luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Stopcontact Nachtlampje

29.95

Op Voorraad
5 out of 5 gebaseerd op 1 klantenbeoordeling
(1 klantenbeoordeling)

Stopcontact lampje voor je kindje

Ons Luvion Stopcontact nachtlampje is ideaal voor in de kinderkamer, doordat het lampje zacht warm wit licht geeft verstoord het de nachtrust van de kleine niet. Wanneer je kindje wakker wordt zorgt het licht ervoor dat de kleine wanneer hij een beetje bang is in het donker onmiddellijk wordt gerustgesteld. Het 0.4W LED lampje is bijzonder energiezuinig waardoor deze zelfs wanneer hij 24 uur per dag zou branden in een jaar nog minder dan €1-, aan stroom verbruikt! Door de dag en nacht sensor schakelt hij bovendien overdag gewoon uit waardoor het werkelijke verbruik nog lager zal liggen.

2e stopcontact nachtlampje voor elders

Onze stopcontact nachtlampjes komen standaard in een duo verpakking, ideaal wanneer je bijvoorbeeld 2 kindjes hebt. Daarnaast zijn de lampjes ook ideaal om te gebruiken om bijvoorbeeld een donkere overloop, trapgat te verlichten of voor licht bij het maken van de babyflesjes ’s nachts. De stopcontact nachtlampjes zorgen voor veiligheid en gemak wanneer je ’s nachts je bed uit moet, je hebt altijd direct goed licht op de plaatsen waar je de lampjes gebruikt. De lampjes zijn dus niet alleen bedoeld voor kinderen maar zijn ook voor volwassenen handig, een ongeluk op de trap zit in een klein hoekje en een lampje vergroot dan de veiligheid. Zonder een groot licht te hoeven zoeken en aan te zetten heb je altijd direct licht wanneer je ’s nachts bijvoorbeeld naar de WC gaat.

Dag en nacht sensor

De nachtlampjes bevatten een dag en nacht sensor waardoor de lampjes alleen ’s nachts branden en je er dus verder geen omkijken naar hebt. Je kunt het lampje gewoon in het stopcontact laten zitten en je hoeft hem dus alleen te verwijderen als je het stopcontact even ergens anders voor wilt gebruiken.

Ook geschikt voor dubbel stopcontact

Ons stopcontact lampje is door zijn compacte formaat zeer geschikt om te gebruiken in één van de twee aansluitingen van een dubbel stopcontact, zonder dat ook gelijk de tweede ingang wordt geblokkeerd.

Specificaties

  • 0.4W LED lampje
  • Automatische licht sensor
  • Zacht warm licht (3000 Kelvin)
  • Lange levensduur (10000+ branduren)
  • EU Plug
  • 6cm diameter
  • Energiekosten ~30 cent per jaar bij 12 uur brandtijd per dag

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
1 beoordeling
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

1 review for Stopcontact Nachtlampje

Beoordeling toevoegen