luvion premium babyproducts babyfoon
inside luvion

OVER LUVION

Bij Luvion Premium Babyproducts ligt de focus op zowel design als gemak; onze productlijn bevat verschillende baby en verzorgingsproducten. Onze filosofie is dat door het ontwikkelen en produceren van hoge kwaliteit babyproducten wij het leven van de ouders kunnen vereenvoudigen. Alles wat wij doen is gericht op baby's en hun ouders. Luvion producten zijn altijd van hoge kwaliteit, idem dito voor onze klantenservice. Luvion Premium Babyproducts is een Nederlands bedrijf dat in 2005 is opgericht en sindsdien razendsnel is gegroeid. Inmiddels worden de Luvion producten in meer dan 25 landen wereldwijd verkocht.

MISSIE

Luvion Premium Babyproducts is een bedrijf met de focus op de jonge (nieuwe) ouder en het ontwikkelen van hoge kwaliteits babyproducten voor een tevreden eindgebruiker. Wij doen dit door ervoor te zorgen dat een Luvion product zich altijd onderscheid in functionaliteit, een sterk design, duidelijke toepasbaarheid en een hoge kwaliteit. Elk Luvion product moet iets nieuws aan de markt toevoegen.

luvion babyproducts mission
luvion babyproducts visie

VISIE

In een wereld waar innovatie in toenemende mate drijft op productervaring en het verbeteren van de levensstandaard, hebben design en productkwaliteit een steeds meer strategische waarde. Voor Luvion zijn kwaliteit en design daarom kansen om ons te onderscheiden doordat ze een substantieel en integraal onderdeel vormen van de product ervaring.

CONSUMENTEN EN VAKBEURZEN

Wij verwelkomen je graag!
Negenmaandenbeurs, Consumentenbeurs,
Februari 15-18 2023, Amsterdam, Nederland
Kind + Jugend, Vakbeurs,
September 7-9 2023, Keulen, Duitsland
ABC Kids Expo, Vakbeurs,
Mei 3-5 2023, Las Vegas, Verenigde Staten

negenmaandenbeurs luvion
in de wolken festival luvion
Kind jugend beurs luvion
beurs luvion
luvion babyproducts beurzen

LUVION VERKOPEN

Ben jij net zo enthousiast over onze producten als de vele ouders die onze producten wereldwijd al gebruiken? Wil je onze producten ook graag verkopen en ben je net zo toegewijd aan een goede klantenservice als wij dat zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden hierin.

BLIJF OP DE HOOGTE

Volg #LUVION of @LUVIONBABY op social media en blijf op de hoogte van al het nieuws. Deel je mening met ons en anderen. Voor vragen en afhandeling van klachten kan je het beste direct contact opnemen met onze klantenservice

Met de Luvion Essential Babyfoon met camera kun je overal je kindje zien.
awards luvion

AWARD WINNING BRAND

Sinds de oprichting maken wij bij Luvion innovatieve hoge kwaliteit baby en kinder producten. Als resultaat van deze inspanningen zijn onze producten ook veelvuldig zowel nationaal als internationaal door consumenten en industrie panelss bekroond met verschillende innovatie en productkwaliteits awards. Het maakt ons zeer trots dat hierbij in de beoordelingen onze focus op het innovatieve karakter, de kwaliteit en het design van de Luvion producten steeds weer naar voren komt.