nachtlampje met muziekveilig led nachtlampje
nachtlampje

DREAM NIGHTLIGHT PROJECTOR

De Dream Nightlight Projector verandert iedere babykamer in een echt paradijs. Dit nachtlampje projecteert een prachtige sterrenhemel in de babykamer en speelt 4 rustgevende slaapliedjes af. Door middel van de bijgeleverde standaard kan de projectiehoek op verschillende manieren ingesteld worden. Je kan ervoor kiezen om óf alleen de toverhemel te gebruiken, óf alleen de liedjes of allebei tegelijkertijd. Leuk voor jezelf óf als cadeautje!

 

 

 

Dream Nightlight

Verkooppunten

vrolijk LED nachtlampje

MULTICOLOR NACHTLAMPJE

Deze Luvion nachtlampjes gloeien op een zachte en rustgevende manier in alle kleuren van de regenboog, uiteraard worden ze niet warm. Ze kunnen ook worden ingesteld op één kleur. Deze lampjes in de vorm van van verschillende diertjes, zijn een ware knuffel voor in bed. Ze worden aangezet door een eenvoudige "touch"op het hoofdje. De batterij van deze lampjes heeft een levensduur van maar liefst dertig uur.

 

 

       

strollerhook

STROLLERHOOK

Je bent vast bekend met in de weg zittende tassen als je lekker lang op pad bent met de kinderwagen en je kindje. Tijdens het wandelen, winkelen of eendjes voeren heb je vaak een tas om de arm, de ander onder de wagen en je handtas er bovenop. De Luvion strollerhook is dé kwalitatieve oplossing en een must-have voor iedere kinderwagen. Na aankoop van deze kinderwagenhaak is het moeilijk voor te stellen dat je ooit zonder deze haak gelopen hebt. Eindelijk hebben alle tassen een plekje.

 

 

 

   

 

Walky

WALKY

De Luvion Walky is als geen ander in staat om uw kind veilig te leren lopen- een loopstoel is maar alleen! En het is nog eens leuk ook! De Walky biedt een gezamenlijke beleving voor ouder en kind; samen genieten van de eerste stapjes tot en met het zelfstandig kunnen lopen.

De voordelen op een rijtje:

1. Een natuurlijke anatomisch juiste houding van de baby.
2. Een pijnlijke rug behoort tot het verleden
3. Comfortabel de eerste stapjes
4. Voor binnen en buiten
5. Hartstikke leuk!

 

       

luvion projection arc

PROJECTION ARC

De Projection ARC tovert iedere babykamer om in een echt paradijs! Dit nachtlampje projecteert een prachtige sterrenhemel in maar liefst 3 kleuren op het plafond van de babykamer en speelt een rustgevend slaapliedje af. Je kan ervoor kiezen om óf alleen de sterrenhemel te gebruiken, óf alleen het slaapliedje of allebei tegelijkertijd. Ook kun je de kleur van de sterrenhemel zelf kiezen of kiezen voor wisselende kleuren. De Projection Arc is voorzien van twee handige timers, je hoeft je kindje dus niet wakker te maken om de projection Arc uit te zetten!

 

 

Dream Nightlight

Verkooppunten

nachtlampje

Polar Bear Nachtlampje

Dit is “Paul” de Polar beer – het superlieve vriendje dat babykamers veranderd in een rustgevende omgeving die de kleine wondertjes rust geeft. Door Paul heen en weer te bewegen geef hij een zacht, wit en vredig noorderlicht. Paul is speciaal ontworpen voor de babykamer maar ook zeker voor als de kleine babyhandjes wat groter zijn geworden.

 

 

       

glowstar

GLOWSTAR

De Luvion Glowstar is een smart thermometer en nachtlampje in één. De Luvion Glowstar meet de temperatuur van de babykamer en veranderd van kleur zodat je direct ziet of de kamertemperatuur te laag, te koud, te warm, of helemaal goed is. De kleur van de Glowstar geeft de temperatuur aan. Blauw voor als het wat te koud is. Groen voor als de temperatuur precies goed is. Oranje en rood geven aan dat de kamer te warm is.

 

 

 

Dream Nightlight

Verkooppunten

 

Top