Newborn sleeping child in the hands of mother

> Slaaphulp

WHITE NOISE MACHINE

Een goede nachtrust is zowel voor je baby als voor jezelf zeer belangrijk en helaas niet altijd vanzelfsprekend. Wanneer de baby niet goed slaapt kun je een slaaphulp overwegen om hem of haar gerust te stellen en beter te laten slapen. De rustgevende geluiden van een White Noise Machine kunnen de kleine kalmeren en met keus uit veel verschillende geluidskeuzes zit er bijna altijd wel iets bij dat voor jou werkt.

SLAAPHULPEN

White Noise Machine

Kalmerende witte ruis geluiden met een rustgevende werking op je baby.

Heeft je kleine moeite met slapen? Gebruik dan onze white noise machine! De kalmerende witte ruis geluiden hebben een rustgevende werking op de baby. Een stille kamer is zeker in het begin zeer onwennig voor de baby die continue het geluid van de moeder gewend is. Naast witte ruis kan daarom ook voor o.a. baarmoedergeluiden en hartslaggeluiden worden gekozen voor een nog soepeler overgang.

White Noise Machine met kalmerende geluiden

Onze white noise machine heeft 30 rustgevende geluiden in zes verschillende categorieën. Kies uit witte ruis, hartslag(waaronder baarmoedergeluid), oceaan, natuur, regen en ventilator geluiden. De machine bevat een timer waarmee deze automatisch na 30 of 60 minuten weer uitschakelt en kan op de ingebouwde accu zo'n 15 uur per keer worden gebruikt.

Ook geschikt voor volwassenen

De geluiden zijn uiteraard niet alleen geschikt voor baby's en kinderen ook voor jezelf kan deze helpen bij het tot rust komen en in slaap vallen.