luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Essential Limited Camera

99.00

Op Voorraad
Gratis Verzending

Adapter Plug

Luvion Essential Limited losse camera

Hier kun je de losse Luvion Essential Limited camera bestellen. Deze camera werkt alleen met de Luvion Essential en de Luvion Essential Limited (Let er dus op dat deze niet werkt met andere Luvion modellen). De Luvion Essential Limited camera biedt exact dezelfde uitgebreide functionaliteit als de originele Essential camera. Het mooie houtlook design zorgt er bovendien voor dat de baby camera in iedere moderne babykamer net wat beter tot zijn recht komt.

Je sluit deze camera makkelijk als extra camera aan op iedere bestaande Essential Limited of Essential monitor. Hierop kun je standaard tot maximaal 4 camera’s aansluiten. Wanneer je kiest voor meerdere camera’s dan kun je iedere camera uiteraard makkelijk en snel koppelen. Hierna heb je de keuze de monitor automatisch te laten schakelen of zelf handmatig te schakelen.

Deze uitbreidingscamera is uiteraard voorzien van exact dezelfde functies als de originele camera uit de set. Infrarood LED’s voor perfect beeld in het donker, een microfoon zodat je op deze camera liedjes kunt afspelen en hiernaar kunt terug spreken en een temperatuursensor zodat je ook bij deze camera de kamertemperatuur van afstand kunt uitlezen.

 

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Luvion Essential Limited Camera”