luvion premium babyproducts babyfoon

> Babyfoon met Camera

Vind hier de beste babyfoon met camera bij Luvion dé specialist op het gebied van video babyfoons. Wij geloven heilig in het nut van een babyfoon met camera en de voordelen die dit biedt ten opzichte van traditionele audio babyfoons. Vandaar dat wij ons sinds onze oprichting hoofdzakelijk hebben gespecialiseerd in video babyfoons.

Inmiddels hebben wij een mooie reeks van modellen en winnen wij regelmatig prijzen voor onze babyfoons door bijvoorbeeld de Consumentenbond, Kieskeurig, Tros Radar, Ouders van Nu, Kek Mama en vele anderen. Alle reden dus om te kiezen voor een babyfoon met camera van Luvion.

Onze obsessieve focus op het ontwikkelen van de beste babyfoons heeft geresulteerd tot een reeks van verschillende modellen waarbij design en kwaliteit hand in hand gaan. De babyfoons hebben een functioneel doel dat in de praktijk moet zorgen dat jouw leven met je kleine wonder makkelijker en veiliger wordt. Daarbij vergeten we absoluut niet dat het ook gewoon hártstikke leuk is om te zien wat je kleintje bijvoorbeeld uitspookt in bed. Vandaar dat je met enkele modellen bijvoorbeeld ook deze mooie momenten eenvoudig kan vastleggen voor later!

BABYFOONS MET CAMERA

Essential Connect Crib

De unieke Crib montage geeft je zicht op je baby vanaf de beste plek, recht boven zijn bedje!

Essential Connect Crib Black

De unieke Crib montage geeft je zicht op je baby vanaf de beste plek, recht boven zijn bedje!

Grand Elite 3 Connect Plus

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Grand Elite 3 Connect

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Essential Connect

De best verkochte babyfoon van Nederland nu nog uitgebreider

Essential Connect Black

De best verkochte babyfoon van Nederland nu nog uitgebreider en in mooie strakke zwarte uitvoering!

Supreme Connect 2

Premium HD Luvion babyfoon met camera én app

Prestige Touch 3

HR beeldbabyfoon met 7" scherm

Icon Deluxe White Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Icon Deluxe Black Edition

HR beeldbabyfoon met 5" scherm

Essential

De meest verkochte én best beoordeelde babyfoon met camera van Nederland

Essential Limited Black Edition

All-black Limited Edition van de Essential

Essential Limited Edition

Wooden print Limited Edition versie van de Essential

Essential Plus

De Plus versie van de Essential beschikt oa. over een op afstand draaibare camera

Platinum X

All-black no-nonsense babyfoon met camera, VOX functie, slaapliedjes en 3,2" scherm

Platinum 4

No-nonsense babyfoon mét camera, VOX functie, slaapliedjes en 2,7" scherm

Platinum 3

No-nonsense babyfoon mét camera, VOX functie en 3,2" scherm

Platinum 3 Black Edition

All-black Limited Edition van de Platinum 3

Easy

De gebruiksvriendelijke, no-nonsense babyfoon mét camera

Easy Plus

Bij de Plus versie van de Easy heb je de mogelijkheid om meerdere camera's aan te sluiten

De bestverkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een connected variant. Deze speciale crib mount versie kan veilig aan de rand van de ledikant kan worden bevestigd. Zo plaats je de camera makkelijk en veilig recht boven je baby! Verhuist je kleine peuter naar een groter bedje? Dan plaats je de camera in de standaard bracket en kun je hem staand of hangend plaatsen en blijven gebruiken! Je bekijkt de beelden zowel via de app als via de monitor, beide zijn 100% geoptimaliseerd dankzij onze Luvion LLHR technologie. Via de makkelijk te installeren app kun je de beelden via de beveiligde app overal en altijd bekijken op je telefoon of tablet. Je kunt dus gaan en staan waar je maar wilt zonder iets te hoeven missen.

De bestverkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een zwarte connected variant. Deze speciale zwarte crib mount versie kan veilig aan de rand van de ledikant kan worden bevestigd. Perfect voor je zwarte ledikant, zo plaats je de camera makkelijk en veilig en mooi recht boven je baby! Verhuist je kleine peuter naar een groter bedje? Dan plaats je de camera in de standaard bracket en kun je hem staand of hangend plaatsen en blijven gebruiken! Je bekijkt de beelden zowel via de app als via de monitor, beide zijn 100% geoptimaliseerd dankzij onze Luvion LLHR technologie. Via de makkelijk te installeren app kun je de beelden via de beveiligde app overal en altijd bekijken op je telefoon of tablet. Je kunt dus gaan en staan waar je maar wilt zonder iets te hoeven missen.

De Grand Elite 3 Connect Plus wifi babyfoon is de grote broer van de Grand Elite 3 Connect. Je kunt op deze babyfoon tot 4 camera’s aansluiten voor broertjes en zusjes (op de monitor én op de app). Deze babyfoon beschikt over een haarscherp LCD touchscreen van maar liefst 5 inch en 10 high-quality slaapliedjes. Je kunt de beelden van de camera op de bijgeleverde monitor en waar ook ter wereld met de Luvion Connect App op je smartphone of tablet zien. Dankzij de speciale LLHR technologie heb je ook overal in huis prima bereik. 

Je baby haarscherp horen én zien, waar je maar wilt? Deze premium HD babyfoon met app van Luvion kan het. Of je nu lekker gaat borrelen bij de buren of vrienden, op vakantie bent óf gewoon aan het werk; vanaf overal kun je kijken en luisteren via de gratis Connect app. Heel leuk en handig natuurlijk. Het geeft je de vrijheid om, zonder zorgen, de baby bij de oppas te laten, omdat je altijd precies kunt zien hoe het met je kindje gaat. Met deze beeldbabyfoon heb je altijd de zekerheid van een goed bereik zowel thuis als onderweg!

De bestverkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een connected variant. Je bekijkt de beelden zowel via de app als via de monitor, beide zijn 100% geoptimaliseerd dankzij onze Luvion LLHR technologie. Via de makkelijk te installeren app kun je de beelden via de beveiligde app overal en altijd bekijken op je telefoon of tablet. Je kunt dus gaan en staan waar je maar wilt zonder iets te hoeven missen.

De bestverkochte babyfoon van Nederland is nu ook verkrijgbaar in een zwarte connected variant. Je bekijkt de beelden zowel via de app als via de monitor, beide zijn 100% geoptimaliseerd dankzij onze Luvion LLHR technologie. Via de makkelijk te installeren app kun je de beelden via de beveiligde app overal en altijd bekijken op je telefoon of tablet. Je kunt dus gaan en staan waar je maar wilt zonder iets te hoeven missen.

Waar je ook bent een veilige privé verbinding met je baby? Met de Luvion Supreme Connect 2 kan het. Of je nu gewoon beneden of in de tuin zit, op je werk bent óf een verre reis aan het maken bent, overal is je kindje te bekijken en beluisteren via de veilige gratis app. Op de Supreme Connect 2 kun je tot 4 camera's tegelijkertijd aansluiten. Geniet van je slapende baby met het extra grote haarscherpe 5" LCD touchscreen. Deze premium HD babyfoon van het Nederlandse topmerk Luvion zorgt constant voor algeheel comfort en geruststelling, thuis én on-the-go.

De Luvion Prestige Touch 3 is door de consumentenbond als beste getest. De Prestige Touch 3 is een indrukwekkende beeldbabyfoon met een 7 inch HR scherm en heeft daarmee nog het meeste weg van een tablet. Dankzij het grote scherm en de vele functies is de Prestige Touch 3 de ideale babyfoon als je tegelijkertijd meerdere kleintjes in de gaten wil houden. Je kan tot 4 camera's aansluiten die je tegelijkertijd kan bekijken met de split-, triple- en quadscreen functies.

Met de Luvion Icon Deluxe White Edition kun je je kleine wonder haarscherp zien en horen via een absoluut veilige privéverbinding met je baby. Uiteraard beschikt ook deze Luvion babyfoon over alle denkbare, handige functies. VOX functie, 4 leuke slaapliedjes, terugspreekfunctie, infrarood nachtzicht, het zit er allemaal op. De Icon Deluxe heeft een groot 5” kleurenscherm waarop je je kleintje duidelijk kunt zien, ook de temperatuur van de babykamer wordt in dit scherm weergegeven. De Icon Deluxe White Edition is uitbreidbaar tot 4 camera’s.

