luvion premium babyproducts babyfoon
wifi babyfoon met camera en app
Grand Elite 3 Connect Plus Black Sfeerfoto
luvion grand elite 3 connect plus camera
Grand Elite 3 Connect Plus Black Banner

LUVION GRAND ELITE 3 CONNECT PLUS BLACK

Grand Elite 3 Connect Plus Black Sfeerfoto
luvion grand elite 3 connect plus camera
wifi babyfoon met camera en app

LUVION GRAND ELITE 3 CONNECT PLUS BLACK

Met de Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Black HD babyfoon is je kindje waar ook ter wereld haarscherp te zien en te horen via de 100% veilige gratis app, of gewoon thuis op het grote (5”), superscherpe touchscreen van de meegeleverde monitor.

Deze Dual Mode babyfoon beschikt over alle denkbare functies. Zo beschikt deze premium HD Luvion babyfoon over een terugspreekfunctie, op afstand draaibare camera, smart-VOX functie, temperatuurweergave en de mogelijkheid om met de app leuke spontane foto's en video's te kunnen maken. Je kunt tot 4 camera's tegelijkertijd aansluiten op de monitor én de app voor broertjes en zusjes. Daarnaast beschikt de Grand Elite 3 Connect Plus Black over maar liefst 10 leuke slaapliedjes!

GRAND ELITE 3 CONNECT PLUS BLACK

Of je nou op vakantie bent, op je werk zit, of bij de buren aan het borrelen bent. Met de veilige gratis Luvion Connect app en een wifi, 3G of 4G connectie kun je je baby haarscherp zien én horen. En heb je de mogelijkheid om een notificatie te krijgen als je kleine wakker wordt, wel zo fijn. Ook is de terugspreekfunctie, de op afstand draaibare camera en de temperatuurweergave ook via de app te zien en gebruiken.

De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Black is makkelijk uit te breiden voor broertjes of zusjes, je sluit gemakkelijk extra camera's aan om twee, drie of vier kamertjes te kunnen bekijken op 1 monitor. Uiteraard kunnen alle camera’s kunnen ook via de app worden bekeken. Door het gebruik van LLHR Technologie is het bereik in huis ook gewoon tot 300 meter zoals alle andere ‘normale’ beeldbabyfoons, hiermee onderscheid de Grand Elite 3 Connect Plus zich van andere beeldbabyfoons met app die door gebruik van Wifi connectiviteit lokaal vaak een veel beperkter bereik halen.

Specificaties Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Black

 • HD beeld én geluid
 • Luvion Long Home Range (LLHR) technologie – óók thuis een normaal bereik tot 300 meter
 • Terugspreek functie – zowel vanaf de monitor als vanaf je telefoon
 • Er kunnen maar liefst 4 camera’s op worden aangesloten (apart verkrijgbaar)
 • Op afstand draaibare camera – zowel vanaf de monitor als vanaf je telefoon te bedienen
 • Temperatuur weergave en alarm – een veilig idee!
 • 10 Leuke slaapliedjes voor de kleine om bij weg te dromen
 • Maak via de app te gekke, spontane foto’s en filmpjes
 • Geluidsindicatie - led lampjes geven het geluidsniveau in de babykamer aan.
 • Zeer gevoelige smart-VOX functie – geen geluid: scherm uit en laat het scherm automatisch activeren (“aanspringen”) bij geluid van je kindje. Heel fijn als je graag in een donkere kamer slaapt
 • De gebruiksvriendelijke Luvion Connect app, gratis te downloaden via de Appstore (iOS Apple) en Google Playstore (Android)