luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
luvion platinum 3 beeldbabyfoon
platinum 3 luvion
Platinum 3 camera
Platinum 3 Monitor
luvion platinum 3

LUVION PLATINUM 3

Platinum 3 header
Platinum 3 camera
Platinum 3 Monitor

LUVION PLATINUM 3

De Luvion PLATINUM 3 is een waardig opvolger van de Platinum 2. Deze mooie beeldbabyfoon is uitgerust met alle noodzakelijke functies. Alles wat je als ouder écht nodig hebt - een handige VOX activatie functie, terugspreek functie en ook temperatuur weergave. Via het scherpe 3,2" kleurenscherm kun je alles bovendien haarscherp zien en met de zeer gevoelige ingebouwde microfoon kun je de kleine ook altijd perfect horen.

PLATINUM 3

 

De babyfoon bevat een handige terugspreekfunctie zodat je de baby vanaf de monitor makkelijk ook op afstand gerust kunt stellen en temperatuurweergave zodat je in de gaten kunt houden of de kamer niet te warm of te koud is. Daarnaast is ook een VOX functie aanwezig om de batterijduur te optimaliseren en ervoor te zorgen dat je het beeld 's nachts op zwart kan zonder dat je iets belangrijks mist, de babyfoon gaat automatisch aan zodra de baby geluid maakt. Zo heb je dus geen last van onnodig licht in de kamer.

Uiteraard is het signaal van de babyfoon gecodeerd voor een 100 veilige en storingsvrije verbinding, ook het bereik is met 250 meter (onder optimale omstandigheden) zeer ruim.

Specificaties Luvion Platinum 3

  • 3,2” (inch) kleuren monitor
  • Nachtzicht: bekijk je kindje ook in donker
  • Terugspreekfunctie: praat tegen je baby via de babyfoon
  • Kamertemperatuur weergave: houd de temperatuur in de babykamer in de gaten
  • VOX-voice activation modus (laat de babyfoon “ aanspringen” al de baby huilt)