De stoere all-black versie van de Luvion Icon Deluxe beschikt niet alleen over alle functies van de white edition maar ook over toetsen met achtergrond verlichting, waardoor deze babyfoon zelfs in het donker makkelijk te gebruiken is. Natuurlijk heeft ook deze Luvion kristalhelder beeld en geluid en werkelijk alle functies die je maar kunt bedenken. Op het grote 5” kleurenscherm kun je zowel overdag als 's nachts je baby bewonderen dankzij het infrarood nachtzicht dat automatisch wordt ingeschakeld zodra het donker wordt. De Icon Deluxe Black Edition is uitbreidbaar tot 4 camera’s.

De Luvion Essential heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze babyfoon is verkozen tot beste babyfoon door Kek Mama magazine, is als beste beoordeeld op Kieskeurig.nl en is genomineerd voor de consumenten award van Ouders Van nu! Het kleuren beeldscherm van deze parelwitte babyfoon is maar liefst 3,5” groot. Het ontbreekt deze babyfoon aan zeer weinig - slaapliedjes, terugspreekfunctie en temperatuurweergave - alles zit erop!

De all-black limited editie van de bestverkochte babyfoon van Nederland. Deze stoere, helemaal zwarte babyfoon past in iedere moderne babykamer. Natuurlijk heeft ook deze Luvion babyfoon glashelder beeld en geluid en werkelijk alle functies die je maar kunt bedenken. Ook deze babyfoon uit de 'Essential' lijn is uitbreidbaar tot 4 camera's, de camera's van de 'gewone' Essential, de Essential Limited Edition en de Essential Limited Black Edition zijn onderling uitwisselbaar!

De bestverkochte babyfoon van Nederland is er nu in een prachtige gelimiteerde editie. Deze wooden print past door de natuurlijke uitstraling in iedere moderne babykamer. Natuurlijk heeft deze Luvion zoals altijd weer een haarscherp beeld en geluid en werkelijk alle functies die je maar kunt bedenken. Door middel van het houten design staat deze babyfoon symbool voor onze prachtige aarde en wordt een warme en tegelijkertijd trendy uitstraling gecreëerd die met nagenoeg iedere stijl leuk kan worden gecombineerd.

Ook op de Luvion Essential Plus, de meest uitgebreide babyfoon uit de 'Essential' lijn sluit je makkelijk tot 4 camera's aan. De Essential Plus geeft je de optie handmatig of automatisch te laten schakelen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid de babyfoon automatisch te laten activeren bij geluid. Ten opzichte van de gewone Essential en de Essential Limited heb je bij de Plus versie een aantal extra mogelijkheden, zoals het op afstand draaien van de camera zodat je de baby in zijn hele bedje kunt volgen en een sterkere accu zodat je nog minder vaak hoeft op te laden.

Deze all-black babyfoon is staat prachtig in iedere (moderne) babykamer. De Platinum X is uitgerust met werkelijk alle opties die je als ouder echt nodig hebt. Zo is deze stijlvolle babyfoon voorzien van een haarscherp 3.2 inch scherm, VOX geluidsactivatie functie, terugspreekmogelijkheid, kamertemperatuurweergave, nachtzicht, een handig dimbaar nachtlampje en maar liefst 8 slaapliedjes.

De Luvion PLATINUM 4 is de grote broer van de Platinum 3. Deze stijlvolle beeldbabyfoon heeft niet alleen de looks maar is uitgerust met alle functies die je als ouder écht nodig hebt - haarscherp beeld op het 2,7" beeldscherm, een handige VOX functie, terugspreek functie, en maar liefst 5 slaapliedjes die via de camera en op afstand via de monitor te bedienen zijn.

