luvion premium babyproducts babyfoon
Newborn sleeping child in the hands of mother
Luvion Babyswing

179.00

Op Voorraad
Gratis Verzending

Luvion Babyswing

De Luvion Baby Swing is ideaal om je baby tot rust te laten komen. Het is heerlijk om je kleine te zien ontspannen op de automatische bewegingen van de wipstoel! De Elektrische babyschommel is daarbij ook voorzien van een speaker waarop je makkelijk via je telefoon zijn favoriete slaapliedje kunt afspelen en een speelboog om speeltjes aan te hangen waarmee je kleintje veilig kan spelen.

Veiligheid

Bij de Luvion baby wipstoel staat veiligheid voorop. De liggende positie van de stoel zorgt ervoor dat je kleintje in een veilige positie ligt om goed te kunnen ademen. Het stevige frame zorgt voor een 100% stabiele basis, waardoor de stoel niet kan kantellen. In de veiligheidsgordel ligt de baby bovendien goed vast zodat je kleintje niet uit de babyschommel kan vallen.

Design, Comfort & Hygiëne

De Luvion wipstoeltjes zijn bovendien zeer strak vormgegeven met strak zwart frame en een mooie zachte comfortabele witte wipstoelhoes. De hoes is makkelijk afneembaar, waardoor je hem kunt wassen wanneer nodig, mocht hij helemaal niet meer schoon te krijgen zijn dan zijn ook de wipstoelhoezen eventueel los na te bestellen. Zo geef je de Luvion Babyswing makkelijk een tweede leven!

Uitgebreide functionaliteit

Het wipstoeltje is voorzien van een elektrische motor met 5 standen, zo kies je de snelheid die jou kleintje het prettigst vindt. Gebruik de 3 timers (8, 15, 30 minuten) om de motor na de ingestelde tijd automatisch uit te laten schakelen. Je speelt eenvoudig vanaf je telefoon de favoriete liedjes van je kleintje af op de speaker in de babyswing. Met de afstandsbediening zijn alle functies ook eenvoudig te bedienen zonder te hoeven bukken naar het controlepaneel op de babyswing.

Specificaties Luvion Babyswing

  • Stevig frame met breed onderstel ter bescherming tegen kantelen
  • Veiligheidsgordel om de baby veilig weg te kunnen leggen
  • Speelboog om speeltjes op te hangen
  • Stijlvolle afneembare wasbare wipstoelhoes
  • 5 verschillende standen
  • 3 timers om de motor na 8, 15 of 30 minuten automatisch uit te schakelen
  • Ingebouwde speaker voor het afspelen van (slaap)liedjes via bluetooth
  • Afstandsbediening

 

Customer reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Toon beoordelingen in alle talen (1)

Wees de eerste met een beoordeling van “Luvion Babyswing”