babykamer te warm of te koud is.

Specificaties Luvion Essential HD Pro

 • Geschikt voor afstanden tot 300 meter
 • 5 inch HD LCD kleurenscherm
 • Eenvoudig in gebruik
 • Camera voorzien van zoomfunctie en kan op en neer en heen en weer bewegen
 • Uit te breiden met extra camera’s (max. 4)
 • Nachtzicht tot 5 meter
 • Verbeterde VOX-functie (springt aan bij geluid)
 • Audio Only functie (geluid zonder beeld)
 • 5 verschillende slaapliedjes en terugspreekfunctie
 • Split Quad functie voor het gelijktijdig bekijken van meerdere camera's
 • Extra grote batterijcapaciteit voor een lange gebruiksduur
 • Temperatuurweergave met alarm
 • Melding bij geen bereik of geen batterij