Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon met camera en app

GRAND ELITE 3 CONNECT

Je wondertje haarscherp zien én horen, waar je ook bent? Met deze premium HD Luvion babyfoon met camera en app kan het. Bij de buren aan het borrelen, op vakantie óf vanaf je werk; overal is je kindje te bekijken en beluisteren via de gratis app. Het is niet alleen hartstikke leuk én handig maar geeft je alle tijd om met een veilig gevoel  even je eigen ding te doen. Deze babyfoon van het Nederlandse topmerk Luvion geeft je de zekerheid voor een goed bereik, thuis én on-the-go. 

Dankzij de nieuwste Luvion technologie kan je deze premium babyfoon op maar liefst drie manieren gebruiken. Ten eerste gewoon “ouderwets” thuis. Dus je kan je kindje horen en zien in en rondom je huis met de meegeleverde superscherpe touchscreen monitor. Vrijwel altijd zal je hem zo gebruiken. Het bereik is dan door gebruik van LLHR Technologie gewoon tot 300 meter zoals alle andere normale beeldbabyfoons, hiermee onderscheiden wij ons van andere beeldbabyfoons met app doordat deze door gebruik van andere technologie voor Wifi connectiviteit lokaal een veel beperkter bereik halen. Daardoor is het daarbij dan meestal al niet mogelijk bereik te hebben wanneer je de camera een verdieping hoger/lager plaatst, de Grand Elite 3 kent deze problemen dus niet! Ten tweede kan je als je thuis bent, gewoon diezelfde monitor gebruiken, terwijl je partner elders via wifi of 3G/4G altijd vanaf een smartphone kan (mee)kijken en luisteren. Als derde en laatste optie kan je ervoor kiezen om de normale thuismonitor niet te gebruiken als jullie samen bijvoorbeeld nabij een etentje hebben of verderop bij de buren zitten. Jullie kunnen dan samen je kleintje bekijken en beluisteren via smartphone alleen. Alles is beveiligd met een password en de verbinding is 100% storingsvrij. Wil je graag een notificatie als je kleine wakker wordt; geen probleem, de app zal deze versturen. Wel zo fijn.

Download specificaties >>

 

Luvion Prestige Touch 2 beste getest consumentenbond

PRESTIGE TOUCH 2

De Luvion Prestige Touch 2 is de opvolger van de eerste Prestige Touch. Deze babyfoon is in eigen land door de consumentenbond als beste getest en wordt ook wereldwijd hoog gewaardeerd. Zo is de Prestige Touch 2 door het geronomeerde Britse Mother & Baby uitgeroepen tot beste babyfoon van 2017 en voor deze titel ook in Australië genomineerd. De Prestige Touch 2 is een indrukwekkende beeldbabyfoon met een 7 inch HR scherm en heeft daarmee nog het meeste weg van een tablet. Ten opzichte van de Prestige Touch zijn de systeem –en grafische processoren voor efficiënte en kwalitatieve prestaties sterk verbeterd, wat resulteert in supersnel HR beeld met ook in het donker sterke beelden. Behalve de ingebouwde quad functie beschikt de Prestige Touch 2 ook over een ingebouwde split-screen functie, Je kunt 2 of 4 camera’s tegelijkertijd bekijken. De camera’s zijn uitgerust met een zogenaamde pan/tilt functie waarbij je de camera op afstand kan besturen. De Prestige Touch 2 beschikt verder over vrijwel alle denkbare functionaliteiten, zoals opname mogelijkheid op SD kaart, slaapliedjes, temperatuur weergave en een touch-menu.

Download specificaties >>

 

       

Luvion Supreme Connect win award bij radar

SUPREME CONNECT

De Supreme Connect biedt alles wat je van je Luvion gewend bent - alleen het beste van het beste. Met gepaste trots draagt deze babyfoon dan ook de titel "Rolls Royce onder de babyfoons". Door Tros Radar is deze babyfoon dan ook beoordeeld met een 7,5. Er is geen babyfoon in de wereld die meer functionaliteiten bezit dan deze strak vormgegeven trendy Supreme Connect.  Door middel van de unieke Dual Modus technologie, is het mogelijk door middel van de optionele Wifi Bridge de beelden op je smartphone te bekijken - waar ook ter wereld. Met de vernieuwde pan & tilt camera kan je op afstand de camera laten bewegen in welke richting je maar wilt!

Download specificaties >>

 

Essential babyfoon

ESSENTIAL

De Luvion Essential heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze babyfoon is verkozen tot beste babyfoon door Kek Mama magazine, is als beste beoordeeld op Kieskeurig.nl en is genomineerd voor de consumenten award van Ouders Van nu! Het kleuren beeldscherm van deze parelwitte babyfoon is maar liefst 3,5” groot. Het ontbreekt deze babyfoon aan zeer weinig - slaapliedjes, terugspreekfunctie en temperatuurweergave - alles zit erop! Zoals op alle Luvion babyphone's kunnen ook op dit model extra camera’s aangesloten worden voor broertjes of zusjes.

