luvion premium babyproducts babyfoon

> Babyfoon met groot bereik

Ben je op zoek naar een babyfoon met groot bereik, dan zit je met een Luvion altijd goed. Het optimaliseren van het bereik is bij al onze modellen onze eerste prioriteit, hierbij moeten wij uiteraard wel rekening houden met de maximale toegestane limieten die bestaan om te voorkomen dat signalen elkaar gaan verstoren. Hiermee kan een maximaal theoretisch bereik van 300 meter gehaald worden. Onze topmodellen de Supreme Connect 2, Prestige Touch 2, Icon Deluxe en Grand Elite 3 Connect benutten deze mogelijkheden maximaal evenals de Plus versies van de Easy en Essential. Al onze andere babyfoons hebben ook nog altijd een groot bereik, 250 meter gemeten in open veld.

BABYFOON MET GROOT BEREIK

Grand Elite 3 Connect Plus Black

Ook de zwarte Plus versie van de Grand Elite 3 beschikt over LLHR voor optimaal bereik

Grand Elite 3 Connect Plus

Ook de Plus versie van de Grand Elite 3 beschikt over LLHR voor optimaal bereik

Grand Elite 3 Connect

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Prestige Touch 2

HD beeldbabyfoon met 7" scherm, als beste getest door de consumentenbond

Supreme Connect 2

Premium Luvion HD babyfoon met camera én app

Icon Deluxe White Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Icon Deluxe Black Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Essential Plus

De Plus versie van de Essential beschikt oa. over een op afstand draaibare camera

Essential Black Edition

All-black Limited Edition van de Essential

Essential Limited Edition

Wooden print Limited Edition versie van de Essential

Essential

De meest verkochte én best beoordeelde babyfoon met camera van Nederland

Platinum 3

No-nonsense babyfoon mét camera, VOX functie en 3,2" scherm

Easy Plus

Bij de Plus versie van de Easy heb je de mogelijkheid om meerdere camera's aan te sluiten

Easy

De gebruiksvriendelijke, no-nonsense babyfoon mét camera

De Grand Elite 3 Connect Plus hebben wij zowel in een standaard witte als in deze unieke zwarte versie. Deze dual mode babyfoon is te gebruiken met de bijgeleverde monitor of met een app op je smartphone of tablet. Via de app heb je onbeperkt bereik. Waar ook ter wereld, zolang je over een 3g/4g of wifi verbinding beschikt kun je de beelden van de camera bekijken. Maar ook thuis is het bereik, zoals je van Luvion gewend bent, gewoon prima. Thuis wordt gebruik gemaakt van de speciale LLHR technologie. Hierdoor heb je overal in en rondom je huis perfect bereik op de monitor. Op de Grand Elite 3 Connect Plus kunnen tot 4 camera’s tegelijkertijd worden aangesloten. Alle camera’s kunnen zowel op de monitor als via de app worden bekeken.

De Grand Elite 3 Connect Plus dual mode babyfoon is te gebruiken met de bijgeleverde monitor of met een app op je smartphone of tablet. Via de app heb je onbeperkt bereik. Waar ook ter wereld, zolang je over een 3g/4g of wifi verbinding beschikt kun je de beelden van de camera bekijken. Maar ook thuis is het bereik, zoals je van Luvion gewend bent, gewoon prima. Thuis wordt gebruik gemaakt van de speciale LLHR technologie. Hierdoor heb je overal in en rondom je huis perfect bereik op de monitor. Op de Grand Elite 3 Connect Plus kunnen tot 4 camera’s tegelijkertijd worden aangesloten. Alle camera’s kunnen zowel op de monitor als via de app worden bekeken.

 

De Grand Elite 3 Connect geeft je onbeperkt bereik via een handige app zodat je altijd en overal veilig de beelden van de camera kunt bekijken. Daarnaast heb je tevens een handige monitor met een maximaal bereik om lokaal makkelijk te gebruiken. De unieke LLHR technologie zorgt ervoor dat de monitor een veel verder bereik heeft dan normale wifi babyfoons.

De zeer uitgebreide Luvion Prestige Touch 2 biedt naast een zeer scherp en groot beeld en nagenoeg alle denkbare functies ook een optimaal bereik. De Prestige Touch 2 heeft een maximaal bereik van 300 meter gemeten in open veld, het maximaal mogelijke bereik voor consumenten electronica. Door zijn grote bereik en ruime functionaliteit is deze babyfoon in Nederland door De Consumentenbond en in het Verenigd Koninkrijk door Mother & Baby als beste getest.

 

Waar je ook bent op de hoogte blijven van alles wat er in de babykamer gebeurd? Met het extra grote bereik van de Luvion Supreme Connect 2 kan het. Via de app is het bereik zelfs te verlengen naar elke plek ter wereld met een internetverbinding. Op de Supreme Connect 2 kun je tot 4 camera's tegelijkertijd aansluiten, deze zijn allemaal op afstand te bedienen via de monitor én de app. De temperatuur van de babykamer wordt weergegeven in de app én in het extra grote 5" LCD touchscreen.

