nachtlampje babykamer en kinderkamer luvion

> Nachtlampje babykamer / kinderkamer

PROJECTION ARC

GLOWSTAR

MOUSE

BUNNY

STOPCONTACT NACHTLAMPJES

Wij hebben verschillende te gekke en functionele nachtlampjes voor in de babykamer. Dit is niet alleen hartstikke leuk maar tevens handig als je bijvoorbeeld de babykamer inloopt en alleen wat zacht licht wilt bij bijvoorbeeld de luier verschonen of de fles geven. Het wordt ook een "beste vriendje" als ze iets ouder zijn en "het donker" zo eng is. Onze Luvion Muizen en Konijnen led nachtlampjes zijn al jaren de grootste vriendjes van de kleintjes. Zij worden niet warm en gloeien op een zachte en rustgevende manier in alle kleuren van de regenboog.

Het ultieme bedritueel? Tover de kamer in een sterrenhemel en speel gelijktijdig rustgevende slaapliedjes af met de mooie Luvion Sterrenhemel Projector. Geen zorgen over onnodig batterijgebruik, de projector kan indien gewenst automatisch uitgeschakeld worden. Ook altijd handig zijn onze lampjes voor in het stopcontact daarmee heb je wanneer het donker is altijd een klein lichtje in de kinderkamer. Tot slot ook onze nieuwste aanwinst de Luvion Glowstar, deze mooie warme ster licht afhankelijk van de temperatuur op in verschillende kleuren. Hieraan zie je dus altijd direct of de temperatuur in de babykamer goed is. Een warme zachte gloed voor rustgevend licht in de babykamer.

NACHTLAMPJES

Projection Arc

Dit nachtlampje projecteert een sterrenhemel in maar liefst 3 kleuren

Glowstar

Deze nieuwe slimme Luvion Glowstar is een smart thermometer en nachtlampje in één.

Multicolor nachtlampje Mouse

De nieuwe Luvion nachtlampjes zijn een ware knuffel voor in bed.

Multicolor nachtlampje Bunny

De nieuwe Luvion nachtlampjes zijn een ware knuffel voor in bed.

Stopcontact Nachtlampjes

Deze LED Stopcontact nachtlampjes zorgen overal voor goed zicht in het donker

De Projection Arc tovert iedere babykamer om in een echt paradijs! Dit nachtlampje projecteert een prachtige sterrenhemel in maar liefst 3 kleuren op het plafond van de babykamer en speelt een rustgevend slaapliedje af. Je kan ervoor kiezen om óf alleen de sterrenhemel te gebruiken, óf alleen het slaapliedje of allebei tegelijkertijd. Ook kun je de kleur van de sterrenhemel zelf kiezen of kiezen voor wisselende kleuren. De Projection Arc is voorzien van twee handige timers, je hoeft je kindje dus niet wakker te maken om de projection Arc uit te zetten!

De Luvion Glowstar is een smart thermometer en nachtlampje in één. De Luvion Glowstar meet de temperatuur van de babykamer en veranderd van kleur zodat je direct ziet of de kamertemperatuur te laag, te koud, te warm, of helemaal goed is. De kleur van de Glowstar geeft de temperatuur aan. Blauw voor als het wat te koud is. Groen voor als de temperatuur precies goed is. Oranje en rood geven aan dat de kamer te warm is. 

Deze Luvion nachtlampjes gloeien op een zachte en rustgevende manier in alle kleuren van de regenboog, uiteraard worden ze niet warm. Ze kunnen ook worden ingesteld op één kleur. Deze lampjes in de vorm van van verschillende diertjes, zijn een ware knuffel voor in bed. Ze worden aangezet door een eenvoudige "touch"op het hoofdje. De batterij van deze lampjes heeft een levensduur van maar liefst dertig uur.

Deze Luvion nachtlampjes gloeien op een zachte en rustgevende manier in alle kleuren van de regenboog, uiteraard worden ze niet warm. Ze kunnen ook worden ingesteld op één kleur. Deze lampjes in de vorm van van verschillende diertjes, zijn een ware knuffel voor in bed. Ze worden aangezet door een eenvoudige "touch"op het hoofdje. De batterij van deze lampjes heeft een levensduur van maar liefst dertig uur.

Deze handige nachtlampjes voor in het stopcontact zijn ideaal om je kindje gerust te stellen wanneer hij of zij bang is in het donker. Daarnaast zijn ze ook ideaal voor op een trap of overloop of andere donkere plekken waar je 's nachts doorheen wilt zonder het grote licht aan te zetten. Het zachte licht is precies helder genoeg om alles goed te kunnen zien zonder dat je gelijk wordt verblind. De lampjes zijn voorzien van een bijzonder energiezuinig 0.4W LEDje waardoor de set je in een heel jaar nog geen €1-, aan energie kost!

Het ultieme bedritueel? Tover de kamer in een sterrenhemel en speel gelijktijdig rustgevende slaapliedjes af met de mooie Luvion Sterrenhemel Projector. Geen zorgen over onnodig batterijgebruik, de projector kan indien gewenst automatisch uitgeschakeld worden. Tot slot ook onze nieuwste aanwinst de Luvion Glowstar, deze mooie warme ster licht afhankelijk van de temperatuur op in verschillende kleuren. Hieraan zie je dus altijd direct of de temperatuur in de babykamer goed is. Een warme zachte gloed voor rustgevend licht in de babykamer.

Maak de babykamer af met een Luvion Nachtlampje

In iedere babykamer hoort eigenlijk een leuk en rustgevend nachtlampje te staan. Onze mooie nachtlampjes kunnen de kamer afmaken en zijn bovendien functioneel. De babykamer wordt dus niet alleen een stukje mooier met een Luvion nachtlampje maar ook veiliger en makkelijker. Neem bijvoorbeeld de Glowstar hiermee zie je altijd direct of de temperatuur in de kamer in orde is. Of kies voor de Projection Arc om het plafond om te toveren in een mooie sterrenhemel en heerlijke rustgevende slaapliedjes af te kunnen spelen. Of ga voor een van de leuke Muizen nachtlampje of Konijnen nachtlampje, gegarandeerd een hit bij de kleine, een nieuw vriendje.

Geruststelling voor de baby of het kind

Natuurlijk zijn de lampjes ook mooi maar bovenal kunnen ze de baby geruststellen als jij de kamer uit gaat. Of het nu gaat om het licht van de Glowstar, de mooie projectie of de slaapliedjes van de Arc of om het knuffelbare leuke licht van de muis en het konijn. Allemaal zorgen ze ervoor dat de baby zich veiliger en prettiger voelt in zijn eigen kamertje. Ook voor oudere kindjes die bang zijn in het donker is een nachtlampje een fijne geruststelling, onze stopcontact nachtlampjes die de hele nacht een zacht licht in de kamer geven zijn dan een uitkomst!