luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Flessenwarmer Eco Fast Deluxe

59.95

Op Voorraad
Gratis Verzending

4 in 1 Flessenwarmer

De Eco Fast Deluxe is been snelle en zeer gebruiksvriendelijke flessenwarmer met 4 verschillende standen, alles wat een flessenwarmer nodig heeft! Met behulp van de bedieningsknoppen kies je gemakkelijk en snel de juiste stand, de opwarmtijden zijn met behulp van de countdown timer op het LCD scherm bovendien zeer precies waardoor je zeer precies kunt bepalen hoe lang het flesje wordt opgewarmd of gesteriliseerd. Nadat de timer is teruggelopen naar 0 schakelt de flessenwarmer automatisch uit, handig mocht je het flesje een keertje vergeten.

De hoofdfunctie, de snelle verwarmingsfunctie zorgt ervoor dat het flesje binnen enkele minuten van koelkast temperatuur naar de gebruikstemperatuur op wordt gewarmd. Door het hoge vermogen van onze Eco Fast Deluxe gaat dit sneller dan bij de gemiddelde flessenwarmer die hier soms rustig een kwartier voor nodig heeft. Zeker ’s nachts of wanneer je baby honger heb je geen zin om lang te moeten wachten! De gemiddelde opwarmtijden staan beschreven in de handleiding al is dit natuurlijk wel afhankelijk van bijvoorbeeld het type flesje dat je gebruikt of de temperatuur van je koelkast dus de eerste 2 a 3 keer zul je even de precieze tijd moeten uitvinden en dan heb je snel de juiste tijd voor jou situatie maar vergeet natuurlijk niet altijd even te testen voordat je het flesje geeft!

Verder beschikt onze flessenwarmer onder andere ook over een warmhoudfunctie, ideaal wanneer je het flesje al gemaakt hebt maar nog even wilt wachten omdat de kleine bijvoorbeeld toch nog doorslaapt of het flesje niet (goed) wil drinken.

Ook kun je de flessenwarmer gebruiken voor het ontdooien van babyvoeding, ingevroren moedermelk voor de kleinste baby’s en/of ingevroren potjes met groentehapjes. Door gebruik te maken van de ontdooi stand op de flessenwarmer wordt het bovendien niet te heet waardoor er niet onnodig voedingstoffen voor de kleine verloren gaan.

Tot slot kun je de Eco Fast Deluxe dankzij de meegeleverde sterilisatie kap ook nog gebruiken om flesjes en speentjes te steriliseren en zo schadelijke bacteriën te doden, dit is zeker gedurende de eerste maanden belangrijk doordat de weerstand van je baby nog in ontwikkeling is.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Flessenwarmer Eco Fast Deluxe”