luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Set

299.00

Op Voorraad
Gratis Verzending

Uitverkocht

4.2727272727273 out of 5 gebaseerd op 11 klantenbeoordelingen
(11 klantenbeoordelingen)

Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Set

De Grand Elite 3 Connect Plus Set biedt alles wat het origineel ook te bieden heeft én meer! Je kunt dus via de 100% veilige gratis Android en iOS app je kindje overal ter wereld via je smartphone of tablet volgen en bovendien de leuke of schattige momenten snel en makkelijk vastleggen via de foto en video functie. Daarnaast volg je je kindje thuis altijd gemakkelijk via de Grand Elite 3 Connect Plus Monitor die over dezelfde handige functies beschikt als het origineel, de terugspreekfunctie,  de op afstand draaibare camera, temperatuurweergave, VOX functie.

Door het gebruik van LLHR Technologie is het bereik in huis ook gewoon tot 300 meter zoals alle andere ‘normale’ beeldbabyfoons, zelfs bij gebruik van meerdere camera’s, hiermee onderscheid de Grand Elite 3 Connect Plus zich van andere beeldbabyfoons met app die door gebruik van Wifi connectiviteit lokaal vaak een veel beperkter bereik halen.

Op vakantie, op je werk of bij de buren, waar je ook bent heb je met de Luvion Connect app en een wifi, 3G of 4G verbinding de mogelijkheid je kindje haarscherp te zien én horen! Ook terugspreken, de camera bijstellen en de temperatuur in de gaten houden kan gewoon via de app worden gedaan. Door de mogelijkheid notificaties in te stellen bij geluid en afwijkende temperaturen is de app ook een goede vervanger voor de monitor.

Wat de Plus versie extra te bieden heeft

De Plus versie van de Grand Elite 3 Connect is nu ook uit te breiden voor broertjes of zusjes, je sluit gemakkelijk extra camera’s aan om twee, drie of vier kamertjes te kunnen bekijken op 1 monitor. Uiteraard kunnen alle camera’s kunnen ook via de app worden bekeken. Ook de notificaties zijn per camera weer aanwezig zodat ook in de app te zien is op welke kamer er eventueel geluid wordt waargenomen. Op de monitor wordt via de Luvion Smart-VOX functie bij geluid bovendien automatisch de juiste camera in beeld gebracht wanneer meerdere camera’s zijn aangesloten.

Daarnaast zijn de slaapliedjes op Grand Elite 3 Connect Plus uitgebreid en verder verbeterd. Op de Grand Elite 3 Connect Plus vind je liefst 10 populaire slaapliedjes, allemaal in hoge kwaliteit!

 

Specificaties Luvion Grand Elite 3 Connect Plus

 • HD beeld én geluid
 • Luvion Long Home Range (LLHR) technologie – óók thuis een normaal bereik tot 300 meter
 • Terugspreek functie – zowel vanaf de monitor als vanaf je telefoon
 • Er kunnen maar liefst 4 camera’s op worden aangesloten (apart verkrijgbaar)
 • Op afstand draaibare camera – zowel vanaf de monitor als vanaf je telefoon te bedienen
 • Temperatuur weergave en alarm – een veilig idee!
 • 10 Leuke slaapliedjes voor de kleine om bij weg te dromen
 • Maak via de app te gekke, spontane foto’s en filmpjes
 • Geluidsindicatie – led lampjes geven het geluidsniveau in de babykamer aan.
 • Zeer gevoelige smart-VOX functie – geen geluid: scherm uit en laat het scherm automatisch activeren (“aanspringen”) bij geluid van je kindje. Heel fijn als je graag in een donkere kamer slaapt
 • De gebruiksvriendelijke Luvion Connect app, gratis te downloaden via de Appstore (iOS Apple) en Google Playstore (Android)

Customer reviews

Beoordeeld met 4.2727272727273 uit 5 sterren
11 beoordelingen

11 reviews for Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Set

Beoordeling toevoegen