Kraam cadeau

> Kraam cadeaus

BABY MEMORY BOX

VERZORGINGSSET

MANICURE SET

Binnenkort op kraamvisite? Je wil natuurlijk een origineel en leuk kraam cadeau meenemen voor de kersverse ouders en pasgeboren baby. Met de kraam cadeaus van Luvion zit je altijd goed. Ga je voor de Baby Memory Box om de mooiste herinneringen in te bewaren? Of juist voor een praktisch kraamcadeau, een baby kost veel geld, een praktisch kraamcadeau is daarom vaak van harte welkom, een manicure setje of een baby verzorgingsset komt natuurlijk altijd van pas. En natuurlijk zijn ook de babyfoons van Luvion hartstikke leuk om als kraamcadeau te geven!

KRAAM CADEAUS

Baby Memory Box

De Babysense alarmeert je als de beweging van je kindje abnormaal wordt, of als de ademhalings beweging compleet stopt.

Baby Verzorgingsset

Met deze luxe 9-delige verzorgingset heb je direct vrijwel alles in huis wat je voor de verzorging van je baby nodig hebt.

Baby manicure set

Met deze 3-delige kwalitatieve Luvion baby manicure kunnen de kleine nageltjes goed worden verzorgd.

Bewaar de mooiste herinneringen aan de zwangerschap en babytijd voor altijd, overzichtelijk en veilig bij elkaar in deze Baby Memory Box. Deze Memory box is écht een mooi cadeau voor een zwangere of (pas bevallen) moeder, iets waar je een leven lang plezier van zal hebben. Het is niet alleen leuk om te geven maar natuurlijk ook leuk voor jezelf! Vul de Baby Memory Box tijdens de zwangerschap alvast met de eerste echo’s, mooie kaarten, kleine cadeautjes of andere souvenirs van deze speciale tijd. Na de bevalling kun je alle losse baby spulletjes die je graag wil bewaren verzamelen in deze box.

Met deze luxe 9-delige verzorgingset heb je direct vrijwel alles in huis wat je voor de verzorging van je baby nodig hebt. De babykam heeft veilige afgeronde kopjes die de tere hoofdhuid beschermen. De zachte borstel is al direct geschikt voor de allerjongsten. Met het handige neuspeertje / neuspompje bevrijd je het neusje snel van het aanwezige slijm. Het baby nagelschaartje heeft veilige afgeronde bolle uiteinden. Met het kniptangetje en de vijltjes kan je de nageltjes verder goed verzorgen. Met de handige vingertandenborstel poets je gemakkelijk de eerste tandjes.

 

Met de 3 delige baby manicure set heb je in één keer alles in huis voor het verzorgen van de van de baby nageltjes. De set bestaat uit een vijltje, een speciaal schaartje met een afgeronde tip en een klein kniptangetje.