luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Beer Slaaptrainer

44.95

Op Voorraad
5 out of 5 gebaseerd op 2 klantenbeoordelingen
(2 klantenbeoordelingen)

Beer slaaptrainer met nachtlampje

Onze beer slaaptrainer is ideaal om je kleintje al vroeg te leren wanneer het nog geen tijd is om op te staan. Gebruik de klok op de beer om in te stellen wanneer het lampje moet inschakelen. Het lampje zal vervolgens automatisch 30 minuten voor de ingestelde tijd geel inschakelen om op het ingestelde tijdstip naar groen te veranderen. Wanneer het groene lampje brand weet de kleine dat het OK is om uit bed te komen.

De kleine wordt dus niet gewekt maar weet wel altijd of het tijd is om op te staan of nog niet. Zo zal de kleine dus niet door de beer wordt gewekt, dat kun je natuurlijk zelf doen als dat nodig is.

Voor oudere kindjes bevat de klok twee handige functies, ten eerste kan de kleurwissel worden gebruikt.  Je kunt bijvoorbeeld afspreken dat in de 30 minuten dat het lampje geel is er alleen in de eigen kamer mag worden gespeeld. Daarnaast kan de timer op de klok worden gebruikt bij het leren klokkijken.

De klok op de beer is makkelijk in te stellen maar kan door de lock functie worden vastgezet zodat de tijd niet per ongeluk kan worden aangepast of gewist.

Naast een ideale slaaptrainer is de beer ook een leuk knuffellampje dat door de touch control al heel vroeg te gebruiken is om de kleine gerust te stellen.

De beer is dus EN handig voor de ouders EN een leuk bedspeeltje/vriendje voor de kleine.

Customer reviews

Beoordeeld met 5 uit 5 sterren
2 beoordelingen
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 ster 0

2 reviews with rating of 5 sterren (2 of 2)

(Show unfiltered results)

2 reviews for Luvion Beer Slaaptrainer

Beoordeling toevoegen