luvion black out curtain banner

> Raam Verduistering

BLACKOUT CURTAIN

Een donkere kamer is belangrijk voor een goede nachtrust voor jou en je baby/kind. De Luvion raam verduistering is ideaal voor thuis of om mee te nemen op reis. Dankzij de stevige zuignappen en klittenband strip zijn de gordijnen eenvoudig op maat te maken voor elk raam. Door de zuignappen maak je hem ook weer makkelijk los om overdag weer licht binnen te laten of om hem mee te nemen natuurlijk!

Door het leuke sterrenhemel patroon is het gordijn een aanwinst voor de babykamer maar hij is uiteraard ook uitstekend geschikt voor kinderen of volwassenen. Ben je gevoelig voor licht en wil je tijdens je op reizen de kamer volledig hebben, ook wanneer geen goede gordijnen aanwezig zijn? Dan is de Luvion Blackout Curtain ideaal om mee te nemen!

RAAM VERDUISTERING

Luvion Blackout Curtain

Voor een volledig donkere kamer thuis en op reis!

De Luvion Blackout Curtain met sterrenhemel patroon is perfect voor kamers zonder permanente verduistering. Maak de (baby)kamer eenvoudig en snel volledig donker door het verduisteringsgordijn op maat te maken met behulp van de klittenband strips en plaats hem vervolgens met behulp van de zuignappen direct op het raam. Ideaal voor thuis in de babykamer én voor op reis!