luvion premium babyproducts babyfoon

> Oude Modellen

GRAND ELITE 3 CONNECT PLUS BLACK

PRESTIGE TOUCH 2

SUPREME CONNECT

GRAND ELITE

GRAND ELITE 2

PRESTIGE TOUCH

PLATINUM 2

PLATINUM

In deze sectie vind je Luvion producten die niet meer verkocht worden, maar waarvan nog wel onderdelen en/of accessoires worden verkocht. Bestel hier dus voor zover nog beschikbaar accessoires of extra camera's voor je oude Luvion Grand Elite (1, 2 & 3), Platinum 1 & 2, Prestige Touch 1 & 2 of Supreme Connect (1). Ben je op zoek naar een nieuwe babyfoon? Kijk dan hier naar al onze huidige modellen!

OUDE MODELLEN

Grand Elite 3 C Plus Black

Kijk hier voor losse onderdelen voor de Grand Elite 3 Connect Plus Black

Prestige Touch 2

Kijk hier voor losse onderdelen voor de Prestige Touch 2, de extra grote 7" babyfoon

Supreme Connect

Kijk hier voor alle losse onderdelen voor de Supreme Connect, de eerste Dualmode babyfoon

Prestige Touch

Kijk hier voor losse onderdelen voor de Prestige Touch, de eerste extra grote 7" babyfoon

Grand Elite

Kijk hier voor alle losse onderdelen voor deze oude Luvion bestseller

Grand Elite 2

De losse onderdelen voor Grand Elite 2, bijvoorbeeld de unieke verwisselbare lenzen

Platinum 2

De losse onderdelen voor de Platinum 2, de verbeterde opvolger van de eerste video babyfoon.

Platinum

Losse onderdelen voor de Platinum, destijds de allereerste video babyfoon op de markt

De Zwarte variant van de Grand Elite 3 Connect Plus is niet meer verkrijgbaar, maar heb je nog losse onderdelen nodig? Dan vind je hier alle onderdelen die nog beschikbaar zijn.
De witte versie van deze babyfoon, de Grand Elite 3 Connect Plus is nog wel verkrijgbaar. Onderdelen hiervan kunnen ook worden uitgewisseld met de Grand Elite Connect 3 Plus Black. 

De Luvion Prestige Touch 2 is in 2017, 2018, 2019, 2020 en 2021 door de consumentenbond uitgeroepen tot beste babyfoon met camera. De Prestige Touch 2 is een indrukwekkende beeldbabyfoon met een 7 inch HR scherm en heeft daarmee nog het meeste weg van een tablet. Dankzij het grote scherm en de vele functies is de Prestige Touch 2 de ideale babyfoon als je tegelijkertijd meerdere kleintjes in de gaten wil houden. Je kan tot 4 camera's aansluiten die je tegelijkertijd kan bekijken met de split-, triple- en quadscreen functies. Inmiddels is de Prestige Touch 2 opgevolgd door de verbeterde Prestige Touch 3. Heb jij nog een Prestige Touch 2 en heb je losse onderdelen nodig, hier vind je alle nog leverbare onderdelen en accessoires.

De Supreme Connect bood alles wat je van je Luvion gewend bent - alleen het beste van het beste. Met gepaste trots draagt deze babyfoon dan ook de titel "Rolls Royce onder de babyfoons". Door Tros Radar is deze babyfoon dan ook beoordeeld met een 7,5. Door middel van de unieke Dual Modus technologie, is het mogelijk door middel van de optionele Wifi Bridge de beelden op je smartphone te bekijken - waar ook ter wereld.
Inmiddels is deze babyfoon niet meer verkrijgbaar en opgevolgd door de verbeterde en uitgebreidere Supreme Connect 2, hier vind je de nog beschikbare losse onderdelen.

De Luvion Grande Elite was een absolute bestseller onder de Luvion babyfoons. Een mooi en trendy design, een grootscherm en vele functionaliteiten. Deze babyfoon is niet voor niets regelmatig uitgeroepen tot beste babyfoon van Nederland. Inmiddels zijn er echter nieuwere en uitgebreidere modellen te krijgen, de Grand Elite is inmiddels opgevolgd door een tweede en huidige derde versie de Grand Elite 3 Connect. Heb jij nog een Grand Elite en heb je losse onderdelen nodig, hier vind je alle nog leverbare onderdelen en accessoires.

De Luvion Grand Elite 2 was de opvolger van de Grand Elite. Deze parelwitte babyfoon is voorzien van een kleuren beeldscherm van maar liefst  3,5” groot, terugspreek functie en kun je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes. De camera’s beschikten over een zogenaamde pan/tilt functie waarbij je de camera op afstand kan besturen. Bovendien is het bij deze babyfoon als enige ter wereld mogelijk om verschillende optische lenzen te gebruiken (apart te koop). Inmiddels is deze babyfoon niet meer verkrijgbaar en opgevolgd door de verbeterde en uitgebreidere Grand Elite 3 Connect, hier vind je de nog beschikbare losse onderdelen.

De Luvion Prestige Touch is de grootste babyfoon in het Luvion assortiment, deze indrukwekkende beeldbabyfoon heeft met een scherm van maar liefst 7 inch heeft nog het meeste weg van een tablet. Deze Prestige Touch ECO is niet alleen enorm indrukwekkend maar heeft een quad functie voor het bekijken van 4 camera’s tegelijk én een touch menu. Uiteraard verder voorzien van alle bedenkbare functionaliteiten. Inmiddels is deze opgevolgd door de verbeterde Prestige Touch 2. Hier kun je de nog beschikbare onderdelen voor de Luvion Prestige Touch vinden.

De Platinum 2 beeldbabyfoon was een waardige opvolger van de allereerste babyfoon met camera de platinum 1. Deze babyfoon biedt méér functies, een nieuwe camera en een langere batterij levensduur. Inmiddels is deze babyfoon echter niet vervangen door nieuwere en verder verbeterde modellen. Hier kun je nog losse onderdelen voor de Platinum 2 bestellen, zoals losse camera's.

De Platinum was de allereerste video babyfoon op de markt een geweldige inovatie voor alle ouders. Inmiddels is dit model al veroudert en vervangen door nieuwere modellen met nog meer mogelijkheden. Hier vind je de laatste onderdelen voor de oude Platinum.