 

Download specificaties >>

       

Essential Limited babyfoon met camera

ESSENTIAL LIMITED

De bestverkochte babyfoon van Nederland is er nu in een prachtige limited editie. Deze wooden print past helemaal in iedere moderne babykamer met zijn natuurlijke look & feel. Vanzelfsprekend heeft ook deze Luvion een haarscherp beeld en geluid en werkelijk alle functies die je maar kan bedenken. Met zijn houten design staat deze babyfoon symbool voor de prachtige aarde en creëert een warme en tegelijkertijd trendy uitstraling die vrijwel met elke stijl leuk te combineren valt.

Deze babyfoon van het topmerk Luvion heeft niet alleen de looks & feel maar bovendien een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De Essential heeft veel prijzen gewonnen, maar de allermooiste prijs blijft die van tevreden ouders. De Luvion Essential heeft maar liefst meer dan 1000! reviews bij Bol.com en daarbij een gemiddelde van 4,4 sterren behaald. Niet voor niets heeft Ouders van Nu deze babyfoon genomineerd voor de consumenten award voor beste product. Daarnaast is deze babyfoon ‘Best uit Test’ door Kek Mama en best reviewed door de consumenten bij Kieskeurig. Bovendien heeft het professionele panel van besteproduct.nl, het zusterbedrijf van kieskeurig, deze babyfoon óók nog een Kooptip gegeven.

Download specificaties >>

 

Essential Plus babyfoon met camera

ESSENTIAL PLUS

De Luvion Essential Plus babyfoon is een waardige toevoeging aan de Essential lijn, Luvion’s absolute bestseller. Deze Plus versie van de Essential beschikt over alle functies van het origineel plus enkele toevoegingen. Het is bij Essential Plus mogelijk de camera op afstand op de monitor te draaien zodat de baby ook wanneer deze door zijn bedje kruipt weer goed in beeld kan worden gebracht, daarna is de monitor voorzien van een sterkere accu zodat deze nu nog langer zonder de adapter kan worden gebruikt. Ook is dit model voorzien van de nieuwe Luvion Smart Vox functie die ervoor zorgt dat alle vier de kamers optimaal gelijktijdig gemonitord kunnen worden.

Download specificaties >>


   

beeldbabyfoon

PLATINUM 3

De Luvion PLATINUM 3 is de waardige opvolger van de PLATINUM 2. Deze beeldbabyfoon is uitgerust met alle functionaliteiten die iedere ouder echt nodig heeft - VOX functie, terugspreek functie en temperatuur weergave, het is allemaal aanwezig. Het 3,2" kleurenscherm zorgt voor een scherpe beeldweergave.

 

 

Download specificaties >>

 

easy plus beeldbabyfoon

EASY PLUS

De Luvion Easy Plus babyfoon is de grote broer van de Luvion Easy. Deze beschikt nu ook over de mogelijkheid meerdere camera's aan te sluiten, een groter 2.4" scherm zorgt voor scherpe beeldweergave de luvion smart VOX functie zorgt ervoor dat bij gebruik van twee camera's probleemloos beide kamers kunnen worden gemonitord. Verder zijn de basisfuncties zoals terugspreek functie en temperatuur weergave allemaal weer gewoon aanwezig.

Het strakke design en het scherpe 2,4" kleurenscherm zorgen voor een prettige gebruikservaring zoals u van een Luvion gewend bent.

Download specificaties >>


  

Luvion Easy babyfoon met camera

EASY

De Luvion Easy is een gebruiksvriendelijke, no-nonsense babyfoon mét camera en bied je complete gemoedsrust. Alle essentiële functionaliteiten zijn in deze babyfoon verwerkt en zorgen ervoor dat het de prestaties levert die je van Luvion mag verwachten. Deze compacte maar zeer complete babyfoon werkt intuïtief, installeer je binnen een minuut en is zeer eenvoudig in gebruik. Deze babyfoon is op kieskeurig.nl het best beoordeeld en heeft de titel best reviewed gekregen!

 
 
 

Download specificaties >>

oude modellen

OUDERE MODELLEN

Hierboven staan alle mooie modellen die wij op dit moment in de winkels hebben liggen, inmiddels maken wij echter alweer bijna 15 jaar de beste video babyfoons! Heb je nog één van onze oude toppers zoals de Grand Elite 1/2, Platinum 1/2 of de Prestige Touch? Wil je hierop een tweede/derde/vierde camera aansluiten, ben je de adapter kwijt of wil je de accu vervangen? Kijk dan in onze webshop voor alle beschikbare onderdelen.

Kun je niet vinden wat je zoekt bel ons dan gerust via 015 21 20 992 (Ma-Do 08:45-17:00 Vr 08:45-16:00) of stuur een mail naar klantenservice@luvion.nl en wij helpen je graag verder!

 

Top