luvion premium babyproducts babyfoon

> Prestige Touch 2 beste babyfoon consumentenbond test

Als beste getest door de Consumentenbond

De hagelwitte Luvion Prestige Touch 2 babyfoon is door de consumentenbond verkozen tot beste babyfoon met camera. Het is niet voor het eerste dat deze babyfoon in de prijzen valt; in onder andere Australië, de UK en Polen werd de babyfoon al erkend met nominaties of prijzen. De beeldbabyfoon is door de consumentenbond onder andere getest op beeld- en geluidkwaliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Het is de eerste keer dat de consumentenbond een aparte test uitvoert voor de alsmaar populairder wordende babyfoons met camera.

Stevige scores bij test

De babyfoon valt op vanwege de goede scores over de hele breedte. Zowel de geluidskwaliteit als de beeldkwaliteit worden beoordeeld met maar liefst een 7,7. Daarnaast is de consumentenbond erg te spreken over het gebruiksgemak dat met een 7,5 wordt beoordeeld. In vergelijking met andere babyfoons zijn dit top scores.

Deze kwalitatieve babyfoon met camera is niet zomaar verkozen tot beste babyfoon in de Consumentenbond test. De Prestige Touch 2 voorzien van een touch-menu en heeft met een beeldscherm van maar liefst 7 inch (18cm) misschien nog het meeste weg van een tablet. De indrukwekkende babyfoon is voorzien van een SD-card opname functie en de camera met 5 meter nachtzicht is op afstand bestuurbaar. De Prestige Touch 2 beschikt onder andere over een digitale zoomfunctie, temperatuurmeter, terugspreekfunctie én drie slaapliedjes. Bovendien kunnen er tot 4 verschillende camera’s op de Luvion Prestige Touch 2 aangesloten worden. Deze kunnen als “quad” bekeken worden, maar de babyfoon beschikt tevens over een ingebouwde split screen functie. Hierdoor is de babyfoon ook geschikt voor meerdere baby’s of kamers. Digitale technologie zorgt voor een storingsvrij bereik tot maar liefst 300 meter in open veld.

Testoordeel Geluidskwaliteit Prestige Touch 2 Consumentenbond
Testoordeel Gebruiksgemak Prestige Touch 2
Testoordeel Beeldkwaliteit Prestige Touch 2