De stoere en stijlvolle all-black versie van de Luvion Icon Deluxe. Deze beeldbabyfoon met 5" beeldscherm beschikt over alle functies van de white edition en daarnaast ook nog over LED-backlit toetsen, dit ziet er niet alleen mooi uit maar hierdoor is deze babyfoon ook in het donker makkelijk te gebruiken. Als vanzelfsprekend heeft ook deze Luvion babyfoon glashelder geluid en beeld en werkelijk alle denkbare functies. Zowel overdag als 's nachts is je baby haarscherp te bewonderen, het infrarood nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld zodra het donker wordt. De Icon Deluxe Black Edition is uitbreidbaar tot maar liefst 4 camera’s.

Met de Luvion Icon Deluxe White Edition kun je dag en nacht je baby haarscherp horen en zien via een veilige privéverbinding. Ook deze Luvion babyfoon beschikt over alle handige functies die je maar kunt bedenken. Onder andere slaapliedjes, VOX functie, een terugspreekfunctie en infraroodnachtzicht. Je kunt je kleintje duidelijk zien op het haarscherpe 5" kleurenscherm waarin, ook de temperatuur van de babykamer wordt weergegeven. De Icon Deluxe White Edition is uitbreidbaar tot 4 camera’s voor broertjes en zusjes. De camera's van de Icon Deluxe White en Black edities zijn onderling uitwisselbaar.

Met de Luvion Essential Plus hebben wij de bestverkochte babyfoon van Nederland verder verbeterd. Daarbij is onder andere het bereik verder geoptimaliseerd van maximaal 250 meter naar de maximaal toegestane 300 meter. Daarnaast is de camera voorzien van een motortje waardoor deze op afstand te draaien is. De monitor is voorzien van een sterkere accu waardoor deze langer zonder adapter gebruikt kan worden.

Een mooi nieuw jasje voor de bestverkochte babyfoon van Nederland. De Essential is in deze gelimiteerde editie voorzien van een mooie houten print waardoor deze nog mooier past in de moderne babykamer. Verder beschikt deze babyfoon gewoon over dezelfde functies als de originele Essential. Daarmee beschikt de Essential over hetzelfde ruime bereik als de originele versie. De trendy Essential Limited is een aanwinst voor iedere babykamer.

De Black Limited editie van de bestverkochte babyfoon van Nederland! Deze stijlvolle, helemaal zwarte babyfoon past perfect in iedere (baby)kamer. Als vanzelfsprekend bij een Luvion babyfoon heeft ook de Essential Black Limited Edition glashelder beeld en geluid en alle denkbare handige functies. Deze babyfoon is uit te breiden tot maar liefst 4 camera's voor broertjes en zusjes, de camera's van de Essential Limited Edition, de Essential Limited Black Edition en de 'gewone' Essential, zijn onderling uitwisselbaar!

De best verkochte video babyfoon van Nederland, de Essential is zeer populair door de uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Door de mooie combinatie van een lage prijs, goed bereik en uitstekende functionaliteit is de Essential onder anderdoor Kek Mama Magazine verkozen tot beste babyfoon, best beoordeeld op kieskeurig en genomineerd voor de consumenten award van Ouders van Nu!

De Luvion Platinum 3 beschikt over een mooi compact 3.2" scherm, groot genoeg om de beelden duidelijk en uiteraard haarscherp weer te geven. De Platinum 3 is verder voorzien van een uitstekende interne antenne voor een optimaal bereik in en rondom het huis. Ook zijn uiteraard alle noodzakelijke functies zoals een VOX activeringsfunctie, talk back functie en temperatuurweergave.

De Luvion Easy Plus, de grote broer van de Easy. Letterlijk, het schermpje is een met 2.4" een maatje groter, maar ook figuurlijk doordat de Plus versie iets meer mogelijkheden biedt. Zo kun je op deze versie niet één maar maximaal twee camera's aansluiten zodat je de camera voor een broertje of zusje op hetzelfde schermpje kunt aansluiten. Tot slot is ook het bereik groter, niet 250 meter maar maximaal 300 meter kan met de Easy Plus worden gehaald.

De Luvion Easy kan alles wat een babyfoon moet kunnen, alle noodzakelijke functies zijn dus gewoon aanwezig. Deze babyfoon zorgt er daarmee voor dat je ook voor een schapelijke prijs de hoge kwaliteit van Luvion in huis kunt halen. De Easy beschikt uiteraard over een ruim bereik waarmee je binnen en rondom huis de beelden van de camera kunt ontvangen. Ook de belangrijkste babyfoonfuncties, goed scherp beeld, VOX functie, terugspreekfunctie en temperatuurweergave zijn gewoon aanwezig. Deze babyfoon heeft niet voor niets op kieskeurig.nl het predicaat 'best reviewed' gekregen!

Maximaal bereik buitenshuis vs binnenshuis

Om het bereik te bepalen wordt een gestandaardiseerde open veld meting gebruikt waarbij er dus geen enkele beperkende factor aanwezig is. Onder invloed van muren of andere objecten en andere signalen zal het bereik in de praktijk altijd wel worden beperkt. Natuurlijk geven wij graag een precies antwoord op de vraag wat voor bereik je kunt verwachten maar dit is dus helaas per situatie verschillend.

