> Tegen krampjes bij babys

Luvion Gassi tegen krampjes bij babys

GASSI

Nieuw in Nederland: dé oplossing voor buikkrampjes!

De revolutionaire LUVION® GASSI geeft directe verlichting bij buik- en darmkrampjes door de darmgasjes snel te laten ontsnappen. Het is de nieuwste én snelle oplossing voor directe verlichting en ontspanning bij je kleintje. Doordat het darmstelsel van je baby pas na ongeveer 6 maanden is volgroeid, kan de lucht in zijn darmen vast gaan zitten en zo buik- en darmkrampjes veroorzaken.

Het niet kwijt kunnen raken van de vastzittende lucht kan voor een baby erg pijnlijk zijn. Baby’s met darmkrampjes zijn hierdoor ontroostbaar en kunnen je als ouder een gevoel van stress en machteloosheid geven. De GASSI is bewezen effectief en kan vanaf de geboorte en voor onbepaalde tijd gebruikt worden om buik- en darmkrampjes te verhelpen.

Luvion Gassi
Luvion Gassi Kenmerken

Over de GASSI

De GASSI biedt een natuurlijke oplossing voor vastzittende lucht en buik- en darmkrampjes, en werkt onmiddellijk zonder de noodzaak van druppels of medicijnen. Het is een katheter voor eenmalig gebruik die speciaal is ontworpen om baby's te helpen overtollig gas te verwijderen. De GASSI is zorgvuldig ontwikkeld om veilig en effectief te zijn, zonder schadelijke gevolgen voor je baby wanneer het volgens de instructies wordt gebruikt.

Veel kinderartsen zijn vertrouwd met de methode waarbij een rectale thermometer wordt ingezet om verlichting te bieden bij winderigheid en constipatie. De GASSI is specifiek ontworpen voor dit doel. Het zachte, buigzame, holle buisje heeft een afgeronde punt die lang genoeg is om voorbij de spier te reiken die het vrijkomen van gas belemmert, en is uitgerust met een stop om te voorkomen dat het buisje te ver wordt ingebracht. Elke verpakking bevat 10 of 20 GASSI’S voor eenmalig gebruik.

Producten combineren tegen darmkrampjes

De GASSI werkt perfect samen met producten zoals Infacol of Weleda Buikjesolie. Wat de GASSI zo handig maakt, is dat je geen druppels olie of medicijnen hoeft te gebruiken, waardoor het moeiteloos gecombineerd kan worden met andere verzorgingsproducten. Dit maakt het voor ouders makkelijker om meerdere producten te gebruiken tegen darmkrampjes.

Omdat de GASSI geen externe stoffen zoals druppels olie of medicijnen nodig heeft, blijft het een gebruiksvriendelijke oplossing voor het verlichten van buik- en darmkrampjes bij baby's. Ouders kunnen de GASSI eenvoudig toevoegen aan hun dagelijkse verzorgingsroutine zonder gedoe met ingewikkelde doseringen of schema's.

Het combineren van GASSI met Infacol of Weleda Buikjesolie kan een effectieve aanpak zijn voor een nog snellere verlichting bij buikkrampjes. Het feit dat er geen contra-indicaties zijn, maakt het mogelijk om deze producten zonder zorgen samen te gebruiken.

Luvion Gassi Infacol en Weleda
Luvion Gassi helpt direct tegen darmkrampjes

Zo gebruik je de LUVION® Gassi

Het gebruik van de Gassi is gemakkelijk, veilig én pijnloos. Het zal directe verlichting geven.

Luvion Gassi Gebruiksaanwijzing: masseer zachtjes over de buik van de baby naar richting de billen
Luvion Gassi Gebruiksaanwijzing: til de benen voorzichtig afwisselend op (fietsbeweging)
Luvion Gassi Gebruiksaanwijzing: vet het puntje van de gassi in
Luvion Gassi Gebruiksaanwijzing: breng de gassi voorzichtig in

LUVION® GASSI Bestellen

Gassi 10 Stuks

De GASSI geeft directe verlichting bij buik- en darmkrampjes door de darmgasjes snel te laten ontsnappen.

Gassi 20 stuks

De GASSI geeft directe verlichting bij buik- en darmkrampjes door de darmgasjes snel te laten ontsnappen