luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Grand Elite 3 Camera Powerbank Bracket

59.95

Op Voorraad
Gratis Verzending

De Luvion Grand Elite 3 Powerbank bracket is ideaal voor als je op vakantie gaat, je hebt geen stopcontact nodig om de camera te gebruiken! De lithium batterij in de powerbank is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB kabel. Met een volledig opgeladen powerbank kun je de camera tot 10uur lang gebruiken (afhankelijk van hoe je de camera gebruikt en de omgevingsfactoren).

Met de meegeleverde stijlvolle Grand Elite 3 camera bracket kun je de camera van de Grand Elite 3 gemakkelijk iets hoger plaatsen zodat je beter zicht hebt wanneer je de camera bijvoorbeeld op een plankje plaatst. Daarnaast kun je de flexibele poten van het ministatief ergens omheen te klemmen zodat je de camera ook aan een spijl of buis kunt bevestigen. Deze Powerbank bracket is geschikt voor de Grand Elite 3 Connect en de Grand Elite 3 Connect Plus.

Let op! Voor normaal thuis gebruik adviseren wij om de camera gewoon op de netstroom aan te sluiten. De powerbank is alleen bedoeld voor incidenteel gebruik op plaatsen waar geen stopcontacten voorhanden zijn.

 

Specificaties:
Batterij Capaciteit: 6000mAh
Input: 5V/1.5A
Output: 5V/2A

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Luvion Grand Elite 3 Camera Powerbank Bracket”