Ga er in de basis van uit dat je bereik hebt in-en rondom je eigen huis, de buren en één of twee huizen verder. Gemiddeld zal het bereik binnenshuis rond de 50-60 meter liggen bij de 5 bovengenoemde babyfoons en rond de 40-50 meter bij de overige modellen. Onze babyfoons hebben ook dan dus nog altijd een groot bereik waardoor je onder nagenoeg alle omstandigheden binnenshuis ruim voldoende bereik hebt en in veel gevallen dus ook bij de buren of rondom het huis nog gewoon ontvangst zult hebben.

Wil je weten wat belangrijke beperkende factoren zijn voor het signaal van de babyfoon? Kijk dan onderaan deze pagina naar onze uitleg hierover met daarbij ook enkele tips om het bereik te verbeteren.

Groter bereik

Is het bereik van een standaard video babyfoon toch onvoldoende dan is er altijd een mooie manier om dit op te lossen door te kiezen voor een babyfoon met camera en app, wanneer je thuis bent heb je het gemak van de speciale monitor. Zodra je buiten het reguliere bereik komt, bijvoorbeeld wanneer je de hond aan het uitlaten bent, dan kun je op je telefoon of tablet overal ter wereld waar je 3/4G of Wifi bereik hebt de beelden gewoon bekijken. Zo heb je altijd een babyfoon met ver bereik, zo ver als je maar nodig kunt hebben. Kijk voor meer informatie over onze babyfoons met camera en app hier

Zelf het babyfoon bereik optimaliseren

Het bereik is zoals boven aangegeven gemaximaliseerd om verstoring te voorkomen. Dit is niet te veranderen maar je kunt wel zelf het maximale uit het bereik halen. In de meeste gevallen zijn de onderstaande tips waarschijnlijk overbodig omdat het bereik van al onze babyfoons over het algemeen ruim voldoende is voor gebruik binnenshuis. De plek waar de babyfoon toch het meest wordt gebruikt, bijvoorbeeld ’s avonds lekker beneden op de bank terwijl de kleine boven ligt te slapen. Hieronder enkele tips om een zo ver mogelijk bereik te halen als dit toch nodig is.

De lijn tussen camera en monitor zo vrij mogelijk maken

De belangrijkste storende factor zijn alle objecten die tussen de camera en monitor in liggen, de verbinding tussen een zender en ontvanger loopt in een rechte lijn tussen beide. Door ervoor te zorgen dat deze lijn zo vrij mogelijk is zorg je dus voor een zo ver mogelijk bereik. Vooral grote metalen voorwerpen zoals bijvoorbeeld een koelkast, spiegel, archiefkast, metalen (brand)deuren of gewapend beton beperken het bereik behoorlijk. Wanneer je kunt voorkomen dat dergelijke objecten tussen de camera en monitor zitten dan zal dit het bereik aanzienlijk vergroten.

Omgeving optimaliseren

Alle elektrische apparaten kunnen wanneer ze dicht op elkaar worden geplaatst op elkaar storen, heb je dus andere elektrische apparaten dichtbij de camera of monitor staan dan kan dit het bereik verminderen. Probeer dus andere apparaten die in de buurt van de monitor of camera staan eens uit te schakelen om te zien of dit het bereik verbeterd. Wanneer het bereik verbeterd dan kun je er dus voor kiezen de babyfoon of het andere apparaat een ander plekje te geven.

Storing door andere signalen

De aanwezigheid van andere signalen in de omgeving kan het bereik ook beïnvloeden, dan kun je denken aan wifi en bluetooth maar ook bijvoorbeeld een magnetron die aan staat. Deze signalen kunnen allemaal voor een vermindert bereik zorgen.

Om de babyfoon een zo ver mogelijk bereik te laten behouden kun je wel enkele dingen aanpassen. De babyfoon zelf heeft door de gebruikte FHSS techniek maar een heel zwak signaal nodig om toch een stabiele verbinding te kunnen maken, hiervoor worden meerdere kanalen in het 2.4 GHz bereik gebruikt. Om het bereik toch nog verder te verbeteren kun je ervoor zorgen dat je je Wifi router op een kanaal afstemt dat niet door de babyfoon wordt gebruikt, dit kun je in de instellingen van je router regelen. Door zo het kanaal voor de babyfoon vrijer te maken vergroot je het bereik nog verder. Bij moderne routers kun je er zelfs voor kiezen de 2.4GHz band helemaal niet te gebruiken en de legere 5GHz band te gebruiken, zo vergroot je niet alleen het bereik van je babyfoon maar heb je normaal gesproken ook een stuk snellere wifi verbinding!

Luvion de beeldbabyfoons met het grootste bereik

Al deze tips kunnen je helpen als je het bereik wilt vergroten, gelukkig heb je met een Luvion altijd een babyfoon met groot bereik waardoor je hier waarschijnlijk nooit over na zult hoeven te denken. Heb je vragen over het bereik of over iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, dit kan via de mail, klantenservice@luvion.nl of telefonisch 015-219 03 05 (ma-vr 08:45-17:00), en wij helpen je graag verder.