luvion premium babyproducts babyfoon 3

> Gehoorbeschermers

MISTY MINT

PETROL BLUE

DUSTY PINK

SNOW WHITE

PETROL BLUE

DUSTY PINK

Onze gehoorbeschermers zijn van de hoogste kwaliteit en speciaal ontworpen voor de oren van baby's en kinderen om gehoorschade te voorkomen en/of de concentratie tijdens school- of huiswerk te bevorderen.

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 8 kinderen gehoorschade oploopt door blootstelling aan harde geluiden in de jonge jaren. De schade ontstaat door harde omgevingsgeluiden van bijvoorbeeld evenementen, concerten, vuurwerk of festivals. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit oorbescherming kan dergelijke vroege schade aan het het gehoor worden voorkomen.

Naast bescherming kunnen de gehoorbeschermers ook worden gebruikt om omgevingsgeluiden te blokkeren in situaties waar een hoge concentratie gewenst is. Vooral wanneer kinderen moeite hebben zich te concentreren in een rumoerig huis of drukke klas kan de concentratie met behulp van onze gehoorbeschermers worden bevorderd. Het wegnemen van externe prikkels/geluiden kan daarmee bijdragen aan betere resultaten.

De beschermers zijn verkrijgbaar in twee varianten. Een baby gehoorbeschermer met speciale hoofdband die EN 352-1:2020 getest is voor veilig gebruik bij baby's en dreumesen. Daarnaast een tweede kinder variant die geschikt is vanaf 36 maanden.

Beide gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar in 3 trendy kleuren, de baby gehoorbeschermers in: Petrol Blue, Snow White & Dusty Pink en het kinder model in: Petrol Blue, Misty Mint & Dusty Pink. Allen zijn ze in de stijlvolle beschermhoes compact en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen zijn. De gebruikte hoogwaardige materialen zijn naast zacht en comfortabel voor de oren ook makkelijk te reinigen. De verstelbare hoofdband zorgt ervoor dat voor kinderen van alle leeftijden passend op maat gemaakt kunnen worden.

GEHOORBESCHERMERS

Kinder Gehoorbeschermer Misty Mint

Beschermt de gevoelige oren van je peuter of kind optimaal tegen harde geluiden.

Kinder Gehoorbeschermer Petrol Blue

Beschermt de gevoelige oren van je peuter of kind optimaal tegen harde geluiden.

Kinder Gehoorbeschermer Dusty Pink

Beschermt de gevoelige oren van je peuter of kind optimaal tegen harde geluiden.

Baby Gehoorbeschermer Snow White

Beschermt de gevoelige oren van je baby of dreumes optimaal tegen harde geluiden.

Baby Gehoorbeschermer Petrol Blue

Beschermt de gevoelige oren van je baby of dreumes optimaal tegen harde geluiden.

Baby Gehoorbeschermer Dusty Pink

Beschermt de gevoelige oren van je baby of dreumes optimaal tegen harde geluiden.

Met onze compacte stijlvolle gehoorbeschermers heb je altijd de optimale bescherming voor je kind binnen handbereik, bijvoorbeeld wanneer de muziek op een feestje net iets te hard staat. Naast de beschermende functie zijn onze gehoorbeschermers ook ideaal om schoolkinderen zicht te helpen zich te concentreren in een druk huis of drukke klas. Door de hoge kwaliteit en het hoge draagcomfort zullen de beschermers zelf ook niet voor afleiding zorgen.

Met onze speciale baby gehoorbeschermer bescherm je de oortjes van je baby optimaal tegen beschadiging door een rumoerige omgeving. Doordat de speciale hoofdband geen druk geeft op het fontanel is onze gehoorbeschermer veilig te gebruiken bij zowel baby's als dreumesen waarbij de fontanel nog niet volledig is gesloten. De gehoorbeschermer is dankzij klittenband precies passend af te stellen en zo perfect op maat te maken voor het hoofdje en de oren van jouw baby. In de meegeleverde reispouch neem je hem compact mee, waardoor hij makkelijk in de luiertas is mee te nemen zodat je hem altijd bij je hebt wanneer hij nodig is.

Onze baby en kinder gehoorbeschermers dempen schadelijke en harde geluiden zonder volledig af te sluiten

Doordat het omgevingsgeluid gedempt wordt maar niet volledig geblokkeerd, worden de oren volledig beschermt tegen schade en kunnen de beschermers altijd veilig worden gebruikt. De geluidsafname bij gebruik is 23dB (baby) en 26dB (kind) en voldoet aan de EN 352-1:2020 normering voor gehoorbescherming.

Specificaties Luvion Gehoorbeschermers

  • Ideaal voor gebruik bij festivals en evenementen
  • Ideaal voor betere concentratie op school
  • Dempt schadelijke en luide geluiden, maar sluit niet af van het omgevingsgeluid
  • Comfortabel door de zachte hoofdband
  • 2-puntbevestiging voor een gelijkmatige drukverdeling van de oorkap
  • Inklapbaar, daardoor makkelijk op te bergen en mee te nemen
  • Inclusief stijlvolle opberg hoes
  • Verkrijgbaar in 3 trendy kleuren
  • voldoet aan EN 352-1:2020
  • Geluidsreducering (SNR-waarde):23dB (baby) 26dB (kind)