luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Grand Elite 3 Connect Set

299.00

Op Voorraad
Gratis Verzending

Adapter Plug

4.7142857142857 out of 5 gebaseerd op 14 klantenbeoordelingen
(14 klantenbeoordelingen)

Luvion Grand Elite 3 Connect Set

Waar je ook bent, overal ter wereld de kleine haarscherp kunnen zien en horen? Met de Luvion Grand Elite 3 Connect Set is dit geen enkel probleem. Deze mooie babyfoon met camera die via een eigen monitor en app is te gebruiken geeft je altijd de zekerheid van een goed bereik waar je ook bent. Een makkelijke monitor voor in en rondom het huis en een gebruiksvriendelijke gratis app voor daarbuiten. Hiermee kijk je ook bijvoorbeeld wanneer je bij de buren gaat borrelen, op je werk of vakantieadres, via een 100% veilige privé connectie makkelijk mee naar de camerabeelden.

Babyfoon met camera én een app van topkwaliteit

Triple modus: Met de Grand Elite 3 Connect Set heb je drie mogelijkheden om de beelden te bekijken.

 • Misschien “ouderwets” maar nog steeds belangrijk, je bekijkt de beelden thuis altijd makkelijk via de super scherpe touchscreen monitor. Hierop ontvang je de beelden en geluiden vanaf de camera altijd perfect. Uit onderzoek blijkt dat dit zelf bij wifi babyfoons toch nog gewoon het meeste wordt gebruikt. Deze kwaliteitsbabyfoon is hiervoor bovendien voorzien van onze speciale LLHR technologie om ook binnenshuis een maximaal bereik (300 meter in open veld) te garanderen.
 • Daarnaast kun je er ook voor kiezen de thuismonitor even helemaal uit te schakelen. Je kunt dan via de smartphone of tablet bekijken wat er in de babykamer gebeurd. Handig als je snel even de deur uit moet, bijvoorbeeld om even iets bij de buren af te geven of op te halen. Of wanneer je bijvoorbeeld mee wilt kunnen kijken met de oppas als je een keer een avondje weg bent.
 • Tot slot kun je als jij thuis bent en je partner op pad is of andersom beide functies ook combineren. De één kan dan thuis gewoon op de monitor kijken terwijl de ander via wifi, 3G of 4G via de app mee kan kijken en luisteren.

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat iemand anders mee kijkt, je verbinding is 100% beveiligd en met een wachtwoord dat je zelf kunt instellen helemaal af te schermen. Wil je de app bovendien niet continue op je scherm? Ook dat hoeft niet, schakel notificaties in op je app en je wordt gewoon gewaarschuwd zodra de kleine wakker wordt.

Luvion LHR Technologie!

Door middel van onze nieuwe Luvion Long Home Range (LLHR) technologie onderscheid de Grand Elite 3 Connect Set zich van andere Dual Mode babyfoons. Door de combinatie van een externe wifi en lokale verbinding naar de monitor ontstaat bij andere babyfoons vaak een enorme verstoring van het bereik, zelfs wanneer je de app niet gebruikt! Onze LLHR technologie voorkomt deze verstoring waardoor je met de Grand Elite 3 Set altijd gewoon het maximaal toelaatbare bereik van 300 meter (in open veld) kunt halen. Dus zelfs wanneer het internet niet werkt heb je binnenshuis altijd ruim voldoende bereik. Hiermee heb je altijd het veilige gevoel te weten dat je op de monitor kunt vertrouwen.

Leuke en handige opties – voor plezier én veiligheid

Met de Grand Elite 3 Connect Set beschik je over alle functionaliteiten die je je kunt indenken. Via zowel de app als de monitor maak je gebruik van een handige terugspreekfunctie en temperuurweergave (met alarmfunctie). Ook draai je makkelijk op afstand de camera in de juiste positie, super handig wanneer ze door het bedje gaan kruipen. Maak ook via de app leuke filmpjes of foto’s van de camerabeelden, leuke herinneringen voor later.

Ook wanneer je het geluid even uit wilt schakelen kan de monitor je gewoon visueel waarschuwen via handige led lampjes op de voorzijde van de monitor. Handig op een feestje wanneer je het geluidniet kunt horen, of gewoon wanneer je een film kijkt en niet elk geluidje wilt horen.

De Luvion Grand Elite Connect 3 heeft werkelijk alle functies die een ouder zich maar kan wensen. Denk aan de handige terugspreekfunctie op zowel de app als de monitor, temperatuurweergave -en alarm en rustgevende slaapliedjes. Ook bezit deze babyfoon een op afstand draaibare camera, vooral te gek als ze wat ouder worden. Daarbij kun je via de app spontane foto’s en video’s maken van je kindje – absoluut kostbare herinneringen voor later!

Via de ledlampjes op de monitor kun je het geluidsniveau op de kamer monitoren; Handig als je op een borrel of een feestje bent, of gewoon een film zit te kijken en niet elk geluidje wilt horen.

 • Uitstekende beeld en geluidskwaliteit
 • LLHR – voor tot 300 meter bereik bij normaal thuisgebruik
 • Terugspreken – vanaf de monitor of app naar de camera
 • Vanaf afstand draaibare camera – via de monitor én vanuit de app
 • Temperatuur weergaven met alarmfunctie – zowel op de monitor als de app – wel zo veilig
 • 3 slaapliedjes – Heerlijk voor de baby om bij weg te dromen
 • Snapshot en video functie – voor te gekke filmpjes van de kleine
 • Visuele geluidsweergave – Led lampjes waarschuwen je ook visueel bij geluiden
 • Gevoelige VOX beeldactivering – Zet de monitor op zwart en laat hem ‘aanspringen’ bij geluid, er prettig als je graag volledig in het donker slaapt.
 • App met gelijktijdige toegang voor 4 apparaten (uiteraard alleen toegang met UID én wachtwoord)
 • Gebruiksvriendelijke app voor iOS en Android telefoons en tablets.

Superscherp beeld

Doordat de camera van de Luvion Grand Elite 3 Connect set is uitgerust met FHD (1080P) lens, hierdoor is perfect scherp beeld verzekerd. Óók ’s nachts is het beeld door middel van de vrijwel onzichtbare infrarood verlichting rondom de lens altijd even scherp als overdag. Zowel via de grote 4.3 inch touch screen monitor als via de app heb je dus ten alle tijde helder beeld.

Onze focus op topkwaliteit

De Grand Elite 3 Connect is ontwikkeld nabij de Technische Universiteit Delft. De creatie van technologisch en kwalitatief hoogwaardige babyfoons, dát is sinds de oprichting onze missie. Door deze obsessieve focus op kwaliteit zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de marktleider in het premium videobabyfoon segment in Europa. Wij blijven continue investeren in slimme kwalitatieve technologie zodat wij de beste babyfoons op de markt kunnen blijven zetten. Het superieure beeld en geluid van de Grand Elite 3 Connect, met een strakke vormgeving en ultiem gebruiksgemak zijn hiervan een logisch uitvloeisel.

Door de hoge kwaliteit heb je bovendien jaren plezier van de babyfoon. Van baby tot peuter en kleuter, deze babyfoon is gemaakt om jarenlang dienst te doen en altijd optimaal te presteren.

Customer reviews

Beoordeeld met 4.7142857142857 uit 5 sterren
14 beoordelingen

11 reviews with rating of 5 sterren (11 of 14)

(Show unfiltered results)

14 reviews for Luvion Grand Elite 3 Connect Set

Beoordeling toevoegen