 

De Luvion PLATINUM 3 kan alles wat een babyfoon moet kunnen en brengt dit mooi scherp in beeld op een mooi formaat 3.2 inch scherm. Dus zuiver beeld en geluid zijn bij de Platinum 3 gegarandeert. Verder is deze uitgerust met alle noodzakelijke opties die je als ouder echt nodig hebt - VOX geluidsactivatie functie, terugspreekmogelijkheid en temperatuur weergave, het kan allemaal. De Platinum 3 is zeker een waardige opvolger van de populaire Platinum 2

De all-black limited edition van de Luvion PLATINUM 3. Deze stoere en stijlvolle zwarte babyfoon is voorzien van een haarscherp 3.2 inch scherm. De Platinum 3 Black Edition staat prachtig in iedere babykamer en is uitgerust met werkelijk alle noodzakelijke opties die je als ouder echt nodig hebt - o.a. VOX geluidsactivatie functie, terugspreekmogelijkheid en temperatuur weergave. Een meer dan waardige opvolger van de populaire Platinum 2

 

De Luvion Easy is een gebruiksvriendelijke, no-nonsense babyfoon mét camera en bied je complete gemoedsrust. Alle essentiële functionaliteiten zijn in deze babyfoon verwerkt en zorgen ervoor dat het de prestaties levert die je van Luvion mag verwachten. Deze compacte maar zeer complete babyfoon werkt intuïtief, installeer je binnen een minuut en is zeer eenvoudig in gebruik. Deze babyfoon is op kieskeurig.nl het best beoordeeld en heeft de titel best reviewed gekregen!

Deze grote broer van de Luvion Easy is net wat uitgebreider dan het origineel. De Easy Plus beschikt bijvoorbeeld over de mogelijkheid een tweede camera aan te sluiten, waarbij de Luvion Smart Vox er bovendien voor zorgt dat je altijd de juiste camera in beeld krijgt. Ook wanneer dit (nog) niet belangrijk is biedt de Plus versie enkele leuke voordelen. Je hebt namelijk ook van een groter schermpje (2.4"), en een accu met een ruimer capaciteit. Verder zijn de basisfuncties zoals terug spreken en temperatuur weergave allemaal weer gewoon aanwezig.

Inmiddels hebben wij een mooie reeks van modellen en winnen wij regelmatig prijzen voor onze babyfoons door bijvoorbeeld de Consumentenbond, Kieskeurig, Tros Radar, Ouders van Nu, Kek Mama en vele anderen. Alle reden dus om ook een Luvion babyfoon te kopen.

Onze obsessieve focus op het ontwikkelen van de beste babyfoons heeft geresulteerd tot een reeks van verschillende modellen waarbij design en kwaliteit hand in hand gaan. De babyfoons hebben een functioneel doel dat in de praktijk moet zorgen dat jouw leven met je kleine wonder makkelijker en veiliger wordt. Daarbij vergeten we absoluut niet dat het ook gewoon hártstikke leuk is om te zien wat je kleintje bijvoorbeeld uitspookt in bed. Vandaar dat je met enkele modellen bijvoorbeeld ook deze mooie momenten eenvoudig kan vastleggen voor later!

Waarom een babyfoon kopen met een camera?

Wat zijn dan de voordelen van de baby camera? De camera zorgt ervoor dat je naast perfect geluid, ook altijd precies kunt zien hoe je kleintje zit te spelen, moet hoesten of aan het huilen is. Hierdoor kun je veel beter inschatten of je er even naartoe moet of dat je beter nog even kunt wachten. Je baby kan bijvoorbeeld nog gewoon rustig in zijn bed liggen en alleen even huilen om weer in slaap te komen. Het kan ook zijn dat hij of zij helemaal wakker en in lichte paniek rechtop in zijn bed staat. Dit verschil is makkelijk te zien maar heel moeilijk te horen terwijl het wel belangrijk is om de juiste beslissing te nemen; moet je kleintje even getroost worden of verstoor je dan juist zijn nachtrust? Zo zijn er vele situaties te bedenken waarbij een camera belangrijk kan zijn, denk bijvoorbeeld ook aan situaties waarin de baby op zijn buik is gedraaid of onder de dekens is gekropen. Maar laten we vooral ook niet vergeten dat het ook gewoon hartstikke leuk is om je kleintje te zien. Een babyfoon kopen met camera biedt dus belangrijke voordelen ten opzichte van de ouderwetse 'audio only' babyfoons.

Wat kan een babyfoon met beeld allemaal?

Iedere Luvion babyfoon met beeld heeft de beschikking over een aantal basis functies. Iedere babyfoon heeft een haarscherp kwalitatief beeld op de ouderunit, zówel overdag als ook met behulp van infrarood lampjes in het donker. Allemaal hebben ze helder geluid, kun je de temperatuur in de kamer via het scherm in de gaten houden en terugpraten naar de babykamer. Op welke verschillen moet je dan wel letten bij het kopen van een babyfoon? Dit zit bijvoorbeeld in het formaat van het beeldscherm, het bereik, app functionaliteit, uitbreidbaarheid met extra camera’s, pan/tilt camera, zoomfunctie, automatische beeldactivatie, de mogelijkheid opnames te maken, touch screen, slaapliedjes en nachtlampje.

Waarom een Luvion baby camera kopen?

Wij zijn de specialist en marktleider binnen Europa op het gebied van camera babyfoons en zijn 100% gefocust op het maken van de beste babyfoon met camera. Bijna 15 jaar geleden waren wij de eerste die zich toelegde op het maken van camera babyfoons en sindsdien gebruiken wij de kennis en ervaring die wij hiermee hebben opgedaan om steeds de beste babyfoons te blijven ontwikkelen. Consumenten wereldwijd kiezen ervoor een Luvion babyfoon te kopen en waarderen onze kwaliteit. Dit wordt veelvuldig bevestigd door de vele awards die onze babyfoons zowel nationaal als internationaal hebben ontvangen. Zo wordt de Prestige Touch continue door de consumentenbond beoordeeld als de beste babyfoon met camera en ook internationaal is dit model onder andere in Australië en het Verenigd Koninkrijk als beste beoordeeld. Voor een overzicht van alle prijzen die onze babyfoons hebben ontvangen kijk je hier.

Al onze babyfoons zijn onafhankelijk van de prijs van zeer goede kwaliteit en worden ze gemaakt om één, twee, drie of vier kinderen mee te gaan. Deze hoge kwaliteit koppelen wij ook altijd aan een zeer goede beeldkwaliteit. Het maakt dus niet uit of je ervoor kiest een voordelige luvion babyfoon te kopen of een van onze topmodelen babyfoons met camera en app, de beeldkwaliteit is op de bijbehorende monitor altijd zowel overdag als ’s nachts zeer goed.

Wat is nou echt het verschil? Waarin onderscheidden onze babyfoons zich dan van de andere modellen? Waarom zou ik een Luvion babyfoon kopen? Ten eerste is de kwaliteit van de gebruikte materialen altijd zeer hoog maar daarnaast zitten de verschillen ook in de mogelijkheden van de babyfoons zoals de keuze in schermgrootte en extra monitor en camera opties. Hieronder zie je een overzicht van alle mogelijkheden bij babyfoons met camera, om makkelijk te kunnen vergelijken hebben we hier al onze modellen overzichtelijk vergeleken zodat je snel de verschillen kunt zien en de juiste keuze kunt maken.

Schermgrootte babyfoon met beeld

Een eerste keuze heb je te maken in de grootte van het scherm waarop je alles wilt zien, kies je voor een 2” instapmodel met een zeer scherp maar wel kleiner beeldscherm of ga je voor 2,4”, 3,2”, 3,5”, 4,3”, 5" of zelfs een 7” (tablet) scherm. Om dezelfde beeldkwaliteit te kunnen garanderen op de grotere schermen is ook een betere camera nodig doordat je om een even scherp beeld te genereren (dezelfde hoeveelheid pixels per inch) op een groter scherm een betere cameralens nodig hebt.

De camera’s bijvoorbeeld die bij de babyfoons met camera en app worden geleverd zijn zelfs zo goed dat ze zelfs op de beste tablets het best mogelijke HD beeld (1080p) kunnen geven! Wel heel fijn bij een mooie babyfoon met camera en app waarvan je de beelden wellicht op je tablet wilt kunnen zien.

Het bereik van de babyfoon

De verschillen in het bereik tussen het beeldscherm en de camera zijn minimaal, bij alle modellen is het bereik uitstekend te noemen. Al onze babyfoons hebben een zeer ruim bereik voor een babyfoon met camera, een bereik ook dat in bijna ieder huis voldoende is. Wanneer je echt zeker wilt zijn van een goed bereik kijk dan naar onze modellen met een bereik in open veld van 300 meter. Hier vind je meer informatie over het bereik en leggen we uit wat de verschillen tussen de modellen zijn.

Babyfoons met camera en app

Is alleen bereik in -en rondom je huis voor jou niet voldoende dan hebben wij ook modellen waarbij je via de app de beelden via een gratis en beveiligde verbinding overal ter wereld kunt bekijken. Meer informatie over deze babyfoons met camera en app vind je hier.

Meerdere camera’s aansluiten op 1 beeldscherm

Bij een babyfoon met camera kan vaak meer dan één camera worden aangesloten. Wij hebben naast modellen waaraan tot 1 camera kan worden aangesloten ook modellen waarbij tot vier camera’s kunnen worden aangesloten. Meer informatie over onze modellen waarop meerdere camera’s kunnen worden aangesloten vind je hier.

Remote Pan/tilt camera met of zonder zoomfunctie

Ondanks dat de lenzen van de camera een vrij brede hoek hebben, is het toch mogelijk om met een babyfoon met camera niet alles te kunnen zien. Hoe makkelijk zou het zijn wanneer je de camera vanaf je beeldscherm zo kunt instellen en op afstand kunt draaien dat je alles weer kunt zien? Handig in het begin, maar zeker als ze ouder zijn! Met de modellen met remote Pan/tilt functie kan het. Enkele modellen beschikken ook over een zoomfunctie die nog beter functioneert wanneer dit wordt gecombineerd met een Pan/Tilt camera doordat je de camera dan eerst goed kunt afstellen en precies vanaf de juiste plek kunt inzoomen.

Automatische beeldactivatie

Bij babyfoons met beeld kan het fijn zijn om het beeld uit te kunnen schakelen wanneer de baby rustig ligt te slapen. Vooral ’s nachts wordt dit als erg prettig ervaren omdat de babyfoon dan geen licht geeft in je eigen slaapkamer en ook de kleine geluidjes niet doorkomen. Je kunt dan zelf instellen hoe snel je gewaarschuwd wilt worden wanneer er geluid wordt waargenomen bij de camera. Dit noem je een VOX (voice operated activation) functie, let er wanneer je gebruik denkt te gaan maken van meerdere camera’s ook op dat wij ook modellen hebben met onze speciale Luvion Smart Vox® technologie waarbij de VOX functie helemaal is geoptimaliseerd voor gebruik met meerdere camera’s.

Opname mogelijkheden

Leg de unieke momenten vast voor later, verschillende van onze modellen geven je deze leuke mogelijkheid Via een SD kaart of via je smartphone kun je dan video’s en foto’s maken met de baby camera.

Touch screen bediening

Al onze modellen beschikken over een intuïtieve bediening, meestal via menu knoppen op het scherm. De Grand Elite 3 Connect, Grand Elite 3 Connect Plus en de Supreme Connect 2 zijn echter voorzien van een touchscreen panel dat uiteraard ook weer zeer eenvoudig te bedienen is.

De baby geruststellen met behulp van de camera

Door gebruik van de terugspreekfunctie heb je bij ieder model de mogelijkheid de baby gerust te stellen, sommige modellen hebben hiervoor echter extra mogelijkheden in de vorm van een lampje op de camera of slaapliedjes. Beide ideale hulpmiddelen om je kleine wondertje te helpen bij het inslapen!

Heb je moeite met het maken van de juiste keuze?

Al met al valt er dus genoeg te kiezen, wij helpen je graag met het kiezen van de juiste babyfoon met camera. Via onze vergelijkingspagina kan je al onze modellen eventueel makkelijk en overzichtelijk vergelijken en zo de babyfoon kopen die het beste bij jou past. Heb je nog vragen kun je hiermee natuurlijk ook altijd bij ons terecht. Bel ons via 015-219 03 05 (ma-vr 8:45-17:00) of mail naar klantenservice@luvion.nl.