luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
luvion platinum 4 lifestyle monitor
luvion platinum 4 lifestyle camera
Platinum 4 product banner

LUVION PLATINUM 4


Platinum 4 product banner
luvion platinum 4 lifestyle monitor
luvion platinum 4 lifestyle camera

LUVION PLATINUM 4

De Luvion PLATINUM 4 is een waardig opvolger van de Platinum 3. Deze mooie beeldbabyfoon is uitgerust met alle noodzakelijke functies. Alles wat je als ouder écht nodig hebt - een handige VOX activatie functie, terugspreek functie en maar liefst 5 slaapliedjes die via de camera én de monitor te bedienen zijn. Via het mooie 2,7" kleurenscherm kun je alles bovendien haarscherp zien en met de zeer gevoelige in de camera ingebouwde microfoon kun je de kleine ook altijd perfect horen via de speaker van de monitor.

PLATINUM 4

 

De babyfoon bevat vijf mooie slaapliedjes en een handige terugspreekfunctie zodat je de baby vanaf de monitor makkelijk ook op afstand gerust kunt stellen. Daarnaast is ook een VOX functie aanwezig om de batterijduur te optimaliseren en ervoor te zorgen dat je het beeld 's nachts op zwart kan zonder dat je iets belangrijks mist, de babyfoon gaat automatisch aan zodra de baby geluid maakt. Zo heb je dus geen last van onnodig licht in de kamer.

Uiteraard is het signaal van de babyfoon gecodeerd voor een 100 procent veilige en storingsvrije verbinding, ook het bereik is met 300 meter (onder optimale omstandigheden) zeer ruim.

Specificaties Luvion Platinum 4

  • 2,7” (inch) kleuren monitor
  • Nachtzicht: bekijk je kindje ook in donker
  • 5 mooie slaapliedjes: Stel je kleintje gerust zonder de kamer in te gaan
  • Terugspreekfunctie: praat tegen je baby via de babyfoon
  • VOX-voice activation modus (laat de babyfoon “ aanspringen” al de baby huilt)