luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
LED Nachtlampje Konijn

29.95

Op Voorraad

Uitverkocht

LED Nachtlampje Konijn

Dit nieuwe mooie LED nachtlampje in de vorm van een konijn is leuk als knuffel in bed of gewoon om gewoon als lampje te worden neergezet. Het nachtlampje wordt namelijk niet warm en is gemaakt van een veilige zacht kunststof behuizing. Het nachtlampje schittert wanneer je deze inschakelt in alle kleuren van de regenboog maar kan, indien gewenst, ook worden vastgezet op 1 kleur naar keuze. Je zet lampje eenvoudig aan en uit of schakelt tussen de verschillende kleuren door een touch knopje boven op de kop van het konijntje. Het konijntje zal dan inschakelen en automatisch na 15 minuten zichzelf uitschakelen. Zo staat het lampje niet onnodig lang aan en gaat de batterij bovendien extra lang mee.

Doordat het LED nachtlampje eenvoudig via een touch knop te bedienen is heeft de kleine meestal al snel door hoe hij zij deze zelf in kan schakelen. Het nachtlampje is ideaal als hij/zij nog een beetje bang is te gaan slapen in een helemaal donkere kamer. Het zachte licht van het muisje is dan de ideale geruststelling voor hem/haar om rustig in slaap te vallen.

Door de LED technologie is het lampje zeer zuinig, op één AA batterij gaat deze tot maximaal 30 uur mee. Dit komt neer op 120 keer gebruik, voordat de batterij moet worden vervangen. Doordat de batterij achter een met een schroefje afgesloten klepje zit is deze ook 100% veilig weggewerkt.

  • 1 AA batterij gaat tot 30 uur mee
  • ECO LED technologie zorgt voor een lange levensduur van het lampje
  • ‘One-touch’ knop om het lampje in en uit te schakelen en te bedienen
  • Automatische stand-by na 15 minuten
  • Regenboogkleuren en vaste kleuren standen

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “LED Nachtlampje Konijn”