luvion premium babyproducts babyfoon

> Borstkolven

VIENNA

GENEVA

Luvion is dé specialist op het gebied van baby producten, ons doel is het leven van jou en je baby zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Onze borstkolven zijn zo ontwikkeld dat deze efficiënt en comfortabel hun werk doen. Bovendien zijn ze zeer makkelijk in gebruik en geven ze je maximale vrijheid tijdens het kolven. Zo heb helpen we jou om een voorraad kostbare moedermelk aan te leggen voor wanneer jij even niet beschikbaar bent voor je kleintje.

Wanneer je wilt kiest voor borstvoeding en wilt gaan kolven is het belangrijk je goed te laten adviseren door een deskundige. Hieronder hebben wij alvast enkele tips voor je op een rijtje gezet.

BORSTKOLVEN

Portable Breastpump Vienna

Overal makkelijk en mobiel kolven

Geneva Borstkolf

Portable Breastpump Geneva

Overal makkelijk en mobiel kolven

De Luvion Vienna Borstkolf is precies wat je nodig hebt om op een prettige manier te kolven. De kolf is draadloos, compact en ultra stil, wat maakt dat deze kolf ideaal is om mee te nemen als je een dagje uit gaat. Doordat deze kolf in je beha past, heb je ook nog eens je handen vrij wanneer je aan het afkolven bent. De borstkolf beschikt over een gesloten systeem, waardoor er geen melk in de motor kan komen en er geen melk verloren gaat. Dit is hygiënisch en veilig voor jezelf en je kindje. Verder is de kolf volledig aan te passen naar jou wensen. Zo zijn er verschillende kolfstanden en worden er standaard een aantal tepel opzetstukken meegeleverd. De meegeleverde maten zijn 15 mm, 17 mm en 21 mm. De maat die standaard in het borstschild zit is 25 mm.

GENEVA HANDSFREE ELEKTRISCHE BORSTKOLF

De Luvion Geneva 4 in 1 Handsfree Elektrische Borstkolf.

Geneva Blue