luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Walky

49.95

Op Voorraad
Gratis Verzending

Luvion Walky Baby Looptrainer

De Luvion Walky is als geen ander in staat om uw kind veilig te leren lopen. En het is nog eens leuk ook! De Walky baby looptrainer biedt een gezamenlijke beleving voor ouder en kind; samen genieten van de eerste stapjes tot en met het zelfstandig kunnen lopen.

Voordelen baby looptrainer

De Luvion Walky biedt een oplossing voor problemen waar ouders en kind mogelijk mee te maken krijgen bij het gebruik van een regulier loopstoeltje. Doordat de ouder in control is kunnen gevaarlijke situaties, waarbij je kindje zichzelf kan bezeren worden voorkomen; het kindje loopt geen risico op een afwijking in de ontwikkeling door bijvoorbeeld vergroeiing van de heupen; en de ouder kan rechtop blijven staan en voorkomt daarmee een pijnlijke rug. Bovendien wordt door het gebruik van de Walky de psychomotorische ontwikkeling van je kindje gestimuleerd en een natuurlijke anatomische loophouding aangeleerd.

De Luvion Walky heeft een bijzonder slank en licht design en weegt bijna niets. Daarnaast is de Luvion Walky ook nog eens gemakkelijk en snel op te delen in twee losse onderdelen. Zo neemt het zeer weinig ruimte in beslag en kan het gemakkelijk worden meegenomen naar een park of zelfs in de koffer naar uw vakantiebestemming.

De voordelen op een rijtje:

1. Een natuurlijke anatomisch juiste houding van de baby.
2. Een pijnlijke rug behoort tot het verleden
3. Comfortabel de eerste stapjes
4. Voor binnen en buiten
5. Hartstikke leuk!

De Luvion Walky is geschikt voor baby’s vanaf ongeveer 8 maanden en kan gebruikt worden wanneer je kindje op “eigen voetjes kan staan”. De Walky is handig, leuk én leerzaam.

Veiligheid voorop

De Luvion Walky baby looptrainer wordt geleverd met een veiligheisharnas zodat indien gewenst de baby kan lopen en “vallen” zonder dat er iets mis gaat. De Walky is uitgebreid getest volgens verscheidene normen.

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste met een beoordeling van “Luvion Walky”