luvion premium babyproducts

NIEUWS

Blijf hier op de hoogte van onze nieuwste producten en ander leuk baby gerelateerd nieuws.

Goed nieuws! De Luvion Prestige Touch 2 is weer door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste babyfoon met camera! Door zijn grote bereik en ruime functionaliteit is de Prestige Touch 2 is wederom door de consumentenbond als beste getest en wordt ook wereldwijd hoog gewaardeerd. Zo is de Prestige Touch 2 door het gerenommeerde Britse Mother & Baby uitgeroepen tot beste babyfoon en voor deze titel ook in Australië genomineerd. De beste babyfoon met camera ontwikkelen en produceren; een dwangmatige focus op kwaliteit. Dit is ons DNA en zal altijd ons DNA blijven. We zijn blij dat de Consumentenbond dit ook zo ziet!

Onze nieuwste babyfoon is uit! Wij presenteren met gepaste trots de Grand Elite 3 Connect. Deze nieuwe topper uit de Grand Elite serie bevat de allernieuwste technologie op het gebied van wifi babyfoons. Deze nieuwe babyfoon combineert het mooie design en de uitgebreide functionaliteit die je kent van de Grand Elite lijn aan een goede wifi functionaliteit. Thuis houd je dankzij onze unieke LLHR technologie een maximaal bereik via de monitor! Nieuw binnen onze Grand Elite lijn is echter de app functionaliteit die deze babyfoon nu ook biedt! Vandaar dat de term 'Connect' is toegevoegd. Ook met deze Grand Elite ben je vanaf nu overal connected met thuis!

Door het succes van de originele Essential - de bestverkochte babyfoon van Nederland - hebben wij hem in een speciale gelimiteerde uitvoering uitgebracht. De bekende strakke parelwitte  contouren van de Essential zijn voor deze speciale editie voerzien van 'houten' details. Een echt uniek 'Nordic' design dat in geen enkele moderne huis op babykamer zal misstaan. Verder zijn de kenmerken die het origineel zo succesvol maken uiteraard gewoon behouden. De beeld kwaliteit is nog altijd uitstekend en de functionaliteit even uitgebreid.

Van 20 tot 23 september was het weer zo ver, in Keulen was Luvion wederom aanwezig als exposant op de grootste babyvakbeurs van Europa. Hier presenteren wij jaarlijks onze nieuwste modellen en innovaties, ook dit jaar weer met onder andere de nieuwe Grand Elite 3 Connect en Essential Limited. Zo biedt de Grand Elite 3 Connect het nieuwste van het nieuwste op het gebied van video babyfoons met wifi connectiviteit. De Essential Limited is voorzien een uniek design door gebruik van de nieuwste printing technieken. Wil je weten op welke consumenten en vakbeurzen wij binnenkort te zien zullen zijn? Klik dan hieronder voor een overzicht.