Luvion Supreme Connect win award bij radar

SUPREME CONNECT

Deze nieuwste babyfoon binnen de Luvion familie biedt alles wat je van je Luvion gewend bent - alleen het beste van het beste. Met gepaste trots draagt deze babyfoon dan ook de titel "Rolls Royce onder de babyfoons". Door Tros Radar is deze babyfoon dan ook beoordeeld met een 7,5. Er is geen babyfoon in de wereld die meer functionaliteiten bezit dan deze strak vormgegeven trendy Supreme Connect.  Door middel van de unieke  Dual Modus technologie, is het mogelijk door middel van de optionele Wifi Bridge de beelden op je smartphone te bekijken - waar ook ter wereld. Met de vernieuwde pan & tilt camera kan je op afstand de camera laten bewegen in welke richting je maar wilt!

Download specificaties >>

 

Essential babyfoon

ESSENTIAL

De Luvion Essential heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze babyfoon is verkozen tot beste babyfoon door Kek Mama magazine, is als beste beoordeeld op Kieskeurig.nl en is genomineerd voor de consumenten award van Ouders Van nu! Het kleuren beeldscherm van deze parelwitte babyfoon is maar liefst 3,5” groot. Het ontbreekt deze babyfoon aan zeer weinig - slaapliedjes, terugspreekfunctie en temperatuurweergave - alles zit erop! Zoals op alle Luvion babyphone's kunnen ook op dit model extra camera’s aangesloten worden voor broertjes of zusjes.

 

Download specificaties >>


       

beeldbabyfoon

PLATINUM 3

De Luvion PLATINUM 3 is de waardige opvolger van de PLATINUM 2. Deze beeldbabyfoon is uitgerust met alle functionaliteiten die iedere ouder echt nodig heeft - VOX functie, terugspreek functie en temperatuur weergave, het is allemaal aanwezig. Het 3,2" kleurenscherm zorgt voor een scherpe beeldweergave.

 

 

Download specificaties >>

 

Luvion Prestige Touch 2 beste getest consumentenbond

PRESTIGE TOUCH 2

De nieuwe Luvion Prestige Touch 2 is de opvolger van de eerste Prestige Touch. Deze babyfoon is in eigen land door de consumentenbond als beste getest en wordt ook wereldwijd hoog gewaardeerd. Zo is de Prestige Touch 2 door het geronomeerde Britse Mother & Baby uitgeroepen tot beste babyfoon van 2017 en voor deze titel ook in Australië genomineerd. De Prestige Touch 2 is een indrukwekkende beeldbabyfoon met een 7 inch HR scherm en heeft daarmee nog het meeste weg van een tablet. Ten opzichte van de Prestige Touch zijn de systeem –en grafische processoren voor efficiënte en kwalitatieve prestaties sterk verbeterd, wat resulteert in supersnel HR beeld met ook in het donker sterke beelden. Behalve de ingebouwde quad functie beschikt de Prestige Touch 2 ook over een ingebouwde split-screen functie, Je kunt 2 of 4 camera’s tegelijkertijd bekijken. De camera’s zijn uitgerust met een zogenaamde pan/tilt functie waarbij je de camera op afstand kan besturen. De Prestige Touch 2 beschikt verder over vrijwel alle denkbare functionaliteiten, zoals opname mogelijkheid op SD kaart, slaapliedjes, temperatuur weergave en een touch-menu.

Download specificaties >>

 

       

Luvion Easy babyfoon met camera

EASY

De Luvion Easy is een gebruiksvriendelijke, no-nonsense babyfoon mét camera en bied je complete gemoedsrust. Alle essentiële functionaliteiten zijn in deze babyfoon verwerkt en zorgen ervoor dat het de prestaties levert die je van Luvion mag verwachten. Deze compacte maar zeer complete babyfoon werkt intuïtief, installeer je binnen een minuut en is zeer eenvoudig in gebruik. Deze babyfoon is op kieskeurig.nl het best beoordeeld en heeft de titel best reviewed gekregen!

 
 
 

Download specificaties >>

Essential Plus babyfoon met camera

ESSENTIAL PLUS

De Luvion Essential Plus babyfoon is een waardige toevoeging aan de Essential lijn, Luvion’s absolute bestseller. Deze Plus versie van de Essential beschikt over alle functies van het origineel plus enkele toevoegingen. Het is bij Essential Plus mogelijk de camera op afstand op de monitor te draaien zodat de baby ook wanneer deze door zijn bedje kruipt weer goed in beeld kan worden gebracht, daarna is de monitor voorzien van een sterkere accu zodat deze nu nog langer zonder de adapter kan worden gebruikt. Ook is dit model voorzien van de nieuwe Luvion Smart Vox functie die ervoor zorgt dat alle vier de kamers optimaal gelijktijdig gemonitord kunnen worden.

Download specificaties >>

   

Grand Elite 2

GRAND ELITE 2

De Luvion Grand Elite 2 is de waardige opvolger van de Grand Elite, Luvion’s absolute bestseller. Deze parelwitte babyfoon is voorzien van een kleuren beeldscherm van maar liefst 3,5” groot, terugspreek functie en zoals bij alle babyfoons van Luvion kun je extra camera’s aansluiten voor broertjes of zusjes. De camera’s beschikken over een zogenaamde pan/tilt functie waarbij je de camera op afstand kan besturen. Vooral handig als ze wat ouder worden! Bovendien is dit de enige babyfoon ter wereld met de mogelijkheid om, net als bij een professionele camera, verschillende optische lenzen te gebruiken (apart te koop). U kunt de Grand Elite 2 voorzien van een zoomlens of een groothoeklens zodat uw kindje altijd goed in beeld is zonder verlies van beeldkwaliteit!

Download specificaties >>

easy plus beeldbabyfoon

EASY PLUS

De Luvion Easy Plus babyfoon is de grote broer van de Luvion Easy. Deze beschikt nu ook over de mogelijkheid meerdere camera's aan te sluiten, een groter 2.4" scherm zorgt voor scherpe beeldweergave de luvion smart VOX functie zorgt ervoor dat bij gebruik van twee camera's probleemloos beide kamers kunnen worden gemonitord. Verder zijn de basisfuncties zoals terugspreek functie en temperatuur weergave allemaal weer gewoon aanwezig.

Het strakke design en het scherpe 2,4" kleurenscherm zorgen voor een prettige gebruikservaring zoals u van een Luvion gewend bent.

Download specificaties >>

  

 

Top