luvion premium babyproducts

> Babyfoon zonder camera

ICON CLEAR 70

ICON CLEAR 75

Bij Luvion de specialist in babyfoons met camera vind je ook de beste babyfoons zonder camera. Onze DECT babyfoons zijn allemaal voorzien van Hi-definition sound zodat je de geluiden uit de babykamer altijd onder iedere omstandigheid optimaal kunt horen. Het maakt daarbij niet uit of je kiest voor een eenvoudig model of een model dat van alle gemakken is voorzien, het geluid is dus altijd uitstekend.

Wil je een eenvoudige babyfoon die naast het (perfecte) geluid uiteraard ook gewoon over alle essentiële veiligheidsfuncties zoals een out of range waarschuwing en lege accu waarschuwing beschikt? Kies dan voor de Icon Clear 70. Wil je juist een zeer uitgebreid model, uiteraard ook voorzien van perfect geluid en alle veiligheidsfuncties, maar met daarnaast de beschikking over een geïntegreerde sterrenhemel projector, slaapliedjes, terugspreekfunctie, voedingstimer en temperatuursensor allemaal te bedienen via een handig display op de monitor? Kies dan voor de Icon Clear 75.

AUDIO BABYFOONS

ICON CLEAR 70

No Nonsense Audio babyfoon, perfecte Hi-definition audio kwaliteit.

ICON CLEAR 75

Zeer uitgebreide audio babyfoon met perfect geluid en alle extra functies die je kunt bedenken.

De Icon Clear 70 DECT babyfoon zorgt door de Hi-definition audio altijd voor optimaal geluid vanuit de babykamer. Het signaal is geheel storingsvrij en veilig en de babyfoon is ook voorzien van out of range en lage batterij waarschuwing zodat je wordt gewaarschuwd wanneer de babyfoon de verbinding verliest. Door de visuele volume indicatie LEDS op de Icon clear 70 wordt je ook visueel gewaarschuwd bijvoorbeeld tijdens een feestje of als je het geluid tijdelijk even wil uitschakelen.

De Luvion Icon Clear 75 Pro DECT-babyfoon zorgt altijd voor een 100% storingsvrije, veilige privéverbinding met je baby en kristalhelder geluid. Naast een uitstekende geluidskwaliteit en alle basisfuncties is deze babyfoon voorzien van vele extra's zoals onder andere een makkelijk af te lezen display met achtergrond verlichting, terugspreekfunctie, temperatuursensor, voedingstimer én een projector.

Geluid nog steeds het belangrijkste

Wij geloven zelf enorm in het extra gemak dat een babyfoon met camera biedt, maar weten ook dat goed geluid altijd het allerbelangrijkst is. Daarom is in al onze producten goed geluid altijd het een vereiste. Onze audio babyfoons profiteren ook van de technieken die wij hierbij hebben ontwikkeld. De Luvion Hi-definition sound zorgt ook op onze babyfoons zonder camera voor een optimale gebruikservaring. Elk geluidje uit de babykamer komt hierdoor altijd optimaal binnen bij jou op de monitor.

Voordelen van een audio babyfoon

Het grootste voordeel zit in het grotere bereik, zowel DECT als PMR signalen zijn minder gevoelig dan een digitaal signaal van een video babyfoon. Waar het bereik van een video babyfoon te vergelijken is met een wifi netwerk, met over het algemeen een goed bereik in en rond huis. Daar is het bereik van een babyfoon zonder camera nog iets ruimer.

Daarnaast is geluidsdoorgifte minder veeleisend voor de accu waardoor je de babyfoon minder vaak zult hoeven opladen.