luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Essential Camera Powerbank Bracket

59.95

Op Voorraad
Gratis Verzending

De Luvion Essential Powerbank bracket is ideaal voor als je op vakantie gaat, je hebt geen stopcontact nodig om de camera te gebruiken! De lithium batterij in de powerbank is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB kabel. Met een volledig opgeladen powerbank kun je de camera tot 10uur lang gebruiken (afhankelijk van hoe je de camera gebruikt en de omgevingsfactoren).
Met de meegeleverde stijlvolle Essential camera bracket kun je de camera eenvoudig iets hoger plaatsen zodat je beter zicht hebt wanneer je de camera bijvoorbeeld op een plankje plaatst. Daarnaast kun je de flexibele poten ergens omheen te klemmen zodat je de camera ook aan een spijl, lamp of buis kunt bevestigen. Deze Powerbank bracket is geschikt voor de Essential, Essential Limited Edition en de Essential Plus.
Let op! Voor normaal thuis gebruik adviseren wij om de camera gewoon op de netstroom aan te sluiten. De powerbank is alleen bedoeld voor incidenteel gebruik op plaatsen waar geen stopcontacten voorhanden zijn.

 

Specificaties:
Batterij Capaciteit: 6000mAh
Input: 5V/1.5A
Output: 5V/2A

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Luvion Essential Camera Powerbank